Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
SamuX
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: SamuX »

jackub pisze: Przeczytaj jeszcze raz co sam napisałeś.... kliencie Jacka 3000 PLN....
Wstydziłbym się nawet przyznać komukolwiek że dałem się załadować temu cwaniakowi, a wy wręcz podniecacie się ...
Wstydziłbym się że nawet myśłałem o tym że za trzy tysie zrobi ktoś ze mnie milionera..... żałosne to wszystko jest.... :563:
Żywisz się tą żałością, że tu się tak udzielasz ?!
jackub pisze: Nie bronię mówić nikomu nic (poza wulgaryzmami i chamskimi odzywkami) tylko je OCENIAM. Wolnść słowa własnie na to mi pozwala , którą to Ty usiłujesz ograniczyć. CZy to nie charakterystyczne że zbiera się grupa ludzi o współnych poglądach, czują się razem świetnie i każdy głos inny, każdy głos sprzeciwu jest niszczony, zamiast się nad nim zastanowić?
Nazywani głupot głupotami wielu boli i drażni. Wybija ich i ich własnej "comfort zone" .
A kto Ci dał prawo do oceniania innych ? Czy ja coś Ci sprzedaję ? Czy ja coś od Ciebie chcę ?
Skąd pomysł, że wolność słowa pozwala Ci na dowolne formułowanie opinii, zwłaszcza nie związanych z tematem ?
Weź się walnij deklem, aż zrozumiesz, że Twoje oceny nikomu nie są potrzebne, nikt ich nie chce, etc...
Przestań trollować i hejtować.
Ja mam podobną opinię na Twój temat, jaką głupotą/chamstwem trzeba dysponować, żeby pisać od czapy.
Przypomina mi to sytuację, gdzie na pytanie odpowiada się pytaniem o jakieś drugorzędne rzeczy i to one zastępują główny wątek.

Jakbyś ciągle nie rozumiał...
Wszystkie fora poświęcone są jakimś problemom.
Rozumiem, że tacy jak Ty w imieniu wolności słowa logują się i OCENIAJĄ forumowiczów, że np. chcą naprawić coś w swoim samochodzie, zamiast jechać do ASO, bo przecież kupili sobie auto, na które ich nie stać, etc... I dowalanie zainteresowanym rozwiązaniem problemu, że debile, że dusigrosze, etc...
Albo osoby pytające o opinie dotyczące jakiejkolwiek szkoły językowej (wstawcie co chcecie). Przecież też barany to są, bo przecież mogą się nauczyć sami, etc/itd/itp. w skrócie pisanie komentarzy z dupy wziętych, aby tylko dowalić forumowiczom, a które zupełnie nie służą wątkowi. Przecież w ten sposób można w nieskończoność.
Wolność słowa - może ktoś jeszcze napisze, że bociany na wiosnę wracają i będzie pitolił, jakie to z nas barany są, że nie wiedzą, co to za pożyteczne stworzenia.

PS1. Nie kupiłem kursu "1mln" - byłem ciekawy co tam jest, co w tym jest dziwnego ? Gdzie mam spytać, mechanika ?
PS2. Napisałeś więcej postów ode mnie, kto tu zatem stracił więcej czasu, zwłaszcza, że to jest niby takie żałośne.
Czy to ma jakikolowiek sens?
PS3. Nie pisz więcej, bo to nie ma nic wspólnego z wątkiem.
PS4. Przez Ciebie piszę już chyba po raz drugi nie na temat.
PS5. Sorki za offtopic, ale co zrobić, jak banalne rzeczy trzeba tłumaczyć.
PS6. Więcej nie będę odpisywał na takie ataki, bo to nic nie wnosi do tematu.

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Pierwsza, to taka, że po prawie rocznej przerwie uruchomiłem ponownie
dostęp do kursu kontroli wytrysku:
http://kontrolawytrysku.pl

A druga związana z Walentynkami i tym co kupić lubej na prezent.
Najlepszy prezent jaki możesz jej i sobie sprawić, to Kamasutra :)

Dlatego jeszcze przez kilka dni na allegro możesz dostać moją książkę,
Kamasutra 40% taniej;
http://allegro.pl/prezent-na-walentynki ... 95654.html

Pozdrawiam
Brunet
Hehe

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Ale jesteś porąbany....
twoje wnioski wynikają z twoich mentalnych ograniczeń.
Pytasz mnie kto mi dał prawo? Zapytaj się siebie kto Ci dał prawo. Reprezentujesz poziom Kalego... NIE JA ZASŁANIAM SIĘ WOLNOŚCIĄ SŁOWA... tylko ten argument był uzyty przeciwko mnie! Czy ty w ogóle rozumiesz to co czytasz?
Kieruje tobą wściekłość a nie chęć poznania, wy się niczym poza złością nie dzielicie, napędzacie się tylko żeby poprawić sobie własne nadwątlone ego. Jak ktoś cokolwiek napisze naruszające wasze ego to automatycznie staje się wrogiem, totalna głupota... popatrz tylko kilkanaście jednakowo niemyślących osób i ja jeden wsadzający kij w szprychy waszego spokoju! Ale ile zawziętości, a ile agresji tylko za nazywanie rzeczy po imieniu, tylko dlatego ....
Wróć do książek chłopcze, to będzie lepiej spędzony czas...

SamuX
Stały bywalec
Stały bywalec

Czułem, że nie zrozumiesz :?
Kij to sobie włóż w ..., może ciśnienie Ci w końcu spadnie :D

Proszę moderatora o zablokowanie użytkownika jakub w tym wątku, bo jego komentarze nic nie wnoszą do wątku - np.: sformułowania typu "chłopcze zrób A i B", co to ma być ?!

jackub

SamuX pisze:Czułem, że nie zrozumiesz :?
Kij to sobie włóż w ..., może ciśnienie Ci w końcu spadnie :D

Proszę moderatora o zablokowanie użytkownika jakub w tym wątku, bo jego komentarze nic nie wnoszą do wątku - np.: sformułowania typu "chłopcze zrób A i B", co to ma być ?!
Kolejny błysk twojego intelektu, w tym kierunku to rzeczywiście jesteś dobry... nadajesz się na polityka....
Jak zostanę zablokowany to będę zablokowany, ani się tym żywię ani mnie to boli... takie nieporadne towarzystwo wzajemnej adoracji...
"chłopcze zrób to" to są dobre rady, z których jakbyś skorzystał to odniósł byś korzyść, w przeciwieństwie od twoich rad... zauważasz subtelną róznicę... pomiędzy radą "poczytaj książki" od "wsadź sobie kij w .... "
popatrz ile nas dzieli ..... i zastanów się nad sobą

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Re: Chłodną głową o Jacku Wiśniowskim - na blogu

Nieprzeczytany post autor: meylo »

OszczedzamInwestuje pisze:Witajcie! Na Wasze forum forex-nawigator.biz trafiłem przez przypadek z Googli, gdy szukałem co nieco na temat Jacka Wiśniowskiego jako że miałem okazję uczestniczyć w jednym z jego szkoleń kilka lat temu.

Bardzo zainteresował mnie ten temat, a że znana mi to postać i zacząłem niedawno prowadzić bloga o tematyce inwestycyjno-oszczędnosciowej, chcę Was gorąco zachęcić, a jednocześnie nie ukrywam, że prosić o jego przeczytanie i najlepiej skomentować zwłaszcza jeśli się ze mną nie zgadzacie. Z pewnością pomoże mi to w rozwijaniu i pozycjonowaniu bloga, bo dyskusja jest bardzo na czasie.

http://oszczedzaminwestuje.pl/jacek-wis ... ego-temat/

Pozdrawiam serdecznie.
Szymon, OszczedzamInwestuje.pl
Szymonie,
zajrzałem na Twój blog, przeczytałem 2 wpisy, zostawiłem 2 komentarze. Po 4 godzinach nadal nie są nadal widoczne.
Moderujesz?
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

SamuX
Stały bywalec
Stały bywalec

Szymon,
zadaj sobie chociaż tyle trudu, żeby przeczytać cały ten wątek i dopiero pisz o Jacku. (np. piszesz 300 kursantów "1mln" ?!) Tutaj naprawdę zostało powiedziane bardzo dużo i kto chce to wyciągnie wnioski. Wygląda na to, że próbujesz przekierować ruch na swoją stronę ;-)

Jacek w ostatnim tygodniu "przypuścił" sprzedaż swoich kursów (ale nie 1mln). Są to te same kursy co kiedyś.
Jakoś tak "przypadkiem" w styczniu odbyły się jego konferencje w całej Polsce... Chyba już widać, w jaki sposób to wszystko działa. Zostało to dobrze opisane w książce "Laptopowy Milioner". Jak nie wiesz, co robić w życiu, a taki sposób zarabiania by Cię interesował, to ta książka i ten wątek to nic innego jak kurs na właśnie taki biznes ;-)

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

On nie wciska wam tego nachalną reklamą, tylko sami znaleźliście w jakiś sposób ten jego kurs w necie i go kupiliście. Piszecie że oddał wam kasę, bo gwarantował zwrot jeśli nie będzie zadowoleni. Z oporami ale wam oddał albo w jakiś sposób chciał rozwiązać sprawę. Coś dać w zamian. Więc to nie jest jakiś złodziej, który znikną z waszą kasą tylko działa zgodnie z prawem ( stara się ). Piszecie że kurs jest badziewny i niewarty tej ceny. Nie wiem, bo się tym nie interesuje i nic takiego nie kupuje. Nawet od bazarowego handlarza który wciska tandete można dostać zwrot kasy jak się go przyciśnie, bo wie że nie trafił na frajera który machnie ręką. Problem w tym że niektórzy wyciągają wszystkie brudy na forum. Cholera, nikt nie jest święty i idealny, a wy go tutaj ukrzyżowaliście. On sprzedaje tylko swoje produkty i usługi, nie musicie tego kupować. Możecie wyrazić swoją opinie na temat jego usług, ale niektórzy to przeginają i pisałem o tym już jakiś czas temu. Spójrzcie jeszcze raz obiektywnie na jego osobę. Musiałem to napisać, bo śledzę ten wątek i można tutaj sporo ciekawych rzeczy poczytać, ale niektóre zagrywki po prostu są chamskie. Można uprzedzać innych i nawet trzeba, wyrażając negatywną opinię o produkcie lub usłudze ale w rozsądnych słowach. A tutaj kilka osób sobie zrobiło proces na forum publicznym... Tutaj niektórzy się jarają tym że ten wątek jest zajebisty, a moim zdaniem opinie niektórych tutaj to zwykły hejt w strone Jacka. I pozostaje niesmak. Bo w sumie wisi mi to, ale nie podoba mi się też to jak obnażona została tutaj osoba Jacka. Jescze raz przypomne. Sami szukaliście tego kursu w sieci i trafiliście na produkt / usługę Jacka Wiśniowskiego. Zapłaciliście bo taka była cena. Kiedy zażądaliście zwrotu kasy on wam ją oddał. Zachował się jak normalny sprzedawca. A wy teraz go hejtujecie za jego plecami, chociaż z założenia miało być na temat jego kursów. On sobie tylko kręci biznes bo jest na to zbyt jak widać... a jeleni szukających takich kursów co niemiara. Moim zdaniem są gorsi od niego. Poza tym przecież nikt nie kazał wam tego kupować, ani nie każe tego oglądać. On chyba nawet powiedział to w ostatnim nagraniu, bo widziałem te 2 ostatnie nagrania z ciekawości. Więc w czym problem? Opinia na temat produktu została tutaj napisana, ale reszta co nią nie jest to moim zdaniem zwykłe obrabianie dupy za jego plecami. Tak ja to widzę po jakimś czasie śledzenia tego wątku i ogólnie tematu, nie musicie się ze mną zgadzać.

Mimo to sam wątek mnie interesuje i go czytam. Sporo dowiedziałem się od was jak to wygląda, więc...

jackub

rookie, gratuluję prosto z mostu cała prawda...zabierzesz mi koronę najbardziej znienawidzonego!!!
Pewnie zechcą cię ukamienować tylko nie wiedzą jak..... poza tym jak tu dzielić wściekłość na dwóch czy trzech??

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Cholera, nikt nie jest święty i idealny, a wy go tutaj ukrzyżowaliście. On sprzedaje tylko swoje produkty i usługi, nie musicie tego kupować. Możecie wyrazić swoją opinie na temat jego usług, ale niektórzy to przeginają i pisałem o tym już jakiś czas temu. Spójrzcie jeszcze raz obiektywnie na jego osobę. Musiałem to napisać, bo śledzę ten wątek i można tutaj sporo ciekawych rzeczy poczytać, ale niektóre zagrywki po prostu są chamskie. Można uprzedzać innych i nawet trzeba, wyrażając negatywną opinię o produkcie lub usłudze ale w rozsądnych słowach.
Ludzie wyciągają wszystko na wierzch dlatego, że Pan Jacek okazał się oszustem. Nie wiem co w tym dziwnego, że ludzie się później mszczą? Przecież dorosła osoba jaką jest Jacek powinien se to uświadomić przed gadaniem bzdur publicznie, że potem mogą być z tego konsekwencje. Koleś wprost mówi, że jest wielkim biznesmenem i milionowe obroty a potem wychodzi jaka jest prawda..

ODPOWIEDZ