1. USDJPYDaily wt apdejt situacjon.png
2. EURUSDH4 wt apdejt situation.png
Widziałem to, nawet to zagrałem, ale nie dolecieli 12230. Tam było TP. Mam to inaczej rozrysowane, ale na jedno wychodzi. Nie chciałem ryzykować, aż przełamią wsparcie (zielona ciągła) i runą w dół, więc się wycofałem. W realu też bym sie wycofał. Trzeba było TP dać zawsze wcześniej i nie było by problemu.. Wyszło jak zwykle..fx-technik pisze:Jakbyś był realny, tobyś to widział: A raczej po prostu zaznaczył.Świeżak44 pisze:Aaaa juz nie mam cierpliwości do tego DAX-a..zawsze cos nie tak. Poczekam na Sapine. Dax pokazał to co zwykle, czyli kręcenie w miejscu. Czuje, że niedługo bedzie jakis przełom na SP500. Popilnuje tej konsoli i tego trójkąta.
Tu u ciebie R4 jest za wysoko, bo wymaga nowego szczytu, czyli trendu do góry.Świeżak44 pisze:Widziałem to, nawet to zagrałem, ale nie dolecieli 12230. Tam było TP. Mam to inaczej rozrysowane, ale na jedno wychodzi. Nie chciałem ryzykować, aż przełamią wsparcie (zielona ciągła) i runą w dół, więc się wycofałem. W realu też bym sie wycofał. Trzeba było TP dać zawsze wcześniej i nie było by problemu.. Wyszło jak zwykle..fx-technik pisze:Jakbyś był realny, tobyś to widział: A raczej po prostu zaznaczył.Świeżak44 pisze:Aaaa juz nie mam cierpliwości do tego DAX-a..zawsze cos nie tak. Poczekam na Sapine. Dax pokazał to co zwykle, czyli kręcenie w miejscu. Czuje, że niedługo bedzie jakis przełom na SP500. Popilnuje tej konsoli i tego trójkąta.
-- Dodano: 11 kwie 2017, 11:44 --
Poza tym zdaje mi się, że zawsze jak nie robili pełnego zasięgu, to był pierwszy sygnał do odwrócenia kierunku. Tak mi sie zdaje z paru przypadków.
Nie poddawaj się!!!Świeżak44 pisze:Aaaa juz nie mam cierpliwości do tego DAX-a..zawsze cos nie tak.
R3 u Ciebie, która to ?fx-technik pisze:Po szczycie i pullbacku to było realne, bardzo realne:-- Dodano: 11 kwie 2017, 13:06 --
A DAX i tak pewnie zrobi to: tzn. do R3
Żółta kreskowana u góry.Ambasador pisze:R3 u Ciebie, która to ?fx-technik pisze:Po szczycie i pullbacku to było realne, bardzo realne:-- Dodano: 11 kwie 2017, 13:06 --
A DAX i tak pewnie zrobi to: tzn. do R3
to lecimy wyżej?fx-technik pisze:No i zaliczyli.
To nie ja decyduję.besot pisze:to lecimy wyżej?fx-technik pisze:No i zaliczyli.