Jak najbardziej. Widać idzie na co najmniej 13 tyś.dziamluk pisze:siema chłopacy![]()
badał może ktoś daxa pod względem występowania luk? jaka jest szansa na to że drugi dzień z rzędu otworzy się luką w tym samym kierunku?
DayTrading: Poniedziałek 24.04.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.04.2017
The only way is up
Ropa wskazuje trend a nie DAX. Według mnie zaraz znów zanurkujemy na indeksach. Na SP500 wygląda jak fałszywe wybicie, do tego fibo 50%. Ropa w dół.. Wszsytko wskazuje, że te dzisiejsze wzrosty to fałszywka.TsunamiPL pisze:Jak najbardziej. Widać idzie na co najmniej 13 tyś.dziamluk pisze:siema chłopacy![]()
badał może ktoś daxa pod względem występowania luk? jaka jest szansa na to że drugi dzień z rzędu otworzy się luką w tym samym kierunku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Gold tylko południe, ale po co jak ładujesz 100% więcej depo, niż na coś alternatywnego, chyba, że dywersyfikacja.
Konsola jak byk, albo niedźwiedź, jak kto woli.Świeżak44 pisze: Na SP500 wygląda jak fałszywe wybicie, do tego fibo 50%. Ropa w dół.. Wszsytko wskazuje, że te dzisiejsze wzrosty to fałszywka.
nie wiem co ty bierzesz ale nie pytałem czy będą ją zamykaćŚwieżak44 pisze:Zamkną tą lukę. Zawsze zamykają. A już na pewno na SP500 zamkną.dziamluk pisze:siema chłopacy![]()

Z nudów otworzyłem fotkę Sp 500 Świeżaka.
Przynajmniej u Ciebie żadnych zmian. Tak trzymać
Bemowo1 pisze:Z nudów otworzyłem fotkę Sp 500 Świeżaka.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tak się nudzę, że zmieniłem stopkę (tak zwany podpis dolny)
siema chłopakudziamluk pisze:siema chłopacy![]()

ja nie , a Ty

udowodnijEG99 pisze:Gold tylko południe, ale po co jak ładujesz 100% więcej depo, niż na coś alternatywnego, chyba, że dywersyfikacja.