Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
slaweeek
Bywalec
Bywalec

Re: Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Nieprzeczytany post autor: slaweeek »

juszjuszmilion pisze:Widać strasznie się TJS boją pokazać jak grają real.
To jest akurat bardzo ważne, bo mając się za guru i trąbiąc o swojej kasie niczym naganiacz marketingowy MLM i nazywając innych po chamsku biedakami jeśli nie pokażą jak grają live kwotą 500tys to są totalnym zerem.
Nawet jak wygrają sąd, a nie pokażą jak grają live to są zerem i należy "biedaków" i ludzi początkujących przestrzegać, po to jest forum !

tu akurat myślę, że nie będzie żadnego problemu.

Ty wpłacisz na realne konto 500 k i mam przeczucie, że wtedy Rafał zrobi to samo.
ustalicie sobie np.tygodniowy termin i zagracie live.
... a cały nawigator i TJS będą podziwiać starcie tytanów.

osobiście obstawił bym wygraną Zaorskiego ale jeśli przegram to zobowiązuję się w ramach pokuty do wypicia całego golden locha.

a najlepiej to pokaż, że masz jaja i wpłaćcie po pełnej bańce.

Canooo
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Canooo »

kowal to typowy troll, który chce rzucić oszczerstwa w stronę Zaorskiego i tyle. Chce pozostawić na znanym forum i w innych miejscach ślad, że ktoś wypowiadał się o Zaorskim źle. Dużo osób nie doczyta do końca, tylko źle pomyśli o Zaorskim i TJS, a o to mu chodzi. Nigdy żadnych danych nie poda, nie wierzcie w to. Chyba TJS zjadł mu klientów i się mści... takie moje zdanie.

kowal29
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kowal29 »

Kowal nie wyślę danych, a jeżeli dojdzie do jabłkowego sadu to wtedy pokaże co ma, czyli pewne informacje potwierdzone u jednego z managerów z którym współpracuje grupa trading jam, a dokładnie Mościcki. Czekam na pozew panowie i spotkamy się w sadzie.

To co wcześniej: Rzucam wyzwanie, to samo co wy robicie od jakiegoś czasu. TRADING JAM WIDZISZ TE INFORMACJE? LEPIEJ IGNOROWAĆ je I PISAĆ O CZYM INNYM

Zaorski i reszta grupy trading jam, proszę pokazać jak tradujecie, najlepiej od tego wtorku aż do końca miesiąca. Chat z video w realnym czasie, pokażcie innym jak otwieracie i zamykacie pozycje na swoich realnym kontach, pokażcie ile bogacze zarabiają w ciągu jednego miesiąca.

Depozyt minimum 500 000 PLN, przecież dla was to mała kwota, niech bieda zobaczy jak zarabia grupa trading jam i cała Polska, tylko proszę nie podłączać konta od brokerów z którymi współpracujecie, bo tam może być akcja demo, a widzimy real... POKAŻCIE NA CO WAS STAĆ!

Do admina: Przepraszam nie wiedziałem, że kolor czerwony jest zabroniony, chciałem wyróżnić tekst, bo gościu nie odpowiada, jeżeli można to proszę usunąć moje ostrzeżenie, dziękuje.

tommy_s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tommy_s »

Dla mnie sprawa jest prosta:
z jednej strony ktoś występuje z podniesioną przyłbicą, z chęcią okazania wszystkich danych osobistych i firmowych w trakcie rozprawy sądowej
a z drugiej ktoś anonimowy, wysuwający jakieś oskarżenia ale nie kwapiący się ich udowodnić.
Starałem się nie używać żadnych epitetów każdy może sobie dobrać odpowiednie...
Ktoś już wspomniał w tym wątku, że może to być forma odreagowania po przewaleniu kasy na forexie...

Awatar użytkownika
juszjuszmilion
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: juszjuszmilion »

szmer pisze:Nikt na TJS nie trabi o swojej kasie, Zaorski jedyne kiedy trabil to jak wyplacal pol banki i banki i to wszystko, wiec naprawde poziom dyskusji jest tak zenujacy, ze brak slow , bo wedlug Ciebie teraz to juz nawet jak udowodnia w sądzie, ze nei wzieli zlotowki za kogokolwiek i nei sa IB , o co cala dysksuja sie rozchodzi, to i tak beda zerem bo dla Twojej przyjemnosci nie beda grac za pol banki, moze Ty zagraj dla mojej z 10 baniek ,bo jak nie to bedziesz zerem? argumenty naprawde jak z przedszkola, moze najlepiej niech Zaorski przeleje Ci pol banki na konto w ramach darowizny drugie pol dla kowala29, to wtedy moze jakos nie bedzie zerem.Przed czym chcesz ostrzegac poczatkujacych, przed tym, ze nie jest IB?
Obejrzałem 2 filimki na YT i może akurat trafiłem, że przedstawiali się na wzajem i jakoś tak, że teraz jakiś Maciek - brawa - zarobił milion, hahahah, brawa.
Dalej nie oglądałem i nie obejrzę nic więcej. Typowe widowisko naganiaczy dla "biedaków" i początkujących. Tak to odebrałem, mnie to nie podnieca, a wręcz odraża i pachnie ściemą dla początkujących.
I racja, w sumie to be sensu, żeby pokazał jak gra. Wystarczy, żeby się chwalił.
W ogóle jakby zarabiali te miliony to mieliby wyjechane na to forum i na trolli kłamiących na ich temat. A jednak bardzo zależy im na reputacji wśród czytających forum, chyba bardziej niż na trejdowaniu.
A przestrzec chciałbym początkujących i "biedaków" , że istnieje 95% prawdopodobieństwo że celem TJS jest zarabianie jako IB o zgroza również na nieświadomych tego ludzikach.

-- Dodano: 02 sty 2017, 22:37 --
slaweeek pisze: a najlepiej to pokaż, że masz jaja i wpłaćcie po pełnej bańce.
taaaa, i zagrajmy w XTB.
Obrazek
Obrazek

szmer
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: szmer »

juszjuszmilion pisze:
szmer pisze:Nikt na TJS nie trabi o swojej kasie, Zaorski jedyne kiedy trabil to jak wyplacal pol banki i banki i to wszystko, wiec naprawde poziom dyskusji jest tak zenujacy, ze brak slow , bo wedlug Ciebie teraz to juz nawet jak udowodnia w sądzie, ze nei wzieli zlotowki za kogokolwiek i nei sa IB , o co cala dysksuja sie rozchodzi, to i tak beda zerem bo dla Twojej przyjemnosci nie beda grac za pol banki, moze Ty zagraj dla mojej z 10 baniek ,bo jak nie to bedziesz zerem? argumenty naprawde jak z przedszkola, moze najlepiej niech Zaorski przeleje Ci pol banki na konto w ramach darowizny drugie pol dla kowala29, to wtedy moze jakos nie bedzie zerem.Przed czym chcesz ostrzegac poczatkujacych, przed tym, ze nie jest IB?
Obejrzałem 2 filimki na YT i może akurat trafiłem, że przedstawiali się na wzajem i jakoś tak, że teraz jakiś Maciek - brawa - zarobił milion, hahahah, brawa.
Dalej nie oglądałem i nie obejrzę nic więcej. Typowe widowisko naganiaczy dla "biedaków" i początkujących. Tak to odebrałem, mnie to nie podnieca, a wręcz odraża i pachnie ściemą dla początkujących.
I racja, w sumie to be sensu, żeby pokazał jak gra. Wystarczy, żeby się chwalił.
W ogóle jakby zarabiali te miliony to mieliby wyjechane na to forum i na trolli kłamiących na ich temat. A jednak bardzo zależy im na reputacji wśród czytających forum, chyba bardziej niż na trejdowaniu.
A przestrzec chciałbym początkujących i "biedaków" , że istnieje 95% prawdopodobieństwo że celem TJS jest zarabianie jako IB o zgroza również na nieświadomych tego ludzikach.
Sluchaj czlowieku, zeby kogos przed czyms przestrzegac to trzeba miec przed czym, brokerzy placa za banery ityle, poza tym nie wszyscy ktorzy sa na grupie maja u nich konta i maja u innych brokerow, ktorzy akurat nie sponsoruja TJS i nikt ich nawet o to nie pyta, wiec naprawde bardziej neutralni byc nie moga. Mucka pokazywal wyplate w ilus tam transzach rozumiem,ze Tobie udowdni to tylko przelewajac Ci ta banke na Twoje konto, pomysl chwile i jesli masz podejrzenia, ze Mucka tez nie zarobil banki to pozwij go i niech udowodni w sądzie, ze ja zarobil i nie jest to sciema inaczej tego sie nie da zrobic, a mozesz w interesie spolecznym takie powodztwo na pewno wytoczyc, bo gdyby to byla sciema to wtedy tez broker by ciemnial itd itd i jest afera,ale zaloze sie ze tego nie zrobisz, no bo po co? lepiej pisac, ze to sciema bez dowodow. Nikt na TJS nie podaje ani swoich danych ani brokow u jakich ma rachunki, chyba,ze chce, za to dzieki TJS wiele osob zalatwilo swoje problemy z nieuczciwymi brokerami i wiele osob zaoszczedzilo hajs nie dajac sie wrobic w jakies badziewne szkolenia i nikt z czlonkow grupy nie dal na TJS zlotowki, a TJS robi wiele wartosciowych materialow,ale zapewne nie obejrzales ich bo szukasz tylko materialow kto ugral banke ... Nie ma nic dziwnego w tym,ze jesli kogos sie pomawia i w ten sposob mozna zniszczyc jego inicjatywe i sie go szkaluje broni swojego dobrego imienia Zaorski jest gotow spotkac sie w sądzie i nawet oplacic postepowanie, a kowal29 nawet nie powie jak naprawde sie nazywa nie poda danych tylko wystraszony najpierw tym,ze moze faktycznie jakos sprawa trafic do sadu zminia spiewke na Moscicki, caly TJS i jakies pierdoly jakby to cos mialo zmienic..szkoda czasu na ta dysskusje, a Rafal Zaorski powinien zrobic screeny i poprosic Admina forum o usuniecie watku wlasnie dlatego,zeby ktos kto zaczyna nie czytal pieprzenia Kowala bo dzieki niemu wlasnie moze nie trafic w jedyne miejsce , ktore w razie problemow z brokerem bedzie w stanie mu pomocj jak i sie dzielic wiedza za daromo czyli na TJS. Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

juszjuszmilion pisze:Widać strasznie się TJS boją pokazać jak grają real.
To jest akurat bardzo ważne, bo mając się za guru i trąbiąc o swojej kasie niczym naganiacz marketingowy MLM i nazywając innych po chamsku biedakami jeśli nie pokażą jak grają live kwotą 500tys to są totalnym zerem.
Nawet jak wygrają sąd, a nie pokażą jak grają live to są zerem i należy "biedaków" i ludzi początkujących przestrzegać, po to jest forum !
następny "geniusz" który ma ludzi za idiotów :) nikt normalny nie wpłaci do brokera takiej kasy - co najwyżej np. z 50 tyś. może ugrać te pół bańki, ale nikt nie będzie wpłacać takiej sumy pieniędzy tylko po to żeby udowodnić jakiemuś trollowi w necie że ma :)

strasznie słabi z Was ludzie, a te krzyczenie o dowody tylko pokazuje że 500 tyś. to Wy widzieliście, ale w reklamie Lotto ;)

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Rozmowa dość ciekawa zwłaszcza, że najwięcej do powiedzenia mają duchy albo raczej zombi - znaczy się jakieś dziwne stare konta nagle masowo ożyły WTF?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2017, 22:50 przez Mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Mustafa pisze:Rozmowa dość ciekawa zwłaszcza, że najwięcej do powiedzenia mają duchy albo raczej zombi - znaczy się jakieś dziwne stare konta nagle masowo ożyły...
czyli spisek goni kolejny spisek
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

krezus836
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: krezus836 »

Kowal może nie ujawnic danych do pozwu bo Rafał może podać te dane do publicznej wiadomości i 8 tys ludzi zlinczuje Kowala ;) jabym się bal

ODPOWIEDZ