Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Re: Grupa Trading Jam - WAŻNE!

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

kowal29 pisze:Kowal nie wyślę danych, a jeżeli dojdzie do jabłkowego sadu to wtedy pokaże co ma, czyli pewne informacje potwierdzone u jednego z managerów z którym współpracuje grupa trading jam, a dokładnie Mościcki. Czekam na pozew panowie i spotkamy się w sadzie.

To co wcześniej: Rzucam wyzwanie, to samo co wy robicie od jakiegoś czasu. TRADING JAM WIDZISZ TE INFORMACJE? LEPIEJ IGNOROWAĆ je I PISAĆ O CZYM INNYM

Zaorski i reszta grupy trading jam, proszę pokazać jak tradujecie, najlepiej od tego wtorku aż do końca miesiąca. Chat z video w realnym czasie, pokażcie innym jak otwieracie i zamykacie pozycje na swoich realnym kontach, pokażcie ile bogacze zarabiają w ciągu jednego miesiąca.

Depozyt minimum 500 000 PLN, przecież dla was to mała kwota, niech bieda zobaczy jak zarabia grupa trading jam i cała Polska, tylko proszę nie podłączać konta od brokerów z którymi współpracujecie, bo tam może być akcja demo, a widzimy real... POKAŻCIE NA CO WAS STAĆ!

Do admina: Przepraszam nie wiedziałem, że kolor czerwony jest zabroniony, chciałem wyróżnić tekst, bo gościu nie odpowiada, jeżeli można to proszę usunąć moje ostrzeżenie, dziękuje.
Jesteś jakiś specjalnej troski? Najpierw piszesz, że nie podasz danych potem, że czekasz na pozew, w tle mignęły machlojki z ukrywaniem IP . Ktoś w tym widzi logikę? odpowiedzialność za słowa? cywilną odwagę?
Potem rzuca wyzwanie, polegające na tym, ze TJS ma coś jemu pokazać. O ile się nie mylę to wyzwanie polega na rywalizacji. To jest tak śmieszne, że aż żałosne, po pijaku potrafię napisać bardziej spójnie i logicznie od tego czegoś. Oczywiście że nie poda danych, bo nawet jeśli w jego opowieściach jest ziarno prawdy to naruszył tajemnicę korespondencji. Jak nie TJS to broker puści go z torbami. Bo to jest przestępstwo. Kopanie siuśmajtków sobie odpuszczę, ale paru starym userom to się dziwię - słowo przestępcy bez twarzy co wie ale nie powie, kontra facet znany z imienia i nazwiska, którego na FX zna każde dziecko. Żal mi was, rozumiałbym merytoryczne uwagi do tego co robi TJS, ja tu widzę chęć poskakania po klacie komukolwiek, komu się udało. Jak zwykle...
Mam nadzieję, że dość szybko złapią tego "pracownika brokera" co paru zdań po polsku sklecić nie umie, i wszystko się szybko wyjaśni.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

pocharatek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pocharatek »

jak zwykle w polszcze znajdzie się zazdrośnik-jadownik, który nie może przeżyć że komuś się udaje w życiu i jeszcze chce tego uczyć... Rafał nie ma lekko, że wystawia się publicznie na pastwę trolikuff, no ale coś za coś.

W trejdingu siedzę od ponad 6 lat, i materiały udostępnione przez TJS dały mi zdecydowanie więcej niżeli wszystkie 30ci książeczek o Wallstreet, kursy-kursiki itp...

Cenię tę Grupę i uważam, że Rafał robi świetną robotę! Nie marnuj energii na małych, żałosnych nieudaczników... powodzenia i takiej samej motywacji do rozwoju grupy jak dotychczas...

Awatar użytkownika
juszjuszmilion
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: juszjuszmilion »

freakout pisze: następny "geniusz" który ma ludzi za idiotów :) nikt normalny nie wpłaci do brokera takiej kasy - co najwyżej np. z 50 tyś. może ugrać te pół bańki, ale nikt nie będzie wpłacać takiej sumy pieniędzy tylko po to żeby udowodnić jakiemuś trollowi w necie że ma :)
strasznie słabi z Was ludzie, a te krzyczenie o dowody tylko pokazuje że 500 tyś. to Wy widzieliście, ale w reklamie Lotto ;)
z takimi kwotami wyskoczył kowal i ja się zgadzam, jak chwalą się milionami i jak innych z góry uważają za biedaków, a nie mają pojęcia kto jest biedakiem, tak jak ty nie masz pojęcia kto widział 500tys. A niech wyskoczą nawet z 1000zł i pokażą jak grają, jakie to znaczenie.
Widocznie nie zrozumiałeś większosci wypowiedzi i sensu argumentów niektórych ludzi.

Sama inicjatywa TJS jest dobra, ale dlaczego nie można podyskutować o sprzecznościach jakie się pojawiają?
To oni pierwsi zaczęli obrażać ludzi będących IB. Według niektórych bezpodstawnie. A jak do tego okazało się, że sami są IB to wyszła hipokryzja.
To co, oni są jakieś święte krowy, że oni mogą jechać na IB, a jak istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że sami są IB to już nie można się odezwać?
Obrazek
Obrazek

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: cromwell78 »

JUSZ JUSZ MILION .. ty jestes chyba drugim kontem kowala :)

Powtorz to jeszcze raz .. czy podtrzymujesz swoje klamstwo ze jestesmy wynagradzani w systemie IB
i ze jestesmy IB i ze czerpiemy korzysci z obrotow tradera badz placa nam od glowy
chcialbym zebys potwierdzil ze mi takie cos wmawiasz .

Czy potworzysz te klamstwa na sali sadowej przed swiadkami?
Bo sa to klamstwa bardzo latwe do udowodnienia.
Wiec nie mow ze wyszlo ze jestesmy IB bo wyszlo ze jestescie z kowalem idiotami nie umiejacymi sprawdzic swoich słów i rzucajacym klamstwa.
Takze w tej chwili Juszjusz ja mowie ze jestes klamca w tych kwestiach.

Co do IB .. wytepimy IB w polsce nie wazne ile tam z kowalem zarabiacie i pasozytujecie :)
Pasozyty trzeba eliminowac z obiegu

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Jezu ale POLACTWO wyłazi z ludzi, i to nawet z takich których uważałem za naprawdę niegłupich... syndrom homosovieticus w pełnej krasie ciągle żywy ...
taksty jak z Trybuny Ludu jak za Gireka ... niech to.... niech tamto .... a niech pokażą ... a niech udowodnią
chwalą się milionami (kto się chwali i iloma ?) W Państwe prawa WINĘ NALEŻY UDOWODNIĆ. Niczego tu nie udowodniono. Cały czas mamy do czynienia z pomówieniami, domysłami.
Ewidentne jest że jeden , niewątpliwie zawistny człowiek rozpoczął kampanie przeciw. drugiemu ... w stylu gazetowym, żeby nie powiedzieć TABLOIDOWYM, pisze wszędzie gdzie mu pozwolą...
Panie Kowal z pierwszego wpisu wynika że chce Pan otworzyć oczy chłopakom" ale po 15 stronach jeszcze niczego Pan nie otworzył. Z pierwszego postu wynika że jest Pan zatroskany grupą "chłopaków" jak są oszukiwani i wykorzystywani. Cel naprawdę szczytny, ale realizacja tego w najgorszym stylu, przypominająca osiągnięcia intelektualne naszych czołowych polityków i naszych największych mediów.
Myślę że nie chce Pan nikomu otwierać oczu, że Pan mówi nieprawdę i Pański cel jest zupełnie inny.... prawda Panie Kowal? Zaznaczam, że to było pytanie retoryczne....
Panie Rafale, niewątpliwie szlag może każdego trafić, kto spotyka się z taką akcją przeciw sobie, ale dał się też i Pan ponieść nerwom i powiedział/napisał trochę za dużo za ostro.
Z zainteresowaniem czekam na rozwój sytuacji, nie na kolejne pyskówki tylko na argumenty, dowody .... mam nadzieję, że obie strony tego starcia wyciągną odpowiedznie dla siebie nauki. Mądrzy ludzie tak robią...

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

juszjuszmilion pisze:
z takimi kwotami wyskoczył kowal i ja się zgadzam, jak chwalą się milionami i jak innych z góry uważają za biedaków, a nie mają pojęcia kto jest biedakiem, tak jak ty nie masz pojęcia kto widział 500tys. A niech wyskoczą nawet z 1000zł i pokażą jak grają, jakie to znaczenie.
Widocznie nie zrozumiałeś większosci wypowiedzi i sensu argumentów niektórych ludzi.
Biedakiem umysłowym jest dla mnie ktoś, kto bez podania jednoznacznych dowodów oskarża innych pod maską zachachmęconego IP bo boi się swoich rewelacji powtórzyć przed sądem. Przed rynkiem odpowiadasz za swe czyny wysokością depozytu, przed prawem za słowa których udowodnić nie umiesz. Zarabianie czy nie, nie ma nic do tej sprawy, i niby jak zagranie za 500k ma udowodnić, że Rafał mówi prawdę?
Poza tym wszystko co RZ mówi o tradingu sprowadza się do konkluzji, żeby właśnie nie ryzykować takich kwot, dlaczego ma to robić na życzenie jakichś biedaków, czemu ma porzucić strategię którą zrobił 1,5 bańki???
Jak ktoś nie widział jak Zaorski trejduje to jest biedakiem którego nie stać na internet lub bilet do Warszawy na otwarte trejdingi TJS.
juszjuszmilion pisze: Sama inicjatywa TJS jest dobra, ale dlaczego nie można podyskutować o sprzecznościach jakie się pojawiają?
To oni pierwsi zaczęli obrażać ludzi będących IB. Według niektórych bezpodstawnie. A jak do tego okazało się, że sami są IB to wyszła hipokryzja.
To co, oni są jakieś święte krowy, że oni mogą jechać na IB, a jak istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że sami są IB to już nie można się odezwać?
Po pierwsze nic się nie okazało, okaże się, gdy sąd rozstrzygnie kto w tej sytuacji ściemnia. Obstawiam, ze kowal przed kamerą będzie mały jak muszka owocówka.
Z obrażaniem wszystkich dookoła było trochę za grubo, z drugiej strony wszyscy szkoleniowcy, łącznie z tym którego mam na myśli mogli przed kamerami się zrewanżować pokazując swoje umiejętności na rynku.Ale jakoś speniali. Rafał nie wstydził się puścić na YT jak wtapia kilka tysięcy, ważniejsze było, że robi to zgodnie z systemem który preferuje. Upieranie się, że profesjonalna traderka to niekończące pasmo sukcesów które wynika z tajnej wiedzy - to mrzonki dzieciaków których pełno na tym forum. Wszyscy o tym wiemy, ale dla szkoleniowca zagranie inne niż na historii to ryzyko utraty reputacji właśnie u takich leszczy wierzących w świętego Graala. Nie podoba mi się lekceważenie innych, ale polska scena potrzebuje przewietrzenia, żeby wiatr wywiał szkoleniowców sprzedających strategie które ostatnio zarabiały jakieś pieniądze w czasach gdy komórka ważyła dwa kilo.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Jak czytam niektórych z Was to jestem przerażony. Ile Wy macie lat? 12? Poziom ignorancji to mistrzostwo świata. Jak można żądać od kogoś publikacji danych za które można iść do pierdla? Za publikacje poufnych informacji bez zgody...Sądu i osób których bezpośrenio dotyczą KK przewiduje pozbawienie wolności do lat...5. Myślcie troche ludzie. I to w imię czego? Jakiejś przepychanki słownej na forum? Jak ktos uważa, że naruszone zostało jego dobre imię to idzie do Sądu. kolejny "chory" pomysł, żeby ktoś podawał swoje dane bo ktos chce go oddać do Sądu hehehe. To najlepsze :). Może niedługo przestępcy niech sami sie melduja na Policji i u Prokuratora meldując co przeskrobali ;).

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

Cblondyn pisze:Jak czytam niektórych z Was to jestem przerażony. Ile Wy macie lat? 12? Poziom ignorancji to mistrzostwo świata. Jak można żądać od kogoś publikacji danych za które można iść do pierdla? Za publikacje poufnych informacji bez zgody...Sądu i osób których bezpośrenio dotyczą KK przewiduje pozbawienie wolności do lat...5. Myślcie troche ludzie. I to w imię czego? Jakiejś przepychanki słownej na forum? Jak ktos uważa, że naruszone zostało jego dobre imię to idzie do Sądu. kolejny "chory" pomysł, żeby ktoś podawał swoje dane bo ktos chce go oddać do Sądu hehehe. To najlepsze :). Może niedługo przestępcy niech sami sie melduja na Policji i u Prokuratora meldując co przeskrobali ;).

Dziękuje CBlondyn :) ze przyrownales Kowala i innych do przestępców :D
Smiechłem podwójnie :)

Zaden sąd ich nie skaze za przestepstwo . .Sprawa w kategorii pomowienia
Przeciez nikt nie kaze Kowalowi pokazywac dokumentow ktore zdobyl w nielegalny sposob
Ja go o to nie oskarże.
Kolejna sprawa moze wezwac na swiadkow przedstawicieli brokerow ktorzy maja te dokumenty albo wiedza o tych dokumentach i zadac im to pytanie . .w zaden sposob za to nei pojdzie do wiezienia :)
:D Dojdzie zaraz dotego ze Panowie beda wmawiac ze Kowal pojdzie do wiezienia
a ja bede go przekonywal ze nie .. moze jeszcze ekspertyze prawna wam dostarczyc :)
ile bzdur jeszcze tu uslysze ? :)

pozdrawiam
Rafał Zaorski ...

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Podejrzewam, że Sąd nawet sprawą sie nie zajmie. Ma co innego na głowie niż zajmowanie sie pierdołami. O co chcesz go oskarżyć? Powiedzenie o kimś, " że jest IB" to pomówienie? Przecież "bycie IB" nie jest przestępstwem. Zgodne z prawem. Jak ktoś ci powie, że jesteś: oszustem/złodziejem/pedofilem itp. to jak najbardziej. Jak ktoś powie o mnie, że mam krzywe nogi albo jestem łysy to mam lecieć do Sądu? Posiadanie krzywych nóg to nie przestępstwo ;).
Widze, że ten forex to troche już Wam szkodzi ;). Więcej luzu panowie

cromwell78
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja powiem Ci ze zajmie sie z prostego powodu

Są to pomowienia .. sprawa cywilna i przeprosiny a nie o kase ..
wiec sad sie tym zajmie bo nie ma innego wyjsca :)
to nie jest proces karny tylko 2 dorosłych ludzi będzie sie sądzic o prawde
ja bede zadał od Kowala .. byc moze i Ciebie jesli potwierdzisz te bzdury kowala przeprosiny nagrane na YouTube i oto bedzie rozprawa.. cywilna
wiec sad musi sie tym zajac :)
z Wami to jak z dziecmi ... nie wiem ile wymowek jeszcze uslysze

ODPOWIEDZ