DayTrading: Czwartek 16.03.2017
Re: DayTrading: Czwartek 16.03.2017
Gold ,jeżeli jest to układ 5,0 to nie powinni przekroczyć 61,8
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co ten ed odje...ał
drina poszedłem zrobić i mi sl wywalił na moich elkach
no i poszedł jebany ku niebu 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nowotny z EBC. Podwyżka stóp % może być w drodze.navik pisze:co ten ed odje...ałdrina poszedłem zrobić i mi sl wywalił na moich elkach
The only way is up
bat to bat jak wybije poziom x_d 88.6 to bedzie zanegowany i tego trza sie trzymaćMERLIN pisze:Bat jest zdradliwy ,istnieje też w formie Alt Bat z C 113 fiboTGV2 pisze:

czekam, jestem na małej 1/4 pozycji przeciwstawnej L1201 S1229-26
3/4 wywalone_ zaksiegowane

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

musze sobie mocniejszego drina zrobić , bo sie wkurwiłemTsunamiPL pisze:Nowotny z EBC. Podwyżka stóp % może być w drodze.navik pisze:co ten ed odje...ałdrina poszedłem zrobić i mi sl wywalił na moich elkach

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Widzisz no nie, Bat nie raz nie jest BatemTGV2 pisze:bat to bat jak wybije poziom x_d 88.6 to bedzie zanegowany i tego trza sie trzymaćMERLIN pisze:Bat jest zdradliwy ,istnieje też w formie Alt Bat z C 113 fiboTGV2 pisze:
czekam, jestem na małej 1/4 pozycji przeciwstawnej L1201 S1229-26
3/4 wywalone_ zaksiegowane
Oskubałem trochę Goldmana na tym ruchu na edku. Dzisiaj ponad +1,5% depo.navik pisze:musze sobie mocniejszego drina zrobić , bo sie wkurwiłemTsunamiPL pisze:Nowotny z EBC. Podwyżka stóp % może być w drodze.navik pisze:co ten ed odje...ałdrina poszedłem zrobić i mi sl wywalił na moich elkach

The only way is up
na kablu lapnąłem przedtem kilka pestek no i na edku też nie straciłem bo podbierałem L jak sie kręcił ale tym numerem co teraz wywinął to mi zagotował krew w żyłach generalnie sl były na plusie albo be
gold
czyli 1225,69 jako poziom do odbicia aby poszli stuknąć te 61,8 i jazda w dół
tak by to wyglądało najrozsądniej
czyli 1225,69 jako poziom do odbicia aby poszli stuknąć te 61,8 i jazda w dół
tak by to wyglądało najrozsądniej