Wzajemnie naviknavik pisze:dobra . Herbaciarze skończyli swoje gierki to i ja kończe .Zysk dzienny 770,33 zł .
koniec na dziś .( chyba)
udanego weekendu i do środy
DayTrading: Piątek 07.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 07.04.2017
The only way is up
Bardzo łatwy dla kogoś kto systematycznie tracił. Przy kiluset transakcjach nie ma przypadku. Staram się grać jak na początku, nawet bez PA. Wskaźniki też się przydają. Skupiam się na koncie na którym tracę. Wystarczy umieć systematyczne tracić na jednym koncie ( w tym jestem dobry), żeby systematycznie zarabiać na drugim. Chcę rozdzielić te konta, żeby mi się wszystko nie pomieszało. Zajmuje to z 10s, ale trudno. Jeśli to wypali, to znaczy, że to jest psychologiczna gra, nic więcej.d4mian7 pisze:Bo to nie jest łatwy systemgrzegorzx7 pisze:d4mian7 pisze: Albo trzeba pisac odwrotnie niż sie mysli![]()
Zaczynam powoli sie gubić
Bo to nie jest łatwy system
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
yen cos sie oslabia 
Najniższe bezrobocie od 10 lat. Yen się osłabia, giełdy do góry 
The only way is up
najlepsze mnie widze ominęło ... szkoda, szkoda 
to nic bedą miliony innych okazji.
zielonych pipsów wszystkim
to nic bedą miliony innych okazji.
zielonych pipsów wszystkim
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
S&P: France 'AA/A-1+' Ratings Affirmed; Outlook Stable
Rating dla Francji podtrzymany. Perspektywa stabilna.
Rating dla Francji podtrzymany. Perspektywa stabilna.
The only way is up
KNF wpisał BM Alior Banku na listę ostrzeżeń publicznych. Przypomnijmy, że Alior poprzez PZU jest kontrolowany przez Skarb Państwa
info z macroNEXT
info z macroNEXT
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Za działania w latach 2012-2013 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy nie był w rękach SP.jen-yy pisze:KNF wpisał BM Alior Banku na listę ostrzeżeń publicznych. Przypomnijmy, że Alior poprzez PZU jest kontrolowany przez Skarb Państwa
info z macroNEXT
The only way is up
notke tylko przekopiowałem. Rzeczywiście stara sprawa. nie wiem czemu pojawiło sie teraz na twitterze.TsunamiPL pisze:Za działania w latach 2012-2013 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy nie był w rękach SP.jen-yy pisze:KNF wpisał BM Alior Banku na listę ostrzeżeń publicznych. Przypomnijmy, że Alior poprzez PZU jest kontrolowany przez Skarb Państwa
info z macroNEXT
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"