no może w tym roku im się uda ....F-You Money pisze:Tłumaczę, iż od wczoraj mój system uległ kompletnej przemianie, o spadku mówiłem na eur/usd i spadnie do 1.1180, tylko troch cierpliwości
DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Re: DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- F-You Money
- Pasjonat

golasie, prosiłem o cierpliwość, załaduj S na 1.1225 teraz z TP 1.1180 a do wieczora zarobisz. A potemPipsKong pisze:no może w tym roku im się uda ....F-You Money pisze:Tłumaczę, iż od wczoraj mój system uległ kompletnej przemianie, o spadku mówiłem na eur/usd i spadnie do 1.1180, tylko troch cierpliwości
PS nie będę ci tłumaczył każdej konsoli na m,1 i m5, podaje kierunek ruchu, po tym jak już większość nabiją i zgubią po drodze.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2017, 15:55 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
hahahahaF-You Money pisze:
golasie,
-- Dodano: czw 01-06-2017, 14:57 --
w końcu zaczynasz kumać to gów..Świeżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- F-You Money
- Pasjonat

w końcu ktoś coś napisał z sensemŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

jeszcze z 5 wskaźnikówŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
giełda tokijska , shanghaja comsosite, China
i wszystko sie dowiesz
dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
PipsKong pisze:dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
Profesjonalnie to się nazywa "timing"Świeżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
-- Dodano: czw 01-06-2017, 16:17 --
Chcą chyba udobruchać USAPipsKong pisze:dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
-- Dodano: czw 01-06-2017, 16:21 --
To on ich nie analizuje ?Tomasz196407 pisze:jeszcze z 5 wskaźnikówŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
giełda tokijska , shanghaja comsosite, China
i wszystko sie dowiesz
The only way is up