Mam nadzieje, że to nie kolejny kurs Jacka. Domena świeżutka od stycznia, wpisy na blogu na razie tylko jeden.
Kreatywność ludzka nie zna granic.

Najlepsze jest to, że gościu mi pisał, że Jacek go straszył sądemCasmillo pisze:Ha ha mistrzostwo skopiować czyjś poradnik + dać bonus do tego w lepszej cenie.
Mam nadzieje, że to nie kolejny kurs Jacka. Domena świeżutka od stycznia, wpisy na blogu na razie tylko jeden.
Kreatywność ludzka nie zna granic.
I ja mam w to uwierzyć ??? A nawet jak to by była prawda to kropka w kropkę Jacek. Elegant7 nie rób autoprezentacji. Powiem tak: jedna firma może posiadać różne marki w tej samej branży.Skąd Wiem, Jak Być Atrakcyjnym
Kim jest Jakub Braun?
Pochodzę z wojewóztwa zachodniopomorskiego, a obecnie mieszkam w Warszawie.
Przez rok studiowałem e-marketing i zarządzanie. Zdecydowałem się to porzucić, ponieważ marnowałem tam tylko czas, nie ucząc się niczego przydatnego. Tym bardziej, że miałem wiele pomysłów na własny biznes i pragnąłem je zrealizować. Jedyne, co dobrze wspominam z okresu nauki, to znajomości, które nawiązałem i które utrzymuje do dzisiaj.
Od 7 lat sukcesywnie prowadzę swoją własną firmę związaną z e-commerce, przy czym cały czas się rozwijam, jeżdżąc na co nowe szkolenie, seminaria.
Miałem okazję poznać jednego z największych specjalistów od NLP Andrzeja Batko i sprzeczać się z nim o poglądy życiowe. Szkoliłem się między innymi u Briana Tracy’ego (uważanego za najlepszego mówcę na świecie) czy Tima Ferrissa. Przeczytałem setki biografii ludzi sukcesu i wyciągnąłem z nich najcenniejszą wiedzę, którą od 3 lat dzielę się z ludźmi, a w tej chwili z Tobą.
(...)
Ta wiedza, której uczę pochodzi od największych specjalistów na świecie, którzy dzielą się nią na szkoleniach wartych kilka tysięcy dolarów. Jak można się domyślić, to w pewnym sensie zastrzeżone informacje przeznaczone tylko i wyłącznie dla osób wybranych. Dla mnie także jest to wartościowe, dlatego nie rozdaje ich za darmo.
Kolego, nie rób z nas idiotów.elegant7 pisze:
Najlepsze jest to, że gościu mi pisał, że Jacek go straszył sądem
Powiem Ci szczerze, że sam poradnik kopią nie jest. Strona sprzedażowa podobna, ale kurs jest inny - ręczę całym sobą
Szkoda że nie widziała jego szkoleń o wytryskach i wkładaniu palców w odbyt. Pewnie by miał szlaban na internet do końca życia