DayTrading: Wtorek 13.12.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 gru 2016, 00:00

Wzrost
5
63%
Bez zmian
1
13%
Spadek
2
25%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 13.12.2016

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

rodman pisze:wg mnie jutro na indeksach będzie sporo nerwowości co pokazała koćówka dzisiejszej sesji na sp i daxie ( czytaj będą spadki)
pozdr.
Jutro w dzień na indeksach nie ma co grać, chyba że realizacja zysków. Ogólnie moim zdaniem podniosą o 0,25% i z dużej chmury będzie mały deszcz, ale boję się, że czasem mogą podnieść o o,5% i wtedy indeksy pójdą..... w górę(!), a ja nie będę miał odwagi się podłączyć :lol: , niestety :? .
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
domich
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: domich »

Kazimierz S pisze:
rodman pisze:wg mnie jutro na indeksach będzie sporo nerwowości co pokazała koćówka dzisiejszej sesji na sp i daxie ( czytaj będą spadki)
pozdr.
Jutro w dzień na indeksach nie ma co grać, chyba że realizacja zysków. Ogólnie moim zdaniem podniosą o 0,25% i z dużej chmury będzie mały deszcz, ale boję się, że czasem mogą podnieść o o,5% i wtedy indeksy pójdą..... w górę(!), a ja nie będę miał odwagi się podłączyć :lol: , niestety :? .

Nawet jeśli podniosą o te uzgodnione 0,25% to ważniejsze będzie to co powiedzą o ewentualnym, dalszym luzowaniu. I moim zdaniem to ustawi sentyment.

Zaskakują mnie ruchy ropy o tej godzinie. Ostatnio regularnie.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Rafal152 pisze: Wspomnij że to broker MM :wink: :D
Niestety STP
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

byq69
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: byq69 »

a mnie sie wydaje ze stary poczciwy kabel wygra jutrzejsze zawody zrealizuje cup and handle i wystrzeli ponad 1,30
High Leverage Overtrading 8)

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

domich pisze:
Kazimierz S pisze:
pozdr.

Nawet jeśli podniosą o te uzgodnione 0,25% to ważniejsze będzie to co powiedzą o ewentualnym, dalszym luzowaniu. I moim zdaniem to ustawi sentyment.

Zaskakują mnie ruchy ropy o tej godzinie. Ostatnio regularnie.
API co wtorek od kilku lat :mrgreen: 22.30 chyba że w poniedziałek USA nie jest na rynku to API jest we środę a DoE we czwartek

API + 4.7 mln jutrzejsze DoE według prognoz - 1.6 mln . Jak się jutro potwierdzi API to cena ropy w dół jak kamień :)
-- Dodano: 14 gru 2016, 00:22 --
cugan pisze:
Rafal152 pisze: Wspomnij że to broker MM :wink: :D
Niestety STP

To oddaje honor ale jeden z brokerów MM ma identyczne wykresy i poziomy cenowe :) może to mnie zmyliło

-- Dodano: 14 gru 2016, 00:35 --
TsunamiPL pisze:GBP/USD na wzrosty sobie przeanalizujcie :wink:
Banki go prognozują na 1.15 w niedługim czasie[/quote]

Jeżeli Yellen w komunikacje osłabi dolara to we czwartek jest BOE które chce zostawić stopy na niezmienionym poziomie co wzmocni GBP i bedzie kumulacja :wink:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

sp500 leci do 2500 spokojnie to mam narysowane od dawna
pytanie czy będzie jakaś korekta żeby sie podłączyć czy tak z marszu dolecą na 2500 (wtedy tam wrzucam S :twisted: )

-- Dodano: 13 gru 2016, 23:44 --

na krosach z PLN widoczne spadki i będą dalsze spadki (PLN power), wobec czego ED raczej UP ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany