Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
panjan
Uczestnik
Uczestnik

Re: Chłodną głową o Jacku Wiśniowskim - na blogu

Nieprzeczytany post autor: panjan »

OszczedzamInwestuje pisze:Witajcie! Na Wasze forum forex-nawigator.biz trafiłem przez przypadek z Googli, gdy szukałem co nieco na temat Jacka Wiśniowskiego jako że miałem okazję uczestniczyć w jednym z jego szkoleń kilka lat temu.

Bardzo zainteresował mnie ten temat, a że znana mi to postać i zacząłem niedawno prowadzić bloga o tematyce inwestycyjno-oszczędnosciowej, chcę Was gorąco zachęcić, a jednocześnie nie ukrywam, że prosić o jego przeczytanie i najlepiej skomentować zwłaszcza jeśli się ze mną nie zgadzacie. Z pewnością pomoże mi to w rozwijaniu i pozycjonowaniu bloga, bo dyskusja jest bardzo na czasie.

http://oszczedzaminwestuje.pl/jacek-wis ... ego-temat/

Pozdrawiam serdecznie.
Szymon, OszczedzamInwestuje.pl
Czytałem ten wątek bo był dla mnie interesujący. Świetna postawa Administratorze! Cieszy mnie to, że znasz swoje prawa i nie uległeś presji :) Jak widać Pan adwokat nie tylko tutaj wysyłał pisma z pogrubioną czcionką i podkreśleniami :D. Czytałem ten blog, chłopak chciał go rozwijać jak sam pisał na 36 str tego wątku, a obecnie ani śladu po nim. Pamiętam tamten wpis i nikt nikogo tam nie oskarżał, były tylko opinie. Przywróć ten blog kolego jak to czytasz, byłem Twoim czytelnikiem :))

YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Obserwatorka i panjan, macie rację, do tej pory może mu się udawało zastraszać ludzi ale wszystko ma swoje granice...

Teraz drodzy forumowicze widzimy jak wyglądają prawdziwe "biznesy" Jacka.
Przeczyta książkę, streści ją raz w tygodniu na YouTube i przy każdej okazji podprogowo próbuje opchnąć co tylko się da. Jak nie geniusza to jakiś kursik... Nie ważne co to jest, byle by hajs się zgadzał...
Jeżeli ktoś chce ostrzec innych, nie ma możliwości gdyż jednym z głównych elementów modelu biznesowego Jacka jest czyszczenie sieci z niewygodnych faktów.
Dobrze że przynajmniej tutaj część prawdy zachowa się dla potomnych, chociaż określenie "wolność wypowiedzi" nie daje nam wielu możliwości, biorąc pod uwagę to że piszemy o osobie jak by nie było publicznej...

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Chocholi taniec pana Jacka Wiśniowskiego został przerwany.

Gość od tego bloga naprawdę mądrze napisał. Żal, ze został pewnie zastraszony i wszystko wykasował.

drynd
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: drynd »

Pewnie tak, byl zastraszany jak pewnie sporo osób. Szczerze kusi mnie zeby zrobic forum albo chociaz bloga o szkoleniowcach, az bym sie prosil o grozby i 'sprawy w sadzie'.
Rozpropagowaloby sie proces robienia sieczki z mozgu ludziom i uswiadomilo ze nie warto pchac kase do porfeli pajacom.

YAPA
Gaduła
Gaduła

drynd pisze:Pewnie tak, byl zastraszany jak pewnie sporo osób. Szczerze kusi mnie zeby zrobic forum albo chociaz bloga o szkoleniowcach, az bym sie prosil o grozby i 'sprawy w sadzie'.
Rozpropagowaloby sie proces robienia sieczki z mozgu ludziom i uswiadomilo ze nie warto pchac kase do porfeli pajacom.
Już jest coś takiego na FB ale ktoś kto został opętany przez takich krętaczy, nawet nie zastanowi się ile w tym wszystkim jest prawdy a ile wodolejstwa.
Wpisz sobie na FB albo w google "zdelegalizować coaching". Nasz Jacuś też tam jest opisany 29 grudnia. Aż dziwne że jeszcze tego nie usunął...

pab102
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pab102 »

Jakoś w Stanach ludziom nie przeszkadza ten cały coaching. I tam też jest ich na pęczki. A tak po za tym wydaje mi się , że nasi kopiują od tych za oceanu.

laser
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: laser »

pab102 pisze:Jakoś w Stanach ludziom nie przeszkadza ten cały coaching. I tam też jest ich na pęczki. A tak po za tym wydaje mi się , że nasi kopiują od tych za oceanu.
no nie wiem... wpisz sobie w google "coaching scam" np

gotowacumiesz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gotowacumiesz »

:569: Ja lubie oglądać Jacka filmy. Pomagaja mi bardzo. Liczę na spotkanie z nim. Jeżeli wam nie pomógł może coś źle robiliście w tym kursie? Może za małe zaangażowanie? Rozmawiałem z ludzmi którzy już na tym zarabiają a po za tym mega się rozwijają. Poznałem ich osobiście. Pozdrawiam.

YAPA
Gaduła
Gaduła

Jasne, widocznie my wszyscy na tym forum jesteśmy za mało zaangażowani.
Rozwijaj się dalej mega wraz z tymi ludźmi którzy na tym zarabiają.
Pozdrów Jacka i podziękuj mu za nasz stracony czas...

Simon30
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Simon30 »

Gratuluje Administracji za godne naśladowania podejście do sprawy!
Mam nadzieję, że osoby chcące zakupić coś od Pana Jacka Wiśniowskiego, zainteresują się tym tematem, przeczytają go i wyciągną własne wnioski.

Liczę też na to, że po porażce Adwokata Pana J.Wiśniowskiego, nagle w tym temacie nie zacznie w znacznym stopniu przybywać pozytywnych wpisów od osób świeżo zarejestrowanych i posiadających tylko 1 post.

ODPOWIEDZ