Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Nieprzeczytany post autor: cromwell78 »

Oj nie robcie sobie teori spiskowych .. wystarczy ze kowal na swiadkow sobie wezmie kogo chce od danego brokera
Przeciez przed sadem będą pod przysięga.. Nie będą miec powodów by cokolwiek zataic
Sąd może z tajemnicy zwolnić taką osobe .. ja nie mam nic przeciwko

Kowal kiedy wyslesz mi dane do pozwu?
Piszesz ze czekasz na pozew . gdzie mam zaadresowac ? mam napisac INTERNET . .czy Ci wyslac na adres IP
no badz powazny :)

Kiedy dostane dane ? w piatek na TJS od Twojeg pelnomocnika

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Zjadłem już tyle popkornu że brzuch mnie boli.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

kowal29
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kowal29 »

cromwell78 pisze:Oj nie robcie sobie teori spiskowych .. wystarczy ze kowal na swiadkow sobie wezmie kogo chce od danego brokera
Przeciez przed sadem będą pod przysięga.. Nie będą miec powodów by cokolwiek zataic
Sąd może z tajemnicy zwolnić taką osobe .. ja nie mam nic przeciwko

Kowal kiedy wyslesz mi dane do pozwu?
Piszesz ze czekasz na pozew . gdzie mam zaadresowac ? mam napisac INTERNET . .czy Ci wyslac na adres IP
no badz powazny :)

Kiedy dostane dane ? w piatek na TJS od Twojeg pelnomocnika
Wyślij na IP lub tutaj, Izrael Miasto Tel Awiw - Afa , pełnomocnik odbierze. Nie wiem czy ty trollu poważnie czekasz na dane czy sobie żartujesz? Cieszy mnie jedna rzecz, że już usiadłeś na dupie i najważniejsze że nabrałeś szacunku do użytkowników tego forum. Ja już swoje napisałem, jeżeli trading jam ma z tym problem, to czekam na pozew.

Rzucam wyzwanie, to samo co wy robicie od jakiegoś czasu. Udaje że nie widzi

Zaorski i reszta grupy trading jam, proszę pokazać jak tradujecie, najlepiej od tego wtorku aż do końca miesiąca. Chat z video w realnym czasie, pokażcie innym jak otwieracie i zamykacie pozycje na swoich realnym kontach, pokażcie ile bogacze zarabiają w ciągu jednego miesiąca.

Depozyt minimum 500 000 PLN, przecież dla was to mała kwota, niech bieda zobaczy jak zarabia grupa trading jam i cała Polska, tylko proszę nie podłączać konta od brokerów z którymi współpracujecie, bo tam może być akcja demo, a widzimy real... POKAŻCIE NA CO WAS STAĆ!

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Czekam na Twoje dane do pozwu.. przeciez sam napisales ze czekasz na rozprawe?

To gdzie mam wysłac pozew ? na INTERNET..
nie nazywaj mnie Trollem bo mnie z imienia i nazwiska znasz . .mozesz mnie spotkac na zywo jestem realna osoba ktora nie boi Ci sie pisac z otwartą przyłbicą
Ty kryjesz się za nickiem i kłamiesz, bo to co piszesz to kłamstwa
To jak będzie ? załatwisz to jak facet czy bedziesz kłamał i kłamał i gadał swoje dyrdymały
Dałem Ci męskie rozwiązanie kłamco
Mozesz wszystko zweryfikować a ja chce obronic swoje imie

Czekam na dane... jesli się boisz mi wysłać możesz to zrobić bezpośrednio do Patryka Przeździeckiego
http://przezdziecki.eu/ tu masz dane ..
napisz dane pełnomocnika .. albo swoje gdzie mam dostarczyć pozew
Tak jak Ci napisałem pozwę Cie o odszczekanie tego i przeproszenie na nagraniu na Youtube
Nie chce od Ciebie kasy, nawet na dom dziecka bo zaraz byś stwierdził że Cie strasze

Czekam na Twojego pełnomocnika w piątek albo dane do pozwu.. moj telefon znasz, moj mail znasz
mail prawnika znasz , jego telefon też..

Pora podjąć męską decyzje ... bo teraz widać jak kłamiesz :)

pozdrawiam
Rafał Zaorski :)

-- Dodano: 02 sty 2017, 20:51 --

Uzytkowników tego Forum ?
Przeciez Ty się zarejestrowałeś Rejestracja: 29 gru 2016, 12:39 :) o czym Ty gadasz kowal ?
Nie rób z myślących ludzi idiotów

-- Dodano: 02 sty 2017, 20:52 --

KOWAL KOWAL ..
pokolei :D zaczynasz odwracac kota ogonem :D

To o co w kocu CI chodzi kłamco :) o te swoje wyssane z palca teksty czy o trading ?
zdecyduj się :) trollu

davidm
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davidm »

kupidyn pisze: Kilka słów o dowodach kowala. Jeśli otrzymałeś wydruki, informacje, czy wyciągi od kolegi, który pracuje u brokera, to nie można ujawniać ich w sądzie i na nie się powoływać, bo Twój kolega właśnie złamał ustawę o ochronie danych osobowych i będzie miał w pracy grube nieprzyjemności. Uściślając - w byłej już pracy. Zresztą, teraz już p.Zaorski jeśli wie kto to, to może go dojechać, bo wypuszczanie informacji osobom postronnym kto ile zarobił jest bardzo nieprofesjonalne.
Niestety nie do końca to działa tak jak opisujesz a już na pewno nie ma to nic wspólnego z ustawą o ochronie danych osobowych. Złamaniem takiej ustawy byłoby np. działanie Rafała w celu namierzenia kowala. Sprawa jest na tyle błacha, że on nie może złożyć zawiadomienia na Kowala do prokuratury, bo prokuratura po prostu umorzyłaby to postępowanie, niska szkodliwość społeczna czynu itp. Więc Rafał wiedząc, że sprawa w prokuraturze byłaby umorzona może jedynie prosić kowala o podania swoich danych osobowych, lub po prostu je wykraść dopuszczając się przestępstwa.

Ten "show" skończy się znów pustymi słowami, jeden będzie ganić na niepoważnego Rafała, a Rafał będzie straszyć sądami i skomleć o dane osobowe. Później wyjdzie dyskusja ze nawi jest takie jakie jest, ze tjs jest takie jest, a tak naprawdę każdy ma w to wywalone. Co bym zrobił na miejscu Rafała ? Po pierwsze zamknął się, żeby już się bardziej nie kompromitować swoim prymitywnym językiem i działał. Na miejscu kowala też bym się zamknął i miał wywalone w prośby Rafała o dane osobowe.

kowal29
Stały bywalec
Stały bywalec

Może takimi tekstami złapiesz nowych pacjentów, jedynymi kłamcami jest trading jam, czekam na live trading, nic nie odpowiadasz w tym temacie, ciężko będzie ustawić wszystko, ale już dwa razy się udało. Co do spotkania, to nie martw się, wszystko w swoim czasie.

Rzucam wyzwanie, to samo co wy robicie od jakiegoś czasu. To samo co wcześniej

Zaorski i reszta grupy trading jam, proszę pokazać jak tradujecie, najlepiej od tego wtorku aż do końca miesiąca. Chat z video w realnym czasie, pokażcie innym jak otwieracie i zamykacie pozycje na swoich realnym kontach, pokażcie ile bogacze zarabiają w ciągu jednego miesiąca.

Depozyt minimum 500 000 PLN, przecież dla was to mała kwota, niech bieda zobaczy jak zarabia grupa trading jam i cała Polska, tylko proszę nie podłączać konta od brokerów z którymi współpracujecie, bo tam może być akcja demo, a widzimy real... POKAŻCIE NA CO WAS STAĆ!
Ostatnio zmieniony 02 sty 2017, 20:02 przez kowal29, łącznie zmieniany 1 raz.

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja sie nie zamkne david . .bo sugerujesz ze to co mowi Kowal to prawda
a to klamstwo
Nie pozwole zeby ktokolwiek tak pisał.. i kłamał w tak haniebny sposob
Ty jeszcze go bronisz ?

Zadam Ci pytanie uwazasz ze to prawda do pisze kowal ?
Serio czy bedziesz mowil ze to prada co pisze kowal ?

kowal29
Stały bywalec
Stały bywalec

cromwell78 pisze:Ja sie nie zamkne david . .bo sugerujesz ze to co mowi Kowal to prawda
a to klamstwo
Nie pozwole zeby ktokolwiek tak pisał.. i kłamał w tak haniebny sposob
Ty jeszcze go bronisz ?

Zadam Ci pytanie uwazasz ze to prawda do pisze kowal ?
Serio czy bedziesz mowil ze to prada co pisze kowal ?
David nie jest pierwszym który tak pisze, każdy może mieć własne zdanie i ty tego Adolfie nie zmienisz, podaj wszystkich do sądu, tylko że tutaj nikt ci nie udostępni danych klientów, wiec krótko ci napisze buraku, skończ kłamac!

Rzucam wyzwanie, to samo co wy robicie od jakiegoś czasu. To samo co wcześniej

Ostatnio zmieniony 02 sty 2017, 20:05 przez kowal29, łącznie zmieniany 1 raz.

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie to jakas parodia :)
Kowal

Jeszcze fxlamer go broni :D smiechłem Panowie
macie niepowtarzalna sytuacje żeby sprawdzic te swoje dyrdymały
przyjsc do sadu.. przesłuchac swiadkow , dac dowody albo o nie poprosic skoro wiecie gdzie je zdobyc na wniosek sądu sad kaze ja pokazac ...

Taka okazja :) zeby pograzyc Zaorskiego i TJS .. a jedyne co potraficie to gadac klamstwa
:) to jak bedzie jestescie facetami ?

davidm
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davidm »

Rafał tak jak pisałem wcześniej. Ja Ciebie nie traktuję poważnie. Jeśli kowal napisał, że Jakub Mościcki jest IB w xm.com i sam piszesz, że musiał podpisać taką umowę ze względu na dział compliance xm.com to stan faktyczny jest taki, że Jakub Mościcki jako przedstawiciel trading jam jest IB. Oczywiście ty jak to ty dopiszesz do tego całą filozofię, że nie bierzesz pieniędzy z xm.com od obrotu i bla bla bla bla w Twoim stylu. Sąd opierałby się na dowodach, a nie na Twoim filozofowaniu.

To co uważam zostawiam dla siebie i nikogo nie bronię. Moja opinia to moja opinia.

ODPOWIEDZ