Tomasz196407 pisze:@Pedro
wskazane poziomy dopatrywałem bardziej w określeniu u Ciebie konkretnego zysku, OK
ale 130?
powiedz tylko kiedy
to może złote piaski, też
te 130 to taki wishing jest u mnie ; )
a zyski biorę na bieżąco, to jest impuls często ; ) .. poza tym BE, traill SL'a wszystko zależy od czasu, dosłownie czasu w rozumieniu godziny : ) ten foreks jest popieprzony ludzie twierdzą, bo loto to w góre i w dół i się połapać nie można ... no loto, ale zamiast patrzeć gdzie loto, to ważniejsze spojrzeć kiedy loto, bo te schematy się powtarzają ... a poza tym, to naprawdę w świeczkach cała informacja jest... w sensie, popyt i podaż ... wczorajszą D1 zgasiła podaż popołudniowa, która dzisiaj kontynuował 'swój plan' ... każdy ma jakieś interesy na tych rynkach ... ale skoro wczoraj stany zaczęły umacnianie jena, a azja tego nie zanegowała, to bidna europa sama nie dała rady .... o, rzeźnik walnął jak pisałem tego posta ....
a co do złotych piasków, to właśnie o tym w kontekście Bułgarii myślałem

...
-- Dodano: 11 kwie 2017, 16:57 --
Ambasador pisze:fx-technik pisze:Powiedzta mi, kto rozsądny będzie tradował takie coś?
[DAX30]H1.png
Ale poszło...
Przyznaje, że poleciałem po bandzie ogólnie.... pozycje na 1,85 lota zamknięte... ale mam jeszcze 5 eSek na kolejne 1,85 lota... w sumie otwarte było 3,7 lota - każde 10 punktów to
3 700 zł zmiany. Chyba nigdy więcej na tę chwilę...
mocne