DayTrading: Wtorek 13.12.2016
Re: DayTrading: Wtorek 13.12.2016
Ale sie to wszystko kisi.
Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie wysłucham jak to jutro widzi Pan WielkaFala , TsunamiPL ostatnio przed Mariem przewidział wszystko elegancko !!
Tsunami do Tablicy !!!!
Tsunami do Tablicy !!!!

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Usd/pln na wsparciu fibo i dolnej bandy trójkąta
Jak puści to wiadomo co. No dobra jak puści to s, jak utrzyma to L.
-- Dodano: wt 13-12-2016, 14:55 --

Jak puści to wiadomo co. No dobra jak puści to s, jak utrzyma to L.
-- Dodano: wt 13-12-2016, 14:55 --
Widzę że rynek jest w niepewności. Tym razem nie widzę aż tak czytelnych sygnałów jak przed EBC. Jeżeli giełdy pozostaną dzisiaj w konsoli, a $ nieco się osłabi, to przewiduję jutro 70% do 30% dla umocnienia się $, osłabienia jena i osłabienia PLN.PipsKong pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie wysłucham jak to jutro widzi Pan WielkaFala , TsunamiPL ostatnio przed Mariem przewidział wszystko elegancko !!
Tsunami do Tablicy !!!!
The only way is up
Witam. Jak mogę podpiąć konto mforex do myfxbook? udało mi się to wykonać, ale mam problem z weryfikacją...
próbowałem założyć drugie konto na myfxbook z tym EA, zainstalowało w sensie, że jakiś plik chyba został wrzucony do folderu mt4, a co dalej??!!
http://prntscr.com/diwlui
Nie wiem gdzie mam szukać pomocy, dlatego stwierdziłem że tutaj napiszę...
próbowałem założyć drugie konto na myfxbook z tym EA, zainstalowało w sensie, że jakiś plik chyba został wrzucony do folderu mt4, a co dalej??!!
Kusiło małego shorta wziąć, ale jak na DAX-ie mi nie szło od rana, to czułem że coś nie teges i dałem spokój z WIG20.. Jak zwykle poszli nie w t stronę..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wrzuć na osobny wykres w MT4 "Myfxbook EA"(Strategie), które Ci się zainstalowało ze strony Myfxbook, i kliknij Autotrading(bużka ma być uśmiechnięta na tym wykresie)WILDLIFE pisze:Witam. Jak mogę podpiąć konto mforex do myfxbook? udało mi się to wykonać, ale mam problem z weryfikacją...

powinno działać

mam podpięte nowe konto z TICKMILL na myfxbook, mam EA na oddzielnym wykresie i jest problem z weryfikacją tego konta, pomimo odpalonego EA
nie było problemów z wcześniejszym rachunkiem w HFT, bo wszycho działało na tej samej zasadzie

u mnie dane są publikowane, odświeża na bieżąco, a jedynie nie mam weryfikacji konta

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
nerwowo przed FED jestem poza rynkiemTsunamiPL pisze:Eur/usd narusza opór na 1.06500.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Krosy z PLN chcą spadac.
Edek jutro na 1.02 czy 1.12 ?
Dla mnie 1.048 to zelazna podłoga. Dopóki nie pusci to nie ma mowy o parytecie.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Najpierw poczekamy na decyzję, potem damy się wyszaleć, następnie wyciągniemy pipsy podłączając się pod ruch.highend pisze:Krosy z PLN chcą spadac.
The only way is up