Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
ext3, łapka w górę 

In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829
Podobnie z ilością miesc, która była/jest przez ów pana ograniczona do bodajże 30. Sam tak mówił w jednym (a może nawet kilku) materiale.Monster11 pisze: A słowo "oszust" - heh, proszę bardzo mówienie, że kurs kiedyś kosztował 8 tysięcy, ale nigdy tyle nie kosztował
Wyjdzie na jaw ile faktycznie sprzedał, o ile wszystkie sprzedane produkty udokumentował i odprowadził od nich podatek.
Jesli sprzedał więcej, powiedzenie o takiej osobie kłamcą czy oszustem jest uzasadnione i nie podlega karze, jednak radziłbym wam powstrzymać się od osądów skierowanych bezpośrednio do danej persony, bo od osądów jest sąd.
Natomiast!
Z całą pewnością możecie mówić w formie przypuszczenia, że np.
- Czuję się oszukany
- Wydaje mi się, że ten Pan nie jest do końca szczery, bo...
- czuję rozbieżności, niespójność, bo w jednym materiale mówi, że robi to całkowicie za darmo, a za chwilę mówi o kursach, o które tak walczy (zastrasza ludzi cenzurując wypowiedzi o PRODUKCIE jakiego reklamuje a nie o nim), a przeciez ten milioner wcale nie musi tego robić (cytat), bo pieniądze mu spływają zewsząd, gdyż jest rentierem i pieniądze same dla niego pracują a on sobie jezdzi po swiecie i nagrywa video, robi to, jak mniemam z dobroci i altruizmu dla nas

Natomiast wypowiedzi nt produktu lub jego reklamy możecie mówić dowolnie. Mamy do tego pełne prawo.
Np. nie podoba mi się reklama telewizorów X, bo występował tam żenujaco grający aktor Y i nie mam najmniejszego zamiaru kupić produktu, bo także cena wydaje się wygórowana do tego, co oferuje ten produkt.
A Admin tego forum - mój PEŁEN szacunek za wzorową obywatelską postawę. U mnie ogromne

Czyli chcecie załatwić swoje porachunki z Jackiem i dokończyć sprawę. Zmarnowałem 3 dni żeby Was od tego odciągnąć, ale mam dość. Nie zamierzam brać w tym dalej udziału, dlatego proszę mnie już w to nie mieszać. Przypomnę jeszcze raz - nie brałem udziału w kursie, niczego nie kupowałem, nie oglądam kanału sukces.pl, obejrzałem kilka nagrań i wypowiedziałem się w tym temacie i na tym poście kończę. Nie jest w moim interesie żeby mu dokopać, bo nie mam powodu.
Ja również próbowałem was odciągnąć od tego pomysłu. Chyba jako jeden z nielicznych broniłem Jacka. Szkoda, że tak chcecie to zakończyć ale trudno.
Dajcie se juz spokój z tym, to forum ma już plecy w razie czego i to spore - choćby Rafał, który już załatwił niejednego przedstawiciela od broka i zmiazdzy kazdego szkoleniowca bo po prostu to jest zgodne z wartosciami TJS, za co osobiscie go podziwiam.
@up nikt nic nie konczy, dopoki nie zostanie wytoczona sprawa to nic sie nie dzieje, watku na sto procent nikt nie skasuje, bo nie ma do tego podstaw - maksymalnie co moga wywalczyc to usuniecie kilka postow. I kim trzeba byc zeby robic shitstorm o skasowanie kilku wpisow, dziecinada.
@up nikt nic nie konczy, dopoki nie zostanie wytoczona sprawa to nic sie nie dzieje, watku na sto procent nikt nie skasuje, bo nie ma do tego podstaw - maksymalnie co moga wywalczyc to usuniecie kilka postow. I kim trzeba byc zeby robic shitstorm o skasowanie kilku wpisow, dziecinada.
-
- Gaduła
W sumie i ja jestem za, aby to usunąć...
Niesmak pozostał, bo nie doczekaliśmy się odpowiedzi na postawione pytania, ale więcej w tym wątku napisano o nim bzdur zahaczając o jego znajomych niż merytorycznych argumentów...
Wiele razy zwracałem uwagę, że dyskusja schodzi w zły kierunek. No i padło kilka ostrych słów pod jego adresem. Mam do niego mieszane uczucia, ale dajmy już spokój skoro połowa użytkowników zrobiła kupę w majty na wieść o "piśmie od adwokata". Z kim tu dyskutować było merytorycznie...
Niesmak pozostał, bo nie doczekaliśmy się odpowiedzi na postawione pytania, ale więcej w tym wątku napisano o nim bzdur zahaczając o jego znajomych niż merytorycznych argumentów...
Wiele razy zwracałem uwagę, że dyskusja schodzi w zły kierunek. No i padło kilka ostrych słów pod jego adresem. Mam do niego mieszane uczucia, ale dajmy już spokój skoro połowa użytkowników zrobiła kupę w majty na wieść o "piśmie od adwokata". Z kim tu dyskutować było merytorycznie...
@up
1 osoba, no może max 2 zrobiły kupę i ty to nazywasz połową?
Też nie mam interesu dokopać JW i szczerze mówiąc mam to w nosie, że ogromna część spoleczeństwa jest naiwna, łatwowierna, głupia, jak też mam w nosie jak sie potoczy sprawa biznesu JW.
Natomiast co mnie najbardziej grzeje to fakt, że niektórzy są zastraszani i wkurza mnie cenzura, bo jeśli tak działa biznes wokoło, to niedługo żadnych rzetelnych informacji nie znajdziemy, bo bedzie się liczyć wyłącznie zysk poszczególnych jednostek.
Też nie mam interesu dokopać JW i szczerze mówiąc mam to w nosie, że ogromna część spoleczeństwa jest naiwna, łatwowierna, głupia, jak też mam w nosie jak sie potoczy sprawa biznesu JW.
Natomiast co mnie najbardziej grzeje to fakt, że niektórzy są zastraszani i wkurza mnie cenzura, bo jeśli tak działa biznes wokoło, to niedługo żadnych rzetelnych informacji nie znajdziemy, bo bedzie się liczyć wyłącznie zysk poszczególnych jednostek.
-
- Gaduła
W sumie też masz dużo racji.arq pisze:@up
Przeczytałem wiele postów na tym forum i jak dotąd nie znalazłem nawet jednego który by mówił że dorobił się na kursie Jacka włącznie ze mną i jeśli ten wątek na tym forum zostanie usunięty to = jego wygraną, a tak naprawdę ten wątek znajdą ludzie zainteresowani kursem w głównej mierze, a nie jego widzowie bo nikt inny nie wpiszę takiej frazy w wyszukiwarkę i może dzięki temu wątkowi choć jedna osoba zaoszczędzi pieniądze. Wielu przeczytało słowo sąd i od razu gacie pełne zastanówcie się ludzie pierw co napisaliście na jego temat bo jeśli to były informacje zgodne z prawdą i wyrażone w sposób konstruktywny, a nie wulgarny to nie macie się czego obawiać bo każdy ma prawo do własnego zdania szczególnie że on jest osobą publiczną. Sam Admin forum nie dał się nastraszyć, a w tym wypadku on jest pierwszą osobą na odstrzał bo jego dane najłatwiej Jacek może zdobyć ale mimo tego się nie dał zastraszyć bo zna swoje prawa.
Wgle moim zdaniem Jacek powinien to załatwić w sposób pokojowy np. nagrać film na swoim kanale w którym to by postarał się jakoś sprostować całą sytuacje, a nie straszyć ludzi sądami bo jeśli ta sprawa się nagłośni i uda mu się nawet wygrać rozprawę w sądzie to więcej ludzi się o tym dowie i go wszyscy znienawidzą. Nie wiem czy oglądaliście serial ''Nascor'' (polecam) w którym to główny bohater chciał podporządkować rząd i ludzi pod siebie i nie skończyło się to dla niego najlepiej. Nie można ze wszystkimi wygrać szczególnie gdy jest się samemu.
Wgle moim zdaniem Jacek powinien to załatwić w sposób pokojowy np. nagrać film na swoim kanale w którym to by postarał się jakoś sprostować całą sytuacje, a nie straszyć ludzi sądami bo jeśli ta sprawa się nagłośni i uda mu się nawet wygrać rozprawę w sądzie to więcej ludzi się o tym dowie i go wszyscy znienawidzą. Nie wiem czy oglądaliście serial ''Nascor'' (polecam) w którym to główny bohater chciał podporządkować rząd i ludzi pod siebie i nie skończyło się to dla niego najlepiej. Nie można ze wszystkimi wygrać szczególnie gdy jest się samemu.
-
- Gaduła
Jak wpiszesz JW w google to wyskakuje te forum.