DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Re: DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Na M15 nie wygląda juz tak źle.. Poszarpali, klepneli górną bandę.. . Duże wahania i to wszystko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Gaduła
Dobra myśl, jestem za.Tomasz196407 pisze: Moim zdaniem powinieneś tu założyc dziennik Gracza długoterminowego bo bardzo jestem ciekaw transakcji długoterminowych
To już są 2 głosy za.
Zwłąszcza, że kolega PipsKong zarabia w długim terminie więc można by coś podpatrzeć, poduczyć się

-
- Fanatyk
Nie wiem,TsunamiPL pisze:Profesjonalnie to się nazywa "timing"Świeżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
-- Dodano: czw 01-06-2017, 16:17 --
Chcą chyba udobruchać USAPipsKong pisze:dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!Świeżak44 pisze:Pejsy dziś odwalają niezłą manianę. Chyba gubią tropy teraz?
Niemcy Wy stare ......
-- Dodano: czw 01-06-2017, 16:21 --
To on ich nie analizuje ?Tomasz196407 pisze:jeszcze z 5 wskaźnikówŚwieżak44 pisze:To jest cyrk nie giełda. Albo gra zręcznościowa po prostu..
giełda tokijska , shanghaja comsosite, China
i wszystko sie dowiesz![]()
za to kilka amerykańskich spółek, jest cały czas w impulsie wzrostowym,
co nie mozna powiedzieć np o niemieckich
nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
To co z tym edkiem w końcu ? Spada czy rośnie ?PipsKong pisze:
dla mnie to manianę to europa odwala... najpierw chcą słabego euro by poprawić dane gospodarcze a teraz Niemcy twierdzą że Euro za tanie.... to niech sobie Marki kupią !!!!
Niemcy Wy stare ......
BTW też jestem za tym abyś poprowadził ten dziennik long term. Mało ostatnio kabaretów jest, a opozycja przestała być śmieszna i zaczyna drażnić, więc ...

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Fanatyk
Zapasy przed nami,
Kerad nic nie wymyśliłem z tą korektą
ale mi przyszło takie coś do głowy
https://pl.tradingview.com/x/czlFBX0L/
zamknięcie dziennej na poziomie knota
może dać ewentualny setup na L
Kerad nic nie wymyśliłem z tą korektą
ale mi przyszło takie coś do głowy
https://pl.tradingview.com/x/czlFBX0L/
zamknięcie dziennej na poziomie knota
może dać ewentualny setup na L
Szkoda że tych 2 lotów z 1.04 nie dotrzymałeś dłużej, bo nikt by się dzisiaj nie śmiałPipsKong pisze:nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
The only way is up
- F-You Money
- Pasjonat
Nie wszystkie zasady AT są przydatne, przynajmniej w moim mniemaniu. Na pewno jak trafisz na właściwe osoby to się nie będą śmiać.PipsKong pisze:nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
- Fanatyk
Podobnie piszesz jak DawidfxPipsKong pisze:nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
---------------------------------------------
EURGBP wybija na h4 kanał
Ostatnio zmieniony 01 cze 2017, 16:49 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.