Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Casmillo
Uczestnik
Uczestnik

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: Casmillo »

// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //

Mam nadzieje, że to nie kolejny kurs Jacka. Domena świeżutka od stycznia, wpisy na blogu na razie tylko jeden.
Kreatywność ludzka nie zna granic. :D

elegant7
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: elegant7 »

Casmillo pisze:Ha ha mistrzostwo skopiować czyjś poradnik + dać bonus do tego w lepszej cenie.
Mam nadzieje, że to nie kolejny kurs Jacka. Domena świeżutka od stycznia, wpisy na blogu na razie tylko jeden.
Kreatywność ludzka nie zna granic. :D
Najlepsze jest to, że gościu mi pisał, że Jacek go straszył sądem :D

Powiem Ci szczerze, że sam poradnik kopią nie jest. Strona sprzedażowa podobna, ale kurs jest inny - ręczę całym sobą :)

Aleksandra7
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Aleksandra7 »

Czesc,
Mam spore wyczucie do ludzi i musze powiedziec, ze wg mnie Jacek to tzw. cwany lis..zwroccie uwage na jedna rzecz.... jest wyniosly w stosunku do sluchaczy..z jednej strony w pierwszych filmach mowi, ze robi te filmy, gdyz sam juz ma wszystko, wiec teraz czuje potrzebe dzielenia sie ta wiedza..jednak okazuje sie, ze nie jest to prawda, bo ciagle na tym zarabia..to nic zlego, ze zarabia, ale to po prostu jedno kloci sie z drugim..bo albo pomagasz babci i niesiesz jej torbe z dobrego serca, albo kasujesz ja pod domem za wykonana usluge..;)
To, na co zwrocilam uwage i co mnie razi najbardziej, to brak szacunku do sluchacza, .. zobaczcie jak on odpowiada na pytania podczas "konferencji"..zbywa ludzi, glupio sie usmiecha, bardzo czesto mowi "sam sobie odpowiedz", ..czesto swoim zachowaniem manifestuje, ze czuje sie lepszy od innych..jest w jego slowach duzo buty, zarozumialosci..bardzo rzadko odpowiada na pytania rzeczowo i merytorycznie..wyglada to wszystko bardzo niegrzecznie..
Jego materialy -kursy moga byc przydatne na dluzsza mete..tylko dla bardzo mlodych osob lub takich, ktore absolutnie nie mialy dostepu do tematow coachingowych, nie potrafia odszukac tego w internecie lub maja po 100 km do najblizszej biblioteki;)takim moze zaimponowac...pozostali polapia sie predzej czy pozniej co jest grane..
Mialam w zyciu do czynienia z ludzmi naprawde bogatymi i to, co roznilo ich od tzw. Nowobogackich, to ogromny szacunek do drugiego czlowieka i brak checi chwalenia sie, a wrecz lekkie ukrywanie tego co sie ma, po to, aby inny czlowiek nie czul sie skrepowany w ich towarzystwie..
A tak juz zupelnie na marginesie to przypuszczam, ze JW jest przykladem klasycznego "syndromu Piotrusia Pana"..

qwerty123456
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: qwerty123456 »

Skąd Wiem, Jak Być Atrakcyjnym
Kim jest Jakub Braun?
Pochodzę z wojewóztwa zachodniopomorskiego, a obecnie mieszkam w Warszawie.
Przez rok studiowałem e-marketing i zarządzanie. Zdecydowałem się to porzucić, ponieważ marnowałem tam tylko czas, nie ucząc się niczego przydatnego. Tym bardziej, że miałem wiele pomysłów na własny biznes i pragnąłem je zrealizować. Jedyne, co dobrze wspominam z okresu nauki, to znajomości, które nawiązałem i które utrzymuje do dzisiaj.
Od 7 lat sukcesywnie prowadzę swoją własną firmę związaną z e-commerce, przy czym cały czas się rozwijam, jeżdżąc na co nowe szkolenie, seminaria.
Miałem okazję poznać jednego z największych specjalistów od NLP Andrzeja Batko i sprzeczać się z nim o poglądy życiowe. Szkoliłem się między innymi u Briana Tracy’ego (uważanego za najlepszego mówcę na świecie) czy Tima Ferrissa. Przeczytałem setki biografii ludzi sukcesu i wyciągnąłem z nich najcenniejszą wiedzę, którą od 3 lat dzielę się z ludźmi, a w tej chwili z Tobą.
(...)
Ta wiedza, której uczę pochodzi od największych specjalistów na świecie, którzy dzielą się nią na szkoleniach wartych kilka tysięcy dolarów. Jak można się domyślić, to w pewnym sensie zastrzeżone informacje przeznaczone tylko i wyłącznie dla osób wybranych. Dla mnie także jest to wartościowe, dlatego nie rozdaje ich za darmo.
I ja mam w to uwierzyć ??? A nawet jak to by była prawda to kropka w kropkę Jacek. Elegant7 nie rób autoprezentacji. Powiem tak: jedna firma może posiadać różne marki w tej samej branży.

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

elegant7 pisze:
Najlepsze jest to, że gościu mi pisał, że Jacek go straszył sądem :D

Powiem Ci szczerze, że sam poradnik kopią nie jest. Strona sprzedażowa podobna, ale kurs jest inny - ręczę całym sobą :)
Kolego, nie rób z nas idiotów.
Skopiowałeś niemal wszystko z kursów Jacka, stworzyłeś podobną stronę i zalogowałeś się na tym forum tylko po to żeby wklejać linki do swojego kursu.
Twoja reklama jest tak nachalna, że robi mi się niedobrze.
Cztery posty i trzy razy wklejony link do Twojej strony z "kursami" (str. 35, 37 i tutaj).
Widać jak na dłoni co chcesz wciskać ludziom a Twój nick tylko potwierdza Twoje nowe hobby.
Trzeba było nazwać siebie "elegant 2017" bo w styczniu zerżnąłeś kurs Jacka, który i tak był daremny.
Zachowujesz się tak samo nieelegancko jak Jacek...

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

elegant xeroboju!!! xe xe xeroboy xe xe xeroboy!!!

mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mix »

elegant7 Jesteś śmieszny. Skopiowałeś żywcem kurs Jacka. Nawet Ci się grafiki nie chciało przerobić i jeszcze rżniesz głupa tu na forum. Widać że rady z kursu 1 mln wziąłeś sobie do serca bo tam Jacek "uczył" jak spamować różne fora internetowe poprzez umieszczanie na nich linków do własnych stron. Teraz tacy "eleganci" jak Ty, próbują go zabić jego własną bronią.

Dzisiaj Jacek wrzucił znów jakiś filmik o sobie i nadmienił że jego mama kazała mu już przestać nagrywać bo jest go za dużo na YouTube.

Szkoda że nie widziała jego szkoleń o wytryskach i wkładaniu palców w odbyt. Pewnie by miał szlaban na internet do końca życia :)

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

podpierdolić go do Jacka i ten zrobi mu sprawę w sądzie, bo ma kolegów prawników i już doprowadził do dwóch spraw sądowych...

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Szkoda że nie widziała jego szkoleń o wytryskach i wkładaniu palców w odbyt. Pewnie by miał szlaban na internet do końca życia :)

Hahahhaha :D :D :D :D

arq
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arq »

Jezeli faktycznie coś nagrał i powiedział o przestaniu nagrywania, to pewnie dlatego, ze jak w guglu wpisze się jego 'godność', to link do tego forum jest wypozycjonowany na 2 miejscu ;] i widzi co się dzieje.
A człowiek o zdrowych zmysłach, zanim coś kupi, raczej próbuje się rozeznać kim jest ktoś, kto próbuje coś wcisnąć.

A ten elegant, to daje sobie głowę uciąć, że to jacuś, wiec nie wiem czemu bronicie nagle jacka.

ODPOWIEDZ