DayTrading: Poniedziałek 27.03.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 27.03.2017
Kreślą tu jakieś trapezy.... xD wyższa matematyka.. Świeżak ma jakieś swoje systemy o których pierwszy raz słysze.. chociaż nigdy sie nie interesowałem nimi to może i istnieją, ale te forum jest jak dla mnie wątpliwe. Jak ktoś coś sensownego napisze to zaraz inni na odwrót prognozują... Ja tu wchodzę jak już naprawde nie ma nic bardziej interesującego do poczytania. Bym się nie zdziwił jak tu się udzielają pracownicy brokerów i robią normalnym ludziom wode z mózgu
żeby więcej wtapiali kasy

Śmiech na sali:) podpuszczacze i tyle. Kerad siedzi w pracy i wstawia wykresy ha haStachuu pisze:Kreślą tu jakieś trapezy.... xD wyższa matematyka.. Świeżak ma jakieś swoje systemy o których pierwszy raz słysze.. chociaż nigdy sie nie interesowałem nimi to może i istnieją, ale te forum jest jak dla mnie wątpliwe. Jak ktoś coś sensownego napisze to zaraz inni na odwrót prognozują... Ja tu wchodzę jak już naprawde nie ma nic bardziej interesującego do poczytania. Bym się nie zdziwił jak tu się udzielają pracownicy brokerów i robią normalnym ludziom wode z mózgużeby więcej wtapiali kasy
Dokładnie. Tym bardziej że to spore forum i potencjalna okazja do naganiania i strzyżenia z kasy przez brokerów. Taka tu troche targowica i każdy broker coś od siebie dodajeTsunamiPL pisze:Lepsi tu wpadają. Ewidentnie chłopaki od brokerów

Codziennie siedzą tutaj. Przeciez wiadomo ze kazdy kto ma inna prace nie bedzie tu pisał od świtu do nocy
Np. taki Świeżak mi troche nie pasuje jako zwykły gracz..... Na początku wydawał się jak normalny gracz ale coś z nim jest nie tak mam wrażenie.
kiedys gadałem z keradem o ropie. Wskazał kierunek na s. Tego s to było co kot napłakał aleStachuu pisze:Np. taki Świeżak mi troche nie pasuje jako zwykły gracz..... Na początku wydawał się jak normalny gracz ale coś z nim jest nie tak mam wrażenie.
Oczywiście szanowny kolega po chwili pochwalił sie ze siedzi juz w l

przecież tłumaczyłem. tutaj masz przykład od 20.00 gdzie wstawiać miarki dsws na m1 - w prostokątachŚwieżak44 pisze: Jak ktoś umie grać DAX-a na M1 to niech się podzieli. Z góry dziękuję.
ja wolę m5
przestań kombinować z tymi durnymi indykami, to nic nie daje.
szukaj konsoli, wybicia z niej, na wybiciowej miarka i wejście na korekcie f50,
i staraj się trzymać głównego trendu ale to działa w obie strony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo.....
Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam

-
- Gaduła
Witam
Tak czytam Wasze posty i nie wiem na co liczycie!
Czy 1000 zł dniówki to dla Was za mało?
A wystarczy prosty skalp!
Tak czytam Wasze posty i nie wiem na co liczycie!
Czy 1000 zł dniówki to dla Was za mało?
A wystarczy prosty skalp!
Podpuszczacze i tyleStachuu pisze:Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo.....Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam
-- Dodano: 27 mar 2017, 22:04 --
Rajcowanie sie demem jest co najmniej dziwned4mian7 pisze:Podpuszczacze i tyleStachuu pisze:Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo.....Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam
M