no może w tym roku im się uda ....F-You Money pisze:Tłumaczę, iż od wczoraj mój system uległ kompletnej przemianie, o spadku mówiłem na eur/usd i spadnie do 1.1180, tylko troch cierpliwości

no może w tym roku im się uda ....F-You Money pisze:Tłumaczę, iż od wczoraj mój system uległ kompletnej przemianie, o spadku mówiłem na eur/usd i spadnie do 1.1180, tylko troch cierpliwości
golasie, prosiłem o cierpliwość, załaduj S na 1.1225 teraz z TP 1.1180 a do wieczora zarobisz. A potemPipsKong pisze:no może w tym roku im się uda ....F-You Money pisze:Tłumaczę, iż od wczoraj mój system uległ kompletnej przemianie, o spadku mówiłem na eur/usd i spadnie do 1.1180, tylko troch cierpliwości
hahahahaF-You Money pisze:
golasie,
w końcu zaczynasz kumać to gów..Świeżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
w końcu ktoś coś napisał z sensemŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
jeszcze z 5 wskaźnikówŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
PipsKong pisze:dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
Profesjonalnie to się nazywa "timing"Świeżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
Chcą chyba udobruchać USAPipsKong pisze:dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
To on ich nie analizuje ?Tomasz196407 pisze:jeszcze z 5 wskaźnikówŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
giełda tokijska , shanghaja comsosite, China
i wszystko sie dowiesz