DayTrading: Wtorek 13.12.2016
Re: DayTrading: Wtorek 13.12.2016
Siema . Rafał jestem na skype.
Dziś nie rozpoznałem trendu rano na DAX-ie, ale potem odrobiłem, ale nie jestem zadowolony..
Dziś nie rozpoznałem trendu rano na DAX-ie, ale potem odrobiłem, ale nie jestem zadowolony..
Ostatnio zmieniony 13 gru 2016, 21:10 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
cugan pisze:<°)))))>< pisze:no trochę musi podskoczyć zanim się zwalicugan pisze:Grzejecie Longi ma GOLD ?
Wspomnij że to broker MM

GBP/USD na wzrosty sobie przeanalizujcie

GBP/USD na wzrosty sobie przeanalizujcie
[/quote]
Banki go prognozują na 1.15 w niedługim czasie

Banki go prognozują na 1.15 w niedługim czasie
The only way is up
Wrzuciłby kto SMA3X3 na 3godzinnego geja.
Powiem tak do momentu ogłoszenia stóp przez FED<°)))))>< pisze:no trochę musi podskoczyć zanim się zwalicugan pisze:Grzejecie Longi ma GOLD ?
będzie grzało w górę
Jeśli podniosą w górę
- będzie grzało w górę
- jeśli nie podniosą będzie spadek
Takie moje zadnie
Myśleć Panowie i Panie dlaczego ?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
zawsze mnie uczonocugan pisze:Powiem tak do momentu ogłoszenia stóp przez FED<°)))))>< pisze:no trochę musi podskoczyć zanim się zwalicugan pisze:Grzejecie Longi ma GOLD ?
będzie grzało w górę
Jeśli podniosą w górę
- będzie grzało w górę
- jeśli nie podniosą będzie spadek
Takie moje zadnie
Myśleć Panowie i Panie dlaczego ?

a więc jeśli $ będzie drożał to kapitał przeniesie się w bezpieczne aktywo...
Jeśli aktywa będą drożały to trzeba pozbyć jak najwyżej za te aktywa
a jeśli nie będą drożały to trzeba się pozbyć natychmiast
Jedno i drugie determinuje na rynku wzrost !!!!
A zatem ?
a jeśli nie będą drożały to trzeba się pozbyć natychmiast
Jedno i drugie determinuje na rynku wzrost !!!!
A zatem ?

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
wg mnie jutro na indeksach będzie sporo nerwowości co pokazała koćówka dzisiejszej sesji na sp i daxie ( czytaj będą spadki)
pozdr.
pozdr.
no nie bo drogie aktywo zniechęca do inwestycje czyli drogi dolar spowoduje "ucieczkę" kapitału i wtedy lokuję się ten kapitał w "bezpieczną przystań"
Bzdura a jak nie masz kapitału tylko kruszec to co zrobisz żeby go się pozbyć ?_Kerad_ pisze:no nie bo drogie aktywo zniechęca do inwestycje czyli drogi dolar spowoduje "ucieczkę" kapitału i wtedy lokuję się ten kapitał w "bezpieczną przystań"

Potem kruszec stanieje to sobie go kupisz za drogie aktywa