Najciekawsze jest to że Jacek obiecywał miliony a jego obrońcy (lub on sam) chcą nas teraz udobruchać możliwością dorobienia paru groszy do wypłaty.Obiektywny pisze:
Albo to są obrońcy Jacusia, albo on sam zakłada konta, albo już sam nie wiem. Jacek wyraźnie wielokrotnie powtarzał, że za 2 - 3 lata mamy być milionerami stosując ten super zajebisty kurs. A z tego pożal się Boże kursu, nie wiele wynika. Są osoby co przekazują taką wiedzą, za dużo mniej i w lepszej jakości.
Korzystając z jego rad, nawet zarobienie paru drobniaków jest nie lada wyczynem.
Ile są warte kursy Jacka, chyba najlepiej opisuje komentarz dziabucha pod linkiem który wrzuciłem:
Nie wiem czy strona była zrobiona według metod Jacka czy Jacek sprzedaje metody które znalazł na tej stronie.dziabuch pisze: "przepraszam że post pod postem, ale zalinkowałeś stronę kropka w kropkę zrobioną według metod Jacka"
Wiem jednak, że znalezienie tej strony w google zajęło mi kilka sekund i kosztowało ZERO złotych...
Są tysiące darmowych stron z wiedzą o której Jackowi się nawet nie śniło ale to jest dla niektórych przyszłych milionerów zbyt duży wysiłek...