a odświeżyłeś listę lub przeładowałeś platformę?d4mian7 pisze:wrzuciłem do folderu ale nie widze na liście - co robie zle?jen-yy pisze:normalnie do indykatorówd4mian7 pisze:dzieki jeny. a powie mi ktoś jeszcze jak to zainstalować i tego uzywać?
wrzucasz na wykres i jak klikniesz na dowolną świecę to zobaczysz efekt
możesz sobie wszystko poustawiać
DayTrading: Czwartek 16.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 16.03.2017
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Nie używam wskaźników itp. itd., jednak dolar złapał małą zadyszkę, moim zdaniem.
indykator musi być w Plik i otwórz folder danych a potem mql4 i indicators - wtedy w aktualnym katalogu wyląduje - przeładowanie platformy i ...jak to mówił mistrz ważne na której świeczce postawisz aby właściwy efekt osiągnąć
ogólnie dsws to zwykłe fibo nic innego tylko niektórym wygodniej go stosować
sformuowanie "dowolną" użyłem wyłącznie w znaczeniu że można kliknąć na każdą i pojawi się efekt.mario_M pisze:indykator musi być w Plik i otwórz folder danych a potem mql4 i indicators - wtedy w aktualnym katalogu wyląduje - przeładowanie platformy i ...jak to mówił mistrz ważne na której świeczce postawisz aby właściwy efekt osiągnąć
trzeba oczywiście wiedzieć jak to później zinterpretować i na których świecach ma to sens
co do drugiego całkowicie sie zgadzam.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
To nie zadyszka ,a spekulacja .Skoro większość kupuje dolca to ''gruby'' więcej zarobi jadąc pod prąd ,i nie szukaj tu logiki liczy się pieniądzEG99 pisze:Nie używam wskaźników itp. itd., jednak dolar złapał małą zadyszkę, moim zdaniem.

uruchomilem ponownie platforme i dalej nic. wkleiłem do indicators. co robie zle?
Rzeźnik, ładnie zareagował na pivota z wykresu H1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
a wszystkie pliki zainstalowałeś poprawnie ? Komputer-Dysk C-Program files-plik z twoją platformą -MQL4-Indicators ,musi działaćd4mian7 pisze:uruchomilem ponownie platforme i dalej nic. wkleiłem do indicators. co robie zle?
Ostatnio zmieniony 16 mar 2017, 19:23 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
wrzuć tod4mian7 pisze:uruchomilem ponownie platforme i dalej nic. wkleiłem do indicators. co robie zle?
może sam musi skompilować
Plik/otwórz folder danych
katalog mql4/indicators
i jeszcze raz odpal platformę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeny podesłał mi zipa. tam widze tylko 1 plik.MERLIN pisze:a wszystkie pliki zainstalowałeś poprawnie ?d4mian7 pisze:uruchomilem ponownie platforme i dalej nic. wkleiłem do indicators. co robie zle?
wklejam recznie do indicators > uruchamiam ponownie platforme > szukam na liscie we wskaznikach (wlasne) i ni ma