DayTrading: Wtorek 11.04.2017
Re: DayTrading: Wtorek 11.04.2017
Ropa leci to i indeksy w dół
no jak dla mnie to nie widzę sygnałów jakichkolwiek do wzrostu na ten moment, a zamknięcie w okolicach dzisiejszego otwarcie... hm, no nie wiem : ) po reakcji z przed południa (po danych na gbp) ... ale to jest rzeźnik, więc w sumie wszystko możliwe ; ) .... ale sprzedaż jak dla mnie też na wyczerpaniu, więc ja już bez pozycji... : )s3baa pisze: Byc moze ale bardziej jestem nastawiony na jakis wzrost wczesniej. Duzo ludzi jest teraz w s ustawionych i liczy na te poziomy. Bardziej widze to tak ze troche podbija a kiedys jak spadna to troche nizej niz okolice 136 zeby zrobic porzadek. Czas pokarze. Na dzisiaj do wieczora licze ze wroci do ceny otwarcia
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Powiedzta mi, kto rozsądny będzie tradował takie coś?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
nie mam w tym żadnego na ten moment interesu : ) ... ale chciałbym aby mityczni ONI mieli i przebili to z impetem godnym lotu na księżyc ... i wodospad do poziomu 130 : P ... to może nawet do Bułgarii bym za to pojechałTomasz196407 pisze:pedro pisze:kusiło, żeby się zabrać na długo z nim... i jak w pi. szpak patrzyłem jak odjechali : )s3baa pisze:Rzeznik jak narazie reaguje na poziom 137.000. Mozna miec na uwadze jakas korekte
ale rzeźnik to chyba ma jakąś sprawę jeszcze do załatwienia w okolicach 136.50 - 136.60 ...![]()
ma ? czy chcesz żeby miał

-- Dodano: 11 kwie 2017, 16:33 --
no coś tam można było porzeźbić ; )fx-technik pisze:Powiedzta mi, kto rozsądny będzie tradował takie coś?
Jutro też jest dzień.
ciekawe jak zakończy się obecna h1
-
- Fanatyk
@Pedro
wskazane poziomy dopatrywałem bardziej w określeniu u Ciebie konkretnego zysku, OK
ale 130?
powiedz tylko kiedy
to może złote piaski, też
wskazane poziomy dopatrywałem bardziej w określeniu u Ciebie konkretnego zysku, OK
ale 130?

powiedz tylko kiedy
to może złote piaski, też
Ale poszło...fx-technik pisze:Powiedzta mi, kto rozsądny będzie tradował takie coś?

Przyznaje, że poleciałem po bandzie ogólnie.... pozycje na 1,85 lota zamknięte... ale mam jeszcze 5 eSek na kolejne 1,85 lota... w sumie otwarte było 3,7 lota - każde 10 punktów to 3 700 zł zmiany. Chyba nigdy więcej na tę chwilę...
- fx-technik
- Fanatyk
Teraz, to już te 1.06400 co pisał belon.Bemowo1 pisze:ciekawe jak zakończy się obecna h1
-- Dodano: 11 kwie 2017, 16:46 --
Tak to u mnie było/jest.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
/////
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2017, 17:04 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.