Czy Pan JAcek3000 został oszustem w wyniku wyroku sądowego? Czy ktoś wniósł oslarżenie czy tylko zza węgła wylewa żółć? Czy zdajesz sobie sprawę że to on może was oskarżyć o zniesławienie i żądać odszkodowania za poniesione straty? I nawet anonimowość internetu was nie osłoni...Monster11 pisze: Ludzie wyciągają wszystko na wierzch dlatego, że Pan Jacek okazał się oszustem. Nie wiem co w tym dziwnego, że ludzie się później mszczą? Przecież dorosła osoba jaką jest Jacek powinien se to uświadomić przed gadaniem bzdur publicznie, że potem mogą być z tego konsekwencje. Koleś wprost mówi, że jest wielkim biznesmenem i milionowe obroty a potem wychodzi jaka jest prawda..
On ma niepodważalne dowody waszych pomównień w ręku a wy nie macie przeciw niemu , tak naprawdę , NIC! Bo to co macie to bałachy...
Mówiłem wam od razu, wyznaczyć cel, sposoby jego osiągnięcia i napisać plan realizacji. W parę naprawdę poszkodowanych osób porozmawiać z prawnikiem, ocenić możliwości i zawalczyć albo zamilknąć. Dobrać mu się prawnie do tyłka jeśłi jest oszustem... ale wszysko na co was stać to wylewanie pomyj, anonimowo na forum nie od tego tematu... i wnerwianie się na mnie... za najlepsze rady pod słońcem...
Zacznijcie myśleć, zacznijcie działać ...