wrzuciłem screena z kwotowaniem, specjalnie 2 okienka z różnymi wskaźnikami tej samej pary i to jest z jednej MT4 i od TICKMILL, bo nie korzystam z innych brokerów, nie podejrzewam brokera i jego "pomocy", więc zacząłem sprzątanie kompa, odciążyłem wrzucając 3 x MT4 i kopiarkę na VPS w celu usprawnienia klikania i wyeliminowania "niespodzianek" w najmniej odpowiednim momencieNieśmiertelny Trader pisze:niemiaszek pisze:Marcifx pisze:niemiaszek czas zmienić maszyne. Kup sobie macbooka lub maca. Niezawodność gwarantowana. Dla mnie ostatni dobry Windows to xp. Późniejsze wersje to niestabilny chlam. A Apple to Apple sprzęt drogi ale wart swojej ceny
nie chodzi o cenę, chodzi o spokój w klikaniu i ma być bez "niespodzianek" jaka się teraz wydarzyła ponownie
Zwiech tickmilla? Jeśli platforma się wiesza to chyba wiesz co to znaczy.

kilka kliknięć i wszystko było ok, do momentu otworzenia tej pozycji na GBPJPY... myślałem, że mnie coś trafi

naprawdę złego słowa na brokera nie mogę powiedzieć, bo nie mam żadnych podstaw, tak samo byłem zadowolony z Armady

zamknąłem na małej stracie, nie chciałem zostawiać do jutra, bo nie mam zdrowia już dzisiaj na rozkminkę...

jutro też jest dzień... pzdr all