DayTrading: Poniedziałek 27.03.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 mar 2017, 00:00

Wzrost
4
31%
Bez zmian
2
15%
Spadek
7
54%

Liczba głosów: 13

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 27.03.2017

Post autor: Stachuu »

Kreślą tu jakieś trapezy.... xD wyższa matematyka.. Świeżak ma jakieś swoje systemy o których pierwszy raz słysze.. chociaż nigdy sie nie interesowałem nimi to może i istnieją, ale te forum jest jak dla mnie wątpliwe. Jak ktoś coś sensownego napisze to zaraz inni na odwrót prognozują... Ja tu wchodzę jak już naprawde nie ma nic bardziej interesującego do poczytania. Bym się nie zdziwił jak tu się udzielają pracownicy brokerów i robią normalnym ludziom wode z mózgu :) żeby więcej wtapiali kasy

d4mian7
Maniak
Maniak

Post autor: d4mian7 »

Stachuu pisze:Kreślą tu jakieś trapezy.... xD wyższa matematyka.. Świeżak ma jakieś swoje systemy o których pierwszy raz słysze.. chociaż nigdy sie nie interesowałem nimi to może i istnieją, ale te forum jest jak dla mnie wątpliwe. Jak ktoś coś sensownego napisze to zaraz inni na odwrót prognozują... Ja tu wchodzę jak już naprawde nie ma nic bardziej interesującego do poczytania. Bym się nie zdziwił jak tu się udzielają pracownicy brokerów i robią normalnym ludziom wode z mózgu :) żeby więcej wtapiali kasy
Śmiech na sali:) podpuszczacze i tyle. Kerad siedzi w pracy i wstawia wykresy ha ha

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

TsunamiPL pisze:Lepsi tu wpadają. Ewidentnie chłopaki od brokerów :wink:
Dokładnie. Tym bardziej że to spore forum i potencjalna okazja do naganiania i strzyżenia z kasy przez brokerów. Taka tu troche targowica i każdy broker coś od siebie dodaje :)

d4mian7
Maniak
Maniak

Codziennie siedzą tutaj. Przeciez wiadomo ze kazdy kto ma inna prace nie bedzie tu pisał od świtu do nocy

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Np. taki Świeżak mi troche nie pasuje jako zwykły gracz..... Na początku wydawał się jak normalny gracz ale coś z nim jest nie tak mam wrażenie.

d4mian7
Maniak
Maniak

Stachuu pisze:Np. taki Świeżak mi troche nie pasuje jako zwykły gracz..... Na początku wydawał się jak normalny gracz ale coś z nim jest nie tak mam wrażenie.
kiedys gadałem z keradem o ropie. Wskazał kierunek na s. Tego s to było co kot napłakał ale
Oczywiście szanowny kolega po chwili pochwalił sie ze siedzi juz w l :) taka sytuacja. Troche to dziwne

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: jen-yy »

Świeżak44 pisze: Jak ktoś umie grać DAX-a na M1 to niech się podzieli. Z góry dziękuję.
przecież tłumaczyłem. tutaj masz przykład od 20.00 gdzie wstawiać miarki dsws na m1 - w prostokątach
ja wolę m5

przestań kombinować z tymi durnymi indykami, to nic nie daje.
szukaj konsoli, wybicia z niej, na wybiciowej miarka i wejście na korekcie f50,
i staraj się trzymać głównego trendu ale to działa w obie strony
FDE30M1.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Stachuu
Pasjonat
Pasjonat

Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo..... :) Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam

skalp górą
Gaduła
Gaduła

Post autor: skalp górą »

Witam
Tak czytam Wasze posty i nie wiem na co liczycie!
Czy 1000 zł dniówki to dla Was za mało?
A wystarczy prosty skalp!

d4mian7
Maniak
Maniak

Stachuu pisze:Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo..... :) Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam
Podpuszczacze i tyle

-- Dodano: 27 mar 2017, 22:04 --
d4mian7 pisze:
Stachuu pisze:Świeżak już wbił ponad 2 k wpisów a pamietam zaczął sie udzielać jakoś w tym samym czasie jak ja. Codziennie klepie wpisy i widać jak by siedział nad swoimi systemami godzinami. Do tego kiedyś pisał, że normalnie pracuje a non stop jest praktycznie aktywny na forum. No i to demo..... :) Tyle czasu poświęcać na demo?? szkoda czasu i życia na zabawe. Nie skleja mi się to w całość.... Inni też są wątpliwi ale nawet nie pamiętam ich nicków bo nawet ich nie czytam
Podpuszczacze i tyle
Rajcowanie sie demem jest co najmniej dziwne
M

Zablokowany