Żywisz się tą żałością, że tu się tak udzielasz ?!jackub pisze: Przeczytaj jeszcze raz co sam napisałeś.... kliencie Jacka 3000 PLN....
Wstydziłbym się nawet przyznać komukolwiek że dałem się załadować temu cwaniakowi, a wy wręcz podniecacie się ...
Wstydziłbym się że nawet myśłałem o tym że za trzy tysie zrobi ktoś ze mnie milionera..... żałosne to wszystko jest....
A kto Ci dał prawo do oceniania innych ? Czy ja coś Ci sprzedaję ? Czy ja coś od Ciebie chcę ?jackub pisze: Nie bronię mówić nikomu nic (poza wulgaryzmami i chamskimi odzywkami) tylko je OCENIAM. Wolnść słowa własnie na to mi pozwala , którą to Ty usiłujesz ograniczyć. CZy to nie charakterystyczne że zbiera się grupa ludzi o współnych poglądach, czują się razem świetnie i każdy głos inny, każdy głos sprzeciwu jest niszczony, zamiast się nad nim zastanowić?
Nazywani głupot głupotami wielu boli i drażni. Wybija ich i ich własnej "comfort zone" .
Skąd pomysł, że wolność słowa pozwala Ci na dowolne formułowanie opinii, zwłaszcza nie związanych z tematem ?
Weź się walnij deklem, aż zrozumiesz, że Twoje oceny nikomu nie są potrzebne, nikt ich nie chce, etc...
Przestań trollować i hejtować.
Ja mam podobną opinię na Twój temat, jaką głupotą/chamstwem trzeba dysponować, żeby pisać od czapy.
Przypomina mi to sytuację, gdzie na pytanie odpowiada się pytaniem o jakieś drugorzędne rzeczy i to one zastępują główny wątek.
Jakbyś ciągle nie rozumiał...
Wszystkie fora poświęcone są jakimś problemom.
Rozumiem, że tacy jak Ty w imieniu wolności słowa logują się i OCENIAJĄ forumowiczów, że np. chcą naprawić coś w swoim samochodzie, zamiast jechać do ASO, bo przecież kupili sobie auto, na które ich nie stać, etc... I dowalanie zainteresowanym rozwiązaniem problemu, że debile, że dusigrosze, etc...
Albo osoby pytające o opinie dotyczące jakiejkolwiek szkoły językowej (wstawcie co chcecie). Przecież też barany to są, bo przecież mogą się nauczyć sami, etc/itd/itp. w skrócie pisanie komentarzy z dupy wziętych, aby tylko dowalić forumowiczom, a które zupełnie nie służą wątkowi. Przecież w ten sposób można w nieskończoność.
Wolność słowa - może ktoś jeszcze napisze, że bociany na wiosnę wracają i będzie pitolił, jakie to z nas barany są, że nie wiedzą, co to za pożyteczne stworzenia.
PS1. Nie kupiłem kursu "1mln" - byłem ciekawy co tam jest, co w tym jest dziwnego ? Gdzie mam spytać, mechanika ?
PS2. Napisałeś więcej postów ode mnie, kto tu zatem stracił więcej czasu, zwłaszcza, że to jest niby takie żałośne.
Czy to ma jakikolowiek sens?
PS3. Nie pisz więcej, bo to nie ma nic wspólnego z wątkiem.
PS4. Przez Ciebie piszę już chyba po raz drugi nie na temat.
PS5. Sorki za offtopic, ale co zrobić, jak banalne rzeczy trzeba tłumaczyć.
PS6. Więcej nie będę odpisywał na takie ataki, bo to nic nie wnosi do tematu.