Jak na razie nikomu to nie przeszkadza... waluty zawracają... może indeksy teżTsunamiPL pisze:Najsłabszy NFP od maja 2016r.

Jak na razie nikomu to nie przeszkadza... waluty zawracają... może indeksy teżTsunamiPL pisze:Najsłabszy NFP od maja 2016r.
A prosiłem, pisałem i jak do ścianynavik pisze:wyciete sl
no i pewnie w góre zamknąć h4 gdzies na 137,57 albo wyżej ... klasyka![]()
jestem jeszcze raz .NAŁOGOWY HAZARDZISTA
![]()
Muszą przetrawić przez weekend te dane.Ambasador pisze:Jak na razie nikomu to nie przeszkadza... waluty zawracają... może indeksy teżTsunamiPL pisze:Najsłabszy NFP od maja 2016r.
Spokojnie ... to tylko korekta korekty a zaraz bedzie korekta tych korektTsunamiPL pisze:A prosiłem, pisałem i jak do ścianynavik pisze:wyciete sl
no i pewnie w góre zamknąć h4 gdzies na 137,57 albo wyżej ... klasyka![]()
jestem jeszcze raz .NAŁOGOWY HAZARDZISTA
![]()
![]()
Czyli na tym pierwszym (co tracisz) grasz jak dotychczas a na tym drugim (co zyskujesz) stawiasz pozycje przeciwne x2 ?Świeżak44 pisze:44k na jednym, 67k na drugim. Na jednym stawiam SL, na drugim TP w tym samym miejscu. Na razie działa, trendy sa jednostajne.
-- Dodano: 07 kwie 2017, 15:07 --
42,4k i 69,6.. Niepotrzebnie nawet ruszałem. SL wzięło to i TP by wzięło. Na M1 i M5 rządzi psychologia po prostu. Na jednym koncie gram 1L ( na tym którym tracę), a na drugim 2L.
grzegorzx7 pisze:Czyli na tym pierwszym (co tracisz) grasz jak dotychczas a na tym drugim (co zyskujesz) stawiasz pozycje przeciwne x2 ?Świeżak44 pisze:44k na jednym, 67k na drugim. Na jednym stawiam SL, na drugim TP w tym samym miejscu. Na razie działa, trendy sa jednostajne.
42,4k i 69,6.. Niepotrzebnie nawet ruszałem. SL wzięło to i TP by wzięło. Na M1 i M5 rządzi psychologia po prostu. Na jednym koncie gram 1L ( na tym którym tracę), a na drugim 2L.
To to drugie konto powinno być realne
tylko jak tu sie polapac z mysleniem, i z decyzjami co zrobić i na ktorym koncie.grzegorzx7 pisze:Czyli na tym pierwszym (co tracisz) grasz jak dotychczas a na tym drugim (co zyskujesz) stawiasz pozycje przeciwne x2 ?Świeżak44 pisze:44k na jednym, 67k na drugim. Na jednym stawiam SL, na drugim TP w tym samym miejscu. Na razie działa, trendy sa jednostajne.
d4mian7 pisze:tylko jak tu sie polapac z mysleniem, i z decyzjami co zrobić i na ktorym koncie.grzegorzx7 pisze:Czyli na tym pierwszym (co tracisz) grasz jak dotychczas a na tym drugim (co zyskujesz) stawiasz pozycje przeciwne x2 ?Świeżak44 pisze:44k na jednym, 67k na drugim. Na jednym stawiam SL, na drugim TP w tym samym miejscu. Na razie działa, trendy sa jednostajne.
Zajebisty system, nie ma co...
W takim razie może prościej jest grać na 1 koncie (realnym) i wchodzić odwrotnie niż się myśli ?d4mian7 pisze: tylko jak tu sie polapac z mysleniem, i z decyzjami co zrobić i na ktorym koncie.
Zajebisty system, nie ma co...