OszczedzamInwestuje pisze:Witajcie! Na Wasze forum forex-nawigator.biz trafiłem przez przypadek z Googli, gdy szukałem co nieco na temat Jacka Wiśniowskiego jako że miałem okazję uczestniczyć w jednym z jego szkoleń kilka lat temu.
Bardzo zainteresował mnie ten temat, a że znana mi to postać i zacząłem niedawno prowadzić bloga o tematyce inwestycyjno-oszczędnosciowej, chcę Was gorąco zachęcić, a jednocześnie nie ukrywam, że prosić o jego przeczytanie i najlepiej skomentować zwłaszcza jeśli się ze mną nie zgadzacie. Z pewnością pomoże mi to w rozwijaniu i pozycjonowaniu bloga, bo dyskusja jest bardzo na czasie.
http://oszczedzaminwestuje.pl/jacek-wis ... ego-temat/
Pozdrawiam serdecznie.
Szymon, OszczedzamInwestuje.pl
Czytałem ten wątek bo był dla mnie interesujący. Świetna postawa Administratorze! Cieszy mnie to, że znasz swoje prawa i nie uległeś presji

Jak widać Pan adwokat nie tylko tutaj wysyłał pisma z pogrubioną czcionką i podkreśleniami

. Czytałem ten blog, chłopak chciał go rozwijać jak sam pisał na 36 str tego wątku, a obecnie ani śladu po nim. Pamiętam tamten wpis i nikt nikogo tam nie oskarżał, były tylko opinie. Przywróć ten blog kolego jak to czytasz, byłem Twoim czytelnikiem