DayTrading: Wtorek 11.04.2017
Re: DayTrading: Wtorek 11.04.2017
Rzeznik jak narazie reaguje na poziom 137.000. Mozna miec na uwadze jakas korekte
- fx-technik
- Fanatyk
To, że raptownie, nieoczekiwanie spadają, często oznacza, że wywalą wyżej niż było.Ambasador pisze:Patrząc na analogię ruchów daxa wobec sapiny.
Jeśli Sapina dojdzie na 2336 to dax powinien stestować poziom ~12167
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
kusiło, żeby się zabrać na długo z nim... i jak w pi. szpak patrzyłem jak odjechali : )s3baa pisze:Rzeznik jak narazie reaguje na poziom 137.000. Mozna miec na uwadze jakas korekte
ale rzeźnik to chyba ma jakąś sprawę jeszcze do załatwienia w okolicach 136.50 - 136.60 ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie mówię, że tak będzie:)fx-technik pisze:To, że raptownie, nieoczekiwanie spadają, często oznacza, że wywalą wyżej niż było.Ambasador pisze:Patrząc na analogię ruchów daxa wobec sapiny.
ujek to chyba ma apetyt zejsc nizej
Zmierza do wsparciad4mian7 pisze:ujek to chyba ma apetyt zejsc nizej
http://imagizer.imageshack.com/img923/3627/5TYcjc.png
Byc moze ale bardziej jestem nastawiony na jakis wzrost wczesniej. Duzo ludzi jest teraz w s ustawionych i liczy na te poziomy. Bardziej widze to tak ze troche podbija a kiedys jak spadna to troche nizej niz okolice 136 zeby zrobic porzadek. Czas pokarze. Na dzisiaj do wieczora licze ze wroci do ceny otwarciapedro pisze:kusiło, żeby się zabrać na długo z nim... i jak w pi. szpak patrzyłem jak odjechali : )s3baa pisze:Rzeznik jak narazie reaguje na poziom 137.000. Mozna miec na uwadze jakas korekte
ale rzeźnik to chyba ma jakąś sprawę jeszcze do załatwienia w okolicach 136.50 - 136.60 ...
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2017, 16:22 przez s3baa, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe czy sie zawiesi czy co zrobiCblondyn pisze:Zmierza do wsparciad4mian7 pisze:ujek to chyba ma apetyt zejsc nizej
http://imagizer.imageshack.com/img923/3627/5TYcjc.png
- fx-technik
- Fanatyk
Nie, no spoko.Ambasador pisze:Nie mówię, że tak będzie:)fx-technik pisze:To, że raptownie, nieoczekiwanie spadają, często oznacza, że wywalą wyżej niż było.Ambasador pisze:Patrząc na analogię ruchów daxa wobec sapiny.
Dla mnie to nie temat na trading obecnie, te indeksy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Fanatyk
pedro pisze:kusiło, żeby się zabrać na długo z nim... i jak w pi. szpak patrzyłem jak odjechali : )s3baa pisze:Rzeznik jak narazie reaguje na poziom 137.000. Mozna miec na uwadze jakas korekte

ma ? czy chcesz żeby miał