DayTrading: Środa 07.12.2016
Re: DayTrading: Środa 07.12.2016
Lutek wchodź na maxa w L GBP/JPY na L, trzymaj, masz jaja?
Właź to się zgodzę...
Właź to się zgodzę...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
farciarz właśnie juz koszę kasiurę siedze w L:))
Na FX linia czasu działa, zwłaszcza w konsolach przeciwko trejderom, trzymaj, choćby ci mieli jaja obciąć, nie akceptuje wpisów pt. wyszedłem mam już 14pipslutek pisze:farciarz właśnie juz koszę kasiurę siedze w L:))
PS Przypominam, że trace od 144,05, kiedy to kupiłem LOTA na GBP/JPY, kto mi podskoczy?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
zarabiam 10 lotów poszlo zaraz zamykamFarciarz pisze:Na FX linia czasu działa, zwłaszcza w konsolach przeciwko trejderom, trzymaj, choćby ci mieli jaja obciąć, nie akceptuje wpisów pt. wyszedłem mam już 14pipslutek pisze:farciarz właśnie juz koszę kasiurę siedze w L:))
ja tez tani nie jestem, oby starczyło, kazałem ci trzymaćlutek pisze:zarabiam 10 lotów poszlo zaraz zamykamFarciarz pisze:Na FX linia czasu działa, zwłaszcza w konsolach przeciwko trejderom, trzymaj, choćby ci mieli jaja obciąć, nie akceptuje wpisów pt. wyszedłem mam już 14pipslutek pisze:farciarz właśnie juz koszę kasiurę siedze w L:))
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ja już 40 pips zarobione. A wy dalej gadacie o niczym.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Mikołaja nie maŚwieżak44 pisze:Teraz już wiem co to jest ten "rajd św. Mikołaja"..

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
No co wy z tym GJ od rana w górę!!!???
Przecież to typowa formacja 1 2 3 na 1H (a wczoraj na m5 koło 3-ki jaka była!!!), która zapowiedziała spadki, i którą tak łatwo się znajduje na BIEŻĄCYM WYKRESIE, i którą wszyscy pewno zauważyli i dlatego nikt nie wrzucił na forum: (pewno zaraz będą teksty, że to nie 123. Jak nie jak TAK!!! 123 jak BYK!!!)
a... i przypomniało mi się: uwaga bo TREND zaczyna się od tej jednej formacji!!!
Przecież to typowa formacja 1 2 3 na 1H (a wczoraj na m5 koło 3-ki jaka była!!!), która zapowiedziała spadki, i którą tak łatwo się znajduje na BIEŻĄCYM WYKRESIE, i którą wszyscy pