Słuszna koncepcja, a nocka będzie długaTsunamiPL pisze:Ostatnie dane.
Le Pen 25,2%
Macron 21.1%
Dobra idę się zderzmnąć, bo wczoraj byłem na weselu, a do otwarcia rynku jeszcze 2,5h.
DayTrading: Piątek 21.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 21.04.2017
-
- Fanatyk
B.ładnie to na miesięcznym zrobiłeśBemowo1 pisze:kabel,
Tomek, jak potrafisz to rozliczyć. Ja wymiękam.
Jak wspominałem, miesiąc dobrze byłoby zamknąć w okolicach 1.3000, potem up do wskazanego miejsca, następnie zwała.
1.3000 wynika z:
http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p862677

Co do ewentualnego rozliczenia:
wstawiałem tu i jeszcze w innym miejscu ruch od 1.7xx do obecnego tylko nie moge go zlokalizować w historii na nawi-ale to nieważne,
W danej chwili masz kanał i w tym kanale ruch korekcyjny
reszta na priv
Możliwe....pik pisze: Zobaczysz, jak teraz wszyscy będą popierać Macrona, bo wiedzą, że Le Pen jest zagrożeniem, dla każdego z nich.
ale do momentu ogłoszenia prezydenta Francji rynek dopisze sobie wszystkie złe scenariusze. Dolar rządzi.
jak 22 to tylko S!!! ... po same kule ; )highend pisze:a jakie to ma znaczenie? 7 maja druga tura i będzie tam Macron i Le Pen.
Mówią, że Macron wygra..... dlatego wygra Le Pen i będzie FREXIT.
btw ciekawostka paranormalna(?):
- rozmawiałem w środę z takim gościem apropo wygranej w Lotto... że ja ustawię liczby tylko jak mi się przyśnią.
Zasnąłem i o drugiej w nocy niestety się obudziłem (nieważne dlaczego) i już nie spałem. W głowie kołatało mi się "22".
następnego dnia (czwartek) powiedziałem mu, że nie znam liczb - ale na pewno będzie 22. (świadka mam na to).
w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem![]()
@Fazi - kabel D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Myślę, że Francja będzie grzana jutro i może we wtorek, potem dzień przed i dwa dni po pierwszej turze. Większe znaczenie będzie miał konflikt wokół Korei, bo tutaj ciężko przewidzieć dalszy scenariusz. Nie oszukujmy się, jak Le Pen wygra, to żadnego Frexitu nie zrobi, imigrantów też za wielu nie usunie, bo znaczna ich część ma już obywatelstwo, a jak spróbuje zlikwidować zasiłki, to długo nie porządzi, więc raczej skończy się na gadaniu i tyle. To taka chwilowa zagrywka, Korea może się rozwinąć w coś znacznie poważniejszego.Bemowo1 pisze:Możliwe....pik pisze: Zobaczysz, jak teraz wszyscy będą popierać Macrona, bo wiedzą, że Le Pen jest zagrożeniem, dla każdego z nich.
ale do momentu ogłoszenia prezydenta Francji rynek dopisze sobie wszystkie złe scenariusze. Dolar rządzi.
- magura2004
- Pasjonat
Edek wstępnie na 1.08200
już ponad 1.09
już ponad 1.09
juz 1,0883 : ) ...magura2004 pisze:Edek wstępnie na 1.08200
-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:09 --
hehehe,, nie nadazamy

-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:09 --
szpara na 200 pips.... tjaaa : )
Jutro też jest dzień.
Gpb/Jpy 141.860. Jak zostanie na tym poziomie na otwarcie bedzie milo
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2017, 21:13 przez s3baa, łącznie zmieniany 1 raz.
kabel 1,2856
-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:11 --
tłusto będzie ....
-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:13 --
rzeznik juz ponad 142 .... idą ostro, jutro będzie trudny dzień
-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:11 --
tłusto będzie ....
-- Dodano: 23 kwie 2017, 21:13 --
rzeznik juz ponad 142 .... idą ostro, jutro będzie trudny dzień
Jutro też jest dzień.
GBP/JPY 142.260
Brawa dla kolegi, który miał otwarte 2 loty na L.
Brawa dla kolegi, który miał otwarte 2 loty na L.
The only way is up