Bemowo1 pisze:ja z domykaniem luki na edku się wstrzymuję. Na ten moment edek może zmierzać do wskazanych poziomów, wyżej prawdopodobnie otworzę S
to teraz spadnie Edek

Bemowo1 pisze:ja z domykaniem luki na edku się wstrzymuję. Na ten moment edek może zmierzać do wskazanych poziomów, wyżej prawdopodobnie otworzę S
Może , może nawet 48,50_Kerad_ pisze:USD CAD RGR?
moim zdaniem na pewno tam niema RGR-a
dyskwalifikuje go choćby prawe ramię, jest wyższy szczyt od lewego (pomijając fakt ze tam brak prawego ramienia)
WTI odbiła od 61,8 ostatniej fali spadkowej, dodatkowo spadająca gwiazdana M15
może przyszedł czas na zamknięcie luki
Biorę taką ewentualność pod uwagę, na razie nie dotykam_Kerad_ pisze:to teraz spadnie EdekBemowo1 pisze:ja z domykaniem luki na edku się wstrzymuję. Na ten moment edek może zmierzać do wskazanych poziomów, wyżej prawdopodobnie otworzę S, zawsze tak jest jak już się zwątpi to wtedy idzie zgodnie z oczekiwaniem
andrut pisze:Może , może nawet 48,50_Kerad_ pisze:USD CAD RGR?
moim zdaniem na pewno tam niema RGR-a
dyskwalifikuje go choćby prawe ramię, jest wyższy szczyt od lewego (pomijając fakt ze tam brak prawego ramienia)
WTI odbiła od 61,8 ostatniej fali spadkowej, dodatkowo spadająca gwiazdana M15
może przyszedł czas na zamknięcie luki
Tym razem szczęście mi dopisało. Giełda dała oby za szybko nie zabrała._Kerad_ pisze:TsunamiPL
Dzięki, jasne że daje to trochę swobody ale panuję nad tym, bo wiesz jak to się kończy ;/
z reguły szybciej oddaje się zyski
Jeśli chodzi o słabość edka, czekałem na sondaże że Le Pen zajmie 1 miejsce w pierwszej turze (ale były złe prognozy dlatego zagrałem UP na DAX tylko skromnie bo tylko 1,5 lota ale jest OK)
No ale nikt nie przebije gościa z 2 lotami na rzeźniku, szczerze jak zobaczyłem w sobotę jaką ma pozycje i jeszcze na UP to zwątpiłem, ma gość farta![]()
ma twarde.... i gratki mu się należą
Jakie tam fusy - ATBemowo1 pisze:i fusy z H4
wzrosty mogą w AT sporo zmienić, jesteśmy w kluczowych miejscachandrut pisze:Jakie tam fusy - ATBemowo1 pisze:i fusy z H4