chyba że masz mocno zakorzenione rulesStachuu pisze:ja max gram do 2 lotów na rl nie wiem może dla kogoś to jest mało, ale dla mnie to dużo. Na demo lekką ręką się gra i tu jest problem bo na giełdzie rozchodzi się o emocje. Jak np. idzie w odwrotnym kierunku i minus przeraża przed zamknięciem, który się dalej powiększa. Albo coś zarobimy i nagle spada i np. z 5 k robi się 2 k i emocje biorą góre i się zamyka przy odbiciu. Na Demo tego nie zaznasz
. Takie doświadczenie tylko posiądziesz w rl które jest istotne.
to jak w dialogu z filmu "szklana pułapka" gdy jeden z terrorystów wyleciał, z wysokiego piętra wieżowca, szef policji z niedowierzaniem stwierdził iż pewnie był to kelner lub jakiś zdesperowany makler.Stachuu pisze:Albo wszystko albo nic....
-- Dodano: 27 mar 2017, 19:46 --
Ostatnio Świeżak pisał, że wtopił w demo 20 k i chciał się zabić tak się załamał ^^ to co przy rl by zrobił... ? naprawdę by się zabił. Świeżaka to widać hazard pociąga xDD
mężczyzna powinien mieć możliwość ryzyka, głupotą jest celować w 6 w totku zamiast celować powiedzmy w 10% zyskujących na foreksie i towarzyszącej temu wiedzy, np właściwszy kredytStachuu pisze:Albo wszystko albo nic....
-- Dodano: 27 mar 2017, 19:46 --
Ostatnio Świeżak pisał, że wtopił w demo 20 k i chciał się zabić tak się załamał ^^ to co przy rl by zrobił... ? naprawdę by się zabił. Świeżaka to widać hazard pociąga xDD
te sukinkoty chyba nigdy porządnie nie spadną.TsunamiPL pisze:Miały być kokosy na szortach z giełd, a ledwo na plusie pozamykałem...
+1k na obecną chwilę.Ambasador pisze:Przecież od 15.30 100 pkt up.Świeżak44 pisze:UWAGA. Domkną lukę na SP500 i z powrotem w dół. Dlatego DAX nie rośnie.
Co do kolegów wyżej - sam ciekaw jestem czy przepuścił wirtualny hajs z dzisiaj.