XTB
No właśnie dlatego broker zabezpiecza się przed możliwością nieściągnięcia od Ciebie dopłaty gdyby zamknął niekorzystnie Twoją pozycję. A od 25% do 0% ma jeszcze trochę zapasu, więc ma pole do manewru.
Proponuję wrócić do słowniczka, tam jest to opisane, a jak za mało wiedzy to proponuję napisać lub zadzwonić do XTB z pytaniem: "dlaczego?". Myślę, że z pewnością podadzą wyczerpującą odpowiedź.
Proponuję wrócić do słowniczka, tam jest to opisane, a jak za mało wiedzy to proponuję napisać lub zadzwonić do XTB z pytaniem: "dlaczego?". Myślę, że z pewnością podadzą wyczerpującą odpowiedź.
Trade what you see, NOT what you hear or think
-
- Stały bywalec
- Janek Trader
- Pasjonat
Potwierdzam. 17.45 na EUR-USD zlecenie oczekujące można dawać 40 pipsów od ceny. SL dla zlecenia z ręki przy 20 pipsach nie wchodzi, nie chce mi się próbować do skutku na jakim poziomie weszłoby.przem81621 pisze:witam
dzis jest wtorek 25-11-08 godz 17-30
czy jest mozliwe utrzymywanie przez XTB od póltorej godziny tj,od 16-ej podwyższonego SL i Traila ? jakies jajca sobie robią . ostatnie dane były chyba o 16ej publikowane.
-
- Stały bywalec
znaczy dzis biją jakis rekord , sprawdzalem przed chwila i dalej to samo, czyli juz 2,5 hJanek Trader pisze:Potwierdzam. 17.45 na EUR-USD zlecenie oczekujące można dawać 40 pipsów od ceny. SL dla zlecenia z ręki przy 20 pipsach nie wchodzi, nie chce mi się próbować do skutku na jakim poziomie weszłoby.przem81621 pisze:witam
dzis jest wtorek 25-11-08 godz 17-30
czy jest mozliwe utrzymywanie przez XTB od póltorej godziny tj,od 16-ej podwyższonego SL i Traila ? jakies jajca sobie robią . ostatnie dane były chyba o 16ej publikowane.

40p?!
Niech od razu powiedza kiedy i jakie pozycje trzeba otwierac albo poprostu przelejcie im kase na konto i bedzie z glowy.
Niech od razu powiedza kiedy i jakie pozycje trzeba otwierac albo poprostu przelejcie im kase na konto i bedzie z glowy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Janek Trader
- Pasjonat
A jakoś tak nie chce mi się go zamykać. Jest dla mnie jak bezterminowe demo, do analiz, podglądu indeksów, itp.MrYogi pisze:Nie chce nikogo obrazić, ale to powiem. Ciągle u nich siedzicie i marudzicie na problemy itp zamiast grać. Dajecie się im dy** w du** bez wazeliny,ale zdaje się Wam to podoba.
Sorry za offtop.