Są tacy, co grają na tej podstawie.Świeżak44 pisze:Co myślicie o tych korektach??? Ca bardzo podobne wielkościowo. Przypadek???
DayTrading: Wtorek 11.04.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 11.04.2017
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jeśłi chodzi o ropę, to są przesłanki, ze może byc teraz spora korekta...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
korekta może być, ale niekoniecznie spora, pomimo, że zapasy w USA są dużeŚwieżak44 pisze:Jeśłi chodzi o ropę, to są przesłanki, ze może byc teraz spora korekta...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kabel od 6 miesięcy rusza się jak mucha w smole.TsunamiPL pisze:Straszny brak płynności na rynku.
Edek 30-40 pips dzienna zmienność.
Czy ktoś może mi wyjaśnić taki stan rzeczy???
Jakaś masakra
I jak im idzie?fx-technik pisze:Są tacy, co grają na tej podstawie.Świeżak44 pisze:Co myślicie o tych korektach??? Ca bardzo podobne wielkościowo. Przypadek???

-
- Fanatyk
tak jak sobie ścielesz tak maszBemowo1 pisze:Kabel od 6 miesięcy rusza się jak mucha w smole.TsunamiPL pisze:Straszny brak płynności na rynku.
Jakaś masakra

patrz na instrumenty potrzebne do zdiagnozowania co kto kupuje i sprzedaje typu oblig.
a to potrafisz bo robiłes a poszłes w mglane wskaźniki

No i poszedł..DAX. Weszła L-ka i ładnie zarobiła. Wejście, skasowanie i czekamy. Może tak bedę grał.
W tym tygodniu już tak chyba będzie - przedświąteczny i inwestorzy już świętują.Bemowo1 pisze:Kabel od 6 miesięcy rusza się jak mucha w smole.TsunamiPL pisze:Straszny brak płynności na rynku.
Jakaś masakra
-- Dodano: wt 11-04-2017, 15:38 --
A ja jeszcze trzymam L bez strachu w oczachŚwieżak44 pisze:No i poszedł..DAX. Weszła L-ka i ładnie zarobiła. Wejście, skasowanie i czekamy. Może tak bedę grał.

The only way is up