Wzajemnie naviknavik pisze:dobra . Herbaciarze skończyli swoje gierki to i ja kończe .Zysk dzienny 770,33 zł .
koniec na dziś .( chyba)
udanego weekendu i do środy

Wzajemnie naviknavik pisze:dobra . Herbaciarze skończyli swoje gierki to i ja kończe .Zysk dzienny 770,33 zł .
koniec na dziś .( chyba)
udanego weekendu i do środy
Bardzo łatwy dla kogoś kto systematycznie tracił. Przy kiluset transakcjach nie ma przypadku. Staram się grać jak na początku, nawet bez PA. Wskaźniki też się przydają. Skupiam się na koncie na którym tracę. Wystarczy umieć systematyczne tracić na jednym koncie ( w tym jestem dobry), żeby systematycznie zarabiać na drugim. Chcę rozdzielić te konta, żeby mi się wszystko nie pomieszało. Zajmuje to z 10s, ale trudno. Jeśli to wypali, to znaczy, że to jest psychologiczna gra, nic więcej.d4mian7 pisze:Bo to nie jest łatwy systemgrzegorzx7 pisze:d4mian7 pisze: Albo trzeba pisac odwrotnie niż sie mysli![]()
Zaczynam powoli sie gubić
Bo to nie jest łatwy system
Za działania w latach 2012-2013 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy nie był w rękach SP.jen-yy pisze:KNF wpisał BM Alior Banku na listę ostrzeżeń publicznych. Przypomnijmy, że Alior poprzez PZU jest kontrolowany przez Skarb Państwa
info z macroNEXT
notke tylko przekopiowałem. Rzeczywiście stara sprawa. nie wiem czemu pojawiło sie teraz na twitterze.TsunamiPL pisze:Za działania w latach 2012-2013 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy nie był w rękach SP.jen-yy pisze:KNF wpisał BM Alior Banku na listę ostrzeżeń publicznych. Przypomnijmy, że Alior poprzez PZU jest kontrolowany przez Skarb Państwa
info z macroNEXT