Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Przełączcie sobie na 1:58:40
https://youtu.be/pIdjbbSbxho?t=7127
Później mówi, że nikt go nie zapytał jak on to robi, a na forum forex aż kipi od pytań.
Odpowiedź była na filmiku Kim jest J. W.?
Pamiętacie jaka była to wymigująca odpowiedź o tym co już wiemy.
Tak jak ktoś napisał wcześniej, teraz stosunek do tego Pana jest ambiwalentny. 40k subsrybentów ma, kurs kupi załóżmy 1% czyli 400 osób, być może mniej, dajmy na to 200, bo nie wiem ile na czacie było. To wychodzi jakieś 15-40 tysięcy na czysto. Jak kurs 1 mln kupią 3 osoby chociaż ,to jest to zysk rzędu 9 tysięcy.
Jacek potrafi sprzedawać, nawet jeżeli produkt jest słabo opakowany czy jest wątpliwej jakości.
https://youtu.be/pIdjbbSbxho?t=7127
Później mówi, że nikt go nie zapytał jak on to robi, a na forum forex aż kipi od pytań.
Odpowiedź była na filmiku Kim jest J. W.?
Pamiętacie jaka była to wymigująca odpowiedź o tym co już wiemy.
Tak jak ktoś napisał wcześniej, teraz stosunek do tego Pana jest ambiwalentny. 40k subsrybentów ma, kurs kupi załóżmy 1% czyli 400 osób, być może mniej, dajmy na to 200, bo nie wiem ile na czacie było. To wychodzi jakieś 15-40 tysięcy na czysto. Jak kurs 1 mln kupią 3 osoby chociaż ,to jest to zysk rzędu 9 tysięcy.
Jacek potrafi sprzedawać, nawet jeżeli produkt jest słabo opakowany czy jest wątpliwej jakości.
Konferencje oglądało 1700 osób + poprzednia konferencja ale nie wiadomo jaką ona miała oglądalność. 200x2x97 = 38 800
Ale moim zdaniem to co najmniej 500 osób kupi/kupiło kod atrakcyjności po jego konferencji. W końcu to nie 3 tysiące. Śmieszne było jak Jacek na pytanie "Jacku, masz ponad 600 stron podaj adres choć jednej." Powiedział "Proszę, kodatrakcyjnosci.pl". Ciekawe też, że nie chciał podać modelu aut jakie miał. Jakiś uczestnik jest zainteresowany kursem 1 milion bo było takie pytanie.
Tak szczerzę to muszę powiedzieć, że z jego reklamy ten kurs wygląda super. Czy ktoś coś wie na temat kod atrakcyjności. Brunet powiedział, że tam jest tekst, który pozwala mu unikać mandatu. Powiedział, że zawsze działa! Czy wierzycie w to?
Pierwszy milion był kiepski ale może kod atrakcyjności będzie ok? W końcu to tylko 2x97 zł.
Ale moim zdaniem to co najmniej 500 osób kupi/kupiło kod atrakcyjności po jego konferencji. W końcu to nie 3 tysiące. Śmieszne było jak Jacek na pytanie "Jacku, masz ponad 600 stron podaj adres choć jednej." Powiedział "Proszę, kodatrakcyjnosci.pl". Ciekawe też, że nie chciał podać modelu aut jakie miał. Jakiś uczestnik jest zainteresowany kursem 1 milion bo było takie pytanie.

Tak szczerzę to muszę powiedzieć, że z jego reklamy ten kurs wygląda super. Czy ktoś coś wie na temat kod atrakcyjności. Brunet powiedział, że tam jest tekst, który pozwala mu unikać mandatu. Powiedział, że zawsze działa! Czy wierzycie w to?
Pierwszy milion był kiepski ale może kod atrakcyjności będzie ok? W końcu to tylko 2x97 zł.
A jacuś jak czarował, tak czaruje dalej.
Zima, daj sobie spokoj. Choć to tak naprawdę Twoje pieniadze.
Jezeli bardzo chcesz poznać ten materiał, to już lepiej znalezc z 10 osob i sie zlozyc na to.
Nie wiem jak wy, ale ja juz anulowalem subskrypcje i newsletter.
Tak przypadkiem trafiłem na: https://www.youtube.com/watch?v=m7R0ywNIgHM
Chłopak wprawdzie nie mówi nic konkretnego nt prowadzenia i zalozenia biznesu, ale w mówieniu "jak jest" przekazał o wiele wiecej istotniejszych informacji niż jacuś przez 10 swoich odcinków
Zima, daj sobie spokoj. Choć to tak naprawdę Twoje pieniadze.
Jezeli bardzo chcesz poznać ten materiał, to już lepiej znalezc z 10 osob i sie zlozyc na to.
Nie wiem jak wy, ale ja juz anulowalem subskrypcje i newsletter.
Tak przypadkiem trafiłem na: https://www.youtube.com/watch?v=m7R0ywNIgHM
Chłopak wprawdzie nie mówi nic konkretnego nt prowadzenia i zalozenia biznesu, ale w mówieniu "jak jest" przekazał o wiele wiecej istotniejszych informacji niż jacuś przez 10 swoich odcinków
Jak można mu w cokolwiek teraz wierzyć? Facet publicznie mówi, że inwestuje w firmy czy przedsięwzięcia gdzie ma 100% zysku, ale oczywiście żadnego przykładu nie poda. A jedyne co można znaleźć w sieci to interesy z radami jak wsadzić paluszek w pupe, czy znane już ananasy.
Ta wiadomość to pewnie jest z listy majlingowej z oswieconego kochanka, tam jest mistrzem seksu od anansow, najlepszych partnerek ze szkoly ktore pukal 2 tygodnie w zakopanym jak sie najadl selera czy takich tam jeszcze Adeptow od obciagania palców czy tych Tulipanow. Te powtrzymywanie wytryskow, tantra też pociśnięta przez kogoś na yt kilka stron wcześniej było, dowcipy godne prawie 40 latka.
A na kanale sukces Jobsy, Tesle, Elony Maski, Kulczyki, Rotshildowie, siedmiocyfrowe kwoty, biznes pełną gębą, kałczing, motywacja, szkolenia, kursy miliona sprzedaży miedzianych tulipanow z chin na allegro. Słabe to, ja już daje spokój temu sukcesowi, wszystko wyszło na jaw. Ludzie niektorzy i tak nadal zakochani beda w guru, smiech 20 minut, klaskanie, jedzenie rzepy, sól himalajska i inne cuda żeby sukces mieć.
TO SĄ CZARY STARY
A na kanale sukces Jobsy, Tesle, Elony Maski, Kulczyki, Rotshildowie, siedmiocyfrowe kwoty, biznes pełną gębą, kałczing, motywacja, szkolenia, kursy miliona sprzedaży miedzianych tulipanow z chin na allegro. Słabe to, ja już daje spokój temu sukcesowi, wszystko wyszło na jaw. Ludzie niektorzy i tak nadal zakochani beda w guru, smiech 20 minut, klaskanie, jedzenie rzepy, sól himalajska i inne cuda żeby sukces mieć.
TO SĄ CZARY STARY
Jestem na jego liście Jack Brunet, to nie jest szkolenie
Ponawiam pytanie, czy ktoś coś powie o kodzie atrakcyjności?
^Człowieku ty poważnie pytasz? Po tym co tu przeczytałeś chcesz coś kupić od niego?

Kod atrakcyjności dostępny jest od co najmniej 2 lat. Kiedyś go miałem w rękach pobrany z chomika, nic specjalnego kilka banałów z pierwszej lepszej książki o autoprezentacji, mowie ciała, NLP, uwodzeniu, czy czasopism Men's Health.
Na pewno nie odmieni to twojego życia choć nieco ułatwi i będzie to tylko zarys podstawy podstaw.
Kim jest autor Jacek "Brunet" Wiśniowski?
Według mnie jego historia jest bardzo prosta. Dorobił się kilkuset tysięcy zł. na poradnikach, kursach, szkoleniach o podrywie, sztukach miłosnych i tantrze. W tej branży działa od co najmniej 2006 r. roku.
Od 2014 zaczął prowadzić stronę sukces.pl i vloga sprzedając produkty jak odnieść sukces czy zarobić milion bardzo wątpliwej jakości i powszechnie znanej wiedzy. Wstrzelił się w rynek coachingowy który dopiero staje się modny w Polsce a w USA był 15 lat temu. Podobnie jak z technikami/kursami podrywu które w 2008 wchodziły do Polski a w USA wychodziły już z mody. // Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //
Dla mnie to klasyczny con artist. Czyli sprzedasz "tajemnej wiedzy" na wszystkie bolączki kasty niewolniczej: bogactwo, sukces, zdrowie, motywacja, piękne auta, kobiety. I na pewno nie jest niezależny finansowo bo tak banalną wiedzę rozdawałby za darmo, udzielał się w wolontariacie i klubach biznesowych a tam zwyczaje nikt go nie zna. Jego byłe środowisko to Warszawskie kluby uwodzicieli teraz rzadko widywany. Dorobek to kilkanaście domen z kursami.
Obecnie jeździ po świecie w poszukiwaniu szczęścia.
Na pewno nie odmieni to twojego życia choć nieco ułatwi i będzie to tylko zarys podstawy podstaw.
Kim jest autor Jacek "Brunet" Wiśniowski?
Według mnie jego historia jest bardzo prosta. Dorobił się kilkuset tysięcy zł. na poradnikach, kursach, szkoleniach o podrywie, sztukach miłosnych i tantrze. W tej branży działa od co najmniej 2006 r. roku.
Od 2014 zaczął prowadzić stronę sukces.pl i vloga sprzedając produkty jak odnieść sukces czy zarobić milion bardzo wątpliwej jakości i powszechnie znanej wiedzy. Wstrzelił się w rynek coachingowy który dopiero staje się modny w Polsce a w USA był 15 lat temu. Podobnie jak z technikami/kursami podrywu które w 2008 wchodziły do Polski a w USA wychodziły już z mody. // Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //
Dla mnie to klasyczny con artist. Czyli sprzedasz "tajemnej wiedzy" na wszystkie bolączki kasty niewolniczej: bogactwo, sukces, zdrowie, motywacja, piękne auta, kobiety. I na pewno nie jest niezależny finansowo bo tak banalną wiedzę rozdawałby za darmo, udzielał się w wolontariacie i klubach biznesowych a tam zwyczaje nikt go nie zna. Jego byłe środowisko to Warszawskie kluby uwodzicieli teraz rzadko widywany. Dorobek to kilkanaście domen z kursami.
Obecnie jeździ po świecie w poszukiwaniu szczęścia.
Pisałem już wcześniej o tym. Ponawiam, w razie, gdybyś jednak chciał kupić coś od bruneta.Zima2017 pisze:Ponawiam pytanie, czy ktoś coś powie o kodzie atrakcyjności?
Więc moim zdaniem Brunet postanowił w ostatnim czasie wznowić promocje Kodu Atrakcyjności, ponieważ pojawił mu się mocna konkurencja (http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/), która przejęła większą część jego klientów, którzy zapewnili mu "miliony".
I tak - bezczelnie reklamuje to, w razie gdybyście mieli wydać pieniądze na kod, to tu macie to samo - o połowe TANIEJ. Właściwie z tego co pamiętam to była teraz jakaś promocja (http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/kurs28-promocja/)
Byłem na oby dwóch kursach i oto wnioski:
- Kod:
Jest tak samo chaotycznie zrobiony jak Kurs 1 MLN. Jakaś wiedza tam jest, ale życia Twojego to nie zmieni, bo wielki milinoer nie potrafi się wysławiać i wyrażać swoich myśli. Kurs ma być o atrakcyjności, a 3/4 to zwykła motywacja, rozwój i całe te brednie coachingowe.
- Tajniki:
Zawierają to samo, co kod atrakcyjności + plus wiele praktycznych trików. Gościu/goście (nie wiem ile osób to robi) nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale daje praktyczną wiedze (konkretne zapachy działające na ludzi, poleca marki z ubraniami itd.). Wszystko jest przejrzyście napisane, jest gwarancje zwrotu kasy tak jak w kodzie. Widać, że było wzorowane na produkcie bruneta i nie ma co narzekać, bo może sobie kupić to o połowe taniej, a robi to kompetentny człowiek, który nie boi się mówić o tym co robi.