Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
ODPOWIEDZ
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Post autor: YAPA »

Obiektywny pisze:
Albo to są obrońcy Jacusia, albo on sam zakłada konta, albo już sam nie wiem. Jacek wyraźnie wielokrotnie powtarzał, że za 2 - 3 lata mamy być milionerami stosując ten super zajebisty kurs. A z tego pożal się Boże kursu, nie wiele wynika. Są osoby co przekazują taką wiedzą, za dużo mniej i w lepszej jakości.
Najciekawsze jest to że Jacek obiecywał miliony a jego obrońcy (lub on sam) chcą nas teraz udobruchać możliwością dorobienia paru groszy do wypłaty.
Korzystając z jego rad, nawet zarobienie paru drobniaków jest nie lada wyczynem.

Ile są warte kursy Jacka, chyba najlepiej opisuje komentarz dziabucha pod linkiem który wrzuciłem:
dziabuch pisze: "przepraszam że post pod postem, ale zalinkowałeś stronę kropka w kropkę zrobioną według metod Jacka"
Nie wiem czy strona była zrobiona według metod Jacka czy Jacek sprzedaje metody które znalazł na tej stronie.
Wiem jednak, że znalezienie tej strony w google zajęło mi kilka sekund i kosztowało ZERO złotych...

Są tysiące darmowych stron z wiedzą o której Jackowi się nawet nie śniło ale to jest dla niektórych przyszłych milionerów zbyt duży wysiłek...

arq
Bywalec
Bywalec

Post autor: arq »

Ja tylko pragnę przypomnieć, że kurs, który został wyceniony za, bagatela, 3000zł, dotyczy zarobienia 1MLN (słownie jednego miliona złotych). Nie jest to kurs, który dotyczy zarobków 500zł.
Jesli ktos mysli inaczej, zapytam:

dziabuch, czy wg tego, co wylistowałeś, zapromowałeś, uważasz, że ta wiedza warta jest 3000pln? Że tak zawzięcie bronisz przedsięwzięcia delikwenta?

Co do kont, jest kilka osob, u których styl pisowni jest identyczny. Baruch nim nie jest, ale świezo zarejestrowana osoba jak najbardziej (Legend22)

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Post autor: Kreaster »

Zajrzałem po czasie i czytam sobie aż nie wierzę.

YAPA człowieku gdybyś czas poświęcony hejtowi od 13 grudnia zamiast Jackowi poświęcił sobie to byś był o jeden krok dalej, a tak to w kółko od 4 MIESIĘCY piszesz to samo.

Monter, Obiektywny, YAPA - Was nie "interesuje" zarobienie drobniaków. No jasne, pewnie bo od razu Rzym zbudowano! Od razu otwórzcie firmę i zaróbcie 15 tysięcy, droga wolna. Biznes to wygląda tak, że przez rok czasu DOPŁACA SIĘ, BĄDŹ BALANSUJE NA ZERZE, a później po latach może 2-3 tych klasycznych dochodzi dalej.

Lepiej jednak w kółko od 4 miesięcy prawie pierdolić to samo i czekać aż manna sama spadnie z nieba.

Ktoś napisał chyba monster, że LUDZIE NIE KUPUJĄ WSZYSTKIEGO. Otóż kupują o czym pisałem już wcześniej - poradniki jacka kupuja, kupują kamienie, kupują produkty wellnes, w gazetach sprzedają jakieś badziewia uzdrawiające typu kamienie, ludzie KUPUJĄ PIACH nawet, tak żółty piach taki, kupują trociny, kupują wiarę w kościele, obrządki religijne, kupują kulki analne, kupują poradniki jak kupić mieszkanie, kupują szkolenia, kupują sumplementy na niespokojne nogi w nocy, kupują złoto, broń, narkotyki, alkohol, fajki, dopalacze, heroinę, lampy do tico, naklejki na fejsie, wirtualne serduszka, e-pocztkówi, czipsy itd.

...ale co wy możecie wiedzieć o sprzedawaniu czegokolwiek jak tylko w kółko pierdolić, że zusy, że skarbówka, bo mojemu koledze nie wyszło, bo 500 zł to za mało. Ten temat zszedł już 30 stron temu na żałosny poziom.

Postawcie lache na tego jacka i tyle. Zaraz minie pół roku jak będziecie o nim pisać. Dla przykładu inny "kołcz" zwał jak zwał, zanim osiągnął swój sukces to miał z 14 firm i kilka razy zbankrutował, aż w końcu mu się udało.

Zastanówcie się nad sobą poważnie.
Obiektywny pisze:Jacek wyraźnie wielokrotnie powtarzał, że za 2 - 3 lata mamy być milionerami stosując ten super zajebisty kurs.
A RED BULL DODAJE SKRZYDEŁ

Czy jest chociaż jedna osoba na sali która przez 2-3 lata działała według wskazówek tego kursu? Bo chyba nie ma.

AMEN
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2017, 23:46 przez Kreaster, łącznie zmieniany 1 raz.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Post autor: Monster11 »

Monter, Obiektywny, YAPA - Was nie "interesuje" zarobienie drobniaków. No jasne, pewnie bo od razu Rzym zbudowano! Od razu otwórzcie firmę i zaróbcie 15 tysięcy, droga wolna. Biznes to wygląda tak, że przez rok czasu DOPŁACA SIĘ, BĄDŹ BALANSUJE NA ZERZE, a później po latach może 2-3 tych klasycznych dochodzi dalej.
Oczywiście, że masz rację jednak jeśli mówimy o NORMALNYM biznesie a nie o czymś co w ogóle nazwać biznesem czyli sprzedaż jakichś poradników itp
...ale co wy możecie wiedzieć o sprzedawaniu czegokolwiek jak tylko w kółko pierdolić, że zusy, że skarbówka, bo mojemu koledze nie wyszło, bo 500 zł to za mało. Ten temat zszedł już 30 stron temu na żałosny poziom.
sam boltron na początku ciągnąłeś ten wątek na początku i pisałeś prawie to samo..

To, że aktywni jesteśmy cały czas to nie znaczy, że ten temat to całe nasze życie. Wejdę sobie 1-2 razy dziennie sprawdzić co się dzieje i tyle.

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Post autor: dziabuch »

arq pisze:
dziabuch, czy wg tego, co wylistowałeś, zapromowałeś, uważasz, że ta wiedza warta jest 3000pln? Że tak zawzięcie bronisz przedsięwzięcia delikwenta?
O Wartości towaru decyduje to ile ktoś jest skłonny za niego zapłacić.
Głównym problemem tego kursu jest mylny opis na wstępie.
Powinno być mniej więcej powiedziane czego on faktycznie dotyczy, powinno też być zastrzeżenie że jest dla ludzi realnie zainteresowanych działaniem a nie malkontentów wyszukujących wymówek żeby siedzieć na dupie i wylewać żale po forach.
No sorry ale taki Yapa choćby nawet miał indywidualny tutoring Billa Gatsa i tak nic by nie zrobił skoro dla niego problemem nie do przeskoczenia jest Zus.
Ja tu niczego i nikogo nie bronię, natomiast wkurza mnie debilny hejt gimbusów, który stanowi 3/4 objętości tego wątku. Jak Jacek ma firmę zlokalizowaną w gównianej lokalizacji- to źle i niepoważnie; jak się lansuje furami za milion złotych- też źle i niepoważnie. Co by nie było, to źle dla domorosłych ekspertów od biznesu którzy w życiu nie zarobili zeta na swoim.
Szkolenia w necie to jest biznes, czy się to komuś podoba czy nie. Prowadzą je naprawdę poważni ludzie jak choćby trader21. Oczywiście lamusy też prowadzą. Jak w każdym biznesie są dobrzy i źli i generalizować może tylko totalny debil. Kurs Jacka mniej więcej przybliża zasadę działania tego biznesu co kto z nią zrobi to niestety zależy w większości od niego. Jeżeli za pisanie ebooków weźmie się ktoś pokroju Yapy, to wiadomo że nikt ich nie kupi bo nic w nich nie będzie. Ale dla ambitnego studenta 3 roku prawa kanonicznego, który napisałby dobry materiał pt. 'Rozwody kościelne- przewodnik dla zainteresowanych' mógłby to być mega dochodowy biznes bo nisza duża i bogata.

YAPA
Gaduła
Gaduła

Post autor: YAPA »

Tak się składa dziabuch i inni spece od biznesu że od lat jestem na swoim i nie narzekam na zarobki.

Akurat od Was nie oczekuję porad na temat biznesu czy sprzedaży.

Gdybyście te Wasze podniety kursem Jacka zapodali pod jego filmikami na You Tube, przynajmniej mielibyście szansę na przejażdżkę wypożyczoną furą...

Skoro Wasz guru zaleca Wam pisanie poradników za 7 złotych na tematy o których nie macie zielonego pojęcia, korzystajcie z jego rad. 7 złotych piechotą nie chodzi...

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: T-REX »

Obiektywny pisze: Nie powiesz mi chłopie, że jak zrobisz kurs, np jak otworzyć paczkę chipsów to ludzie będą to kupywać.

https://www.youtube.com/watch?v=hHKZiKd7kl4&t=16s

stawka za 100000 obejrzeń to podobno 50 $ czyli za niecałe 7 minut filmu 8700 PLN. Bez sprzedaży, ZUSu, możesz w treści umieścić jeszcze reklamę jakiegoś sklepu obuwniczego, pokazać parę szpanerskich laczków. Nie umiałbyś zrobić 3 filmów dziennie o sznurowadłach? nie umiałbyś sprawdzić na fejsach srejsach czym się jara gimbaza i robić o tym filmów? Problem umieścić w tym filmie reklamę sklepu obuwniczego i zarobić jeszcze parę złotych? ten film zarobił średnio 145 PLN miesięcznie ZA NIC - prawie tyle, co 40 litrów paliwa. Jak ktoś ma taki biznes że 500 PLN to dla niego drobniaki, to raczej powinien przyjrzeć się kosztom własnego życia, bo kurs Jacka nie jest mu do osiągnięcia miliona wcale potrzebny.

https://www.youtube.com/watch?v=nrQZ4kNu50U

Tu masz wiedzę niezbędną do życia za którą Jakiś Czesio z krzaków zarobił już 100$ bez wychodzenia z domu, i do tego zarobił z wielką przyjemnością. Tak, na otwieraniu czipsów przed kamerą też się da zarobić:
https://www.youtube.com/watch?v=xPrEjcZ9GqU

I na koniec film za 38 tyś PLN
https://www.youtube.com/watch?v=Tbo7IZ5WKRY

Olej kurs Jacka, jedz czipsy i pij piwo, a kasa sama przyjdzie do ciebie.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Obiektywny
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Obiektywny »

Gościu, chcesz to nagrywaj takie głupoty. Są inne filmy, np abstrachuje lub pionki i oni nagrywają różną tematykę. Mnie coś takiego nie interesuje. A ten przykład z tymi chipsami podałem dla beki. Zresztą Jacuś na kursie wyraźnie mówił, że prawdziwe pieniądze zarabia się na youtubie w inny sposób. Też mogę ci linki do takich filmików podesłać. Mi chodziło o inny biznes. Zresztą co ty bronisz Jacka? To ktoś z twojej rodziny? Uważam, że kurs za 3000 zł można zdecydowanie więcej spodziewać się, a nie w 80-90% motywacji. O zarabianiu na youtubie w taki sposób jak ty podałeś, to wiedziałem już dawno. Jak taki spec jesteś, to sam nagrywaj filmy i wrzucaj na youtuba. T-Rex idź poskarż się dla Jacusia, że ktoś neguje jego cały kurs, może da ci się przejechać wyposażonym, ale wypasionym autem :P

-- Dodano: 04 kwie 2017, 14:07 --
YAPA pisze:Tak się składa dziabuch i inni spece od biznesu że od lat jestem na swoim i nie narzekam na zarobki.

Akurat od Was nie oczekuję porad na temat biznesu czy sprzedaży.

Gdybyście te Wasze podniety kursem Jacka zapodali pod jego filmikami na You Tube, przynajmniej mielibyście szansę na przejażdżkę wypożyczoną furą...

Skoro Wasz guru zaleca Wam pisanie poradników za 7 złotych na tematy o których nie macie zielonego pojęcia, korzystajcie z jego rad. 7 złotych piechotą nie chodzi...
Jakby Jacek kazał im wskoczyć w ogień na tym kursie to nawet nie zastanawialiby się nad tym długo... Obrońcy Jacka, przypominają mi obrońców Krzyża po 10 kwietnia. Chorych fanatyków. Co powie Jacek to dla nich święte. Żal mi takich ludzi...

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Post autor: Kreaster »

Monster11 pisze:sam boltron na początku ciągnąłeś ten wątek na początku i pisałeś prawie to samo..

Oczywiście, że masz rację jednak jeśli mówimy o NORMALNYM biznesie a nie o czymś co w ogóle nazwać biznesem czyli sprzedaż jakichś poradników itp
Bo na początku też trochę zachłysnąłem się tym śmiesznym hejtem dość żartobliwym, po kilku %%%. Jednak z czasem poszedłem po rozum do głowy, przejrzałem na oczy, tylko krowa nie zmienia zdania. Dla mnie prawie półroczne plucie na Jacka to już histeria.

Psy szczekają, a karawana jedzie dalej, on zrobi następną konferencję i przytuli znowu tysiące, a Wy znowu jad z pyska niczym typowe Polactwo bo ktoś zarabia pieniądze, potrafi sprzedawać. Dla Ciebie to nie biznes, bo ciągle szukasz złotego środka, czegoś bo w końcu nazwiesz biznesem. Sam sobie szukasz wymówek, ale to normalne u większości ludzi czyli to nie dla mnie, to jest słabe, to się nie uda, to nie wyjdzie, tego nie umiem, to nie jest biznes, to nie jest to co chce robić itd. Rób co chcesz.
YAPA pisze:Tak się składa dziabuch i inni spece od biznesu że od lat jestem na swoim i nie narzekam na zarobki.
Tak tak Panie YAPA, jesteś na swoim, nie narzekasz na zarobki, ale wydałeś kurs 3000 na bycie milionerem i od 4 miesięcy plujesz jadem bo straciłeś 3k i boli Cię to. Bujaj las, a nie nas. Nikomu tym nie zaimponowałeś.

T-REX zamknął temat tym postem:
http://forex-nawigator.biz/forum/jacek- ... ml#p860244
Obiektywny pisze:Gościu, chcesz to nagrywaj takie głupoty. Są inne filmy, np abstrachuje lub pionki i oni nagrywają różną tematykę. Mnie coś takiego nie interesuje.

Mi chodziło o inny biznes.
Kolejny złoty oświecony Polak który szuka złotego sposobu. Powiedz mi Ty i YAPA o jaki Wam biznes chodziło? Czego oczekiwaliście? Może zamiast w końcu pieprzyć w kółko te same kocopoły byście wzięli się do roboty.

Całe Polactwo, ale na szczęście nie wszyscy narzekają na wszystko i wszystkich.

Obiektywny
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Obiektywny »

Ja szukałem kursu który jest wart swojej ceny, patrząc na te filmiki Jacusia na youtubie. Z tego co pamiętasz, wcześniej miałeś inny nick i jakoś przychylnie o Jacusiu i jego działalności nie wypowiadałeś się. Dopiero jak Jacuś postraszył was i Admina sądem to niektórzy z was posrali się chyba ze strachu w gacie. Jak to ty byłeś tym boltonem to widać jak zmieniasz zdanie szybciej niż kobieta podczas okresu. Oczywiście nie obrażając kobiet. Bravo dla Admina za to, że nie przestraszył się Jacka lub jego prawnika. Nasłuchałeś się chłopie, że Polacy to naród wiecznych narzekaczy. Tak nie jest. Taka jest ogólna opinia. Oczywiście u Jacka zawsze jest pozytywnie, bo taki motywator jak on zawsze jest pozytywną osobą. Musi być, ale wielu wypadkach stwarza wrażenie. Moje pierwsze wrażenie o nim było bardzo pozytywne. Im dalej w las, to przekonałem się, że ten Pan jedyne co osiągnął to przebieg 2 biegi lub 3. Praktycznie powtarza to w kółko jaki jest wspaniały. W jego filmikach pojawiło się dużo niespójności. Mam przytaczać? Nawet mi się nie chce. Bo wystarczy przejrzeć na początku parę stron, aby wyrobić sobie zdanie o tym Panu. Wiele osób napisało o kursie Jacka. Do niedawna czytałem tylko te posty, ale postanowiłem napisać parę słów o tym kursie. Dla mnie to totalny badziew. Ekspert od orgazmów kobiecych nagle staje się super świetnym biznesmenem, dla którego co miesięczne 7 cyfrowe przychody to chleb powszedni. A jego 600 stron sprzedażowych o których nic nie wiemy, wiele mówi o prowadzeniu jego biznesu. Mam prawo do oceny tego kursy. Nikt mi tego nie zabroni. Jak Jacek jest waszym mentorem to spoko, nic mi do tego. Lecz dla mnie to żaden autorytet. Sorki , ale taka jest prawda o tych całych ,,kołczach" od siedmiu boleści. Kupujcie dalej te kursy i nabijajcie mu kasę naiwniacy.

ODPOWIEDZ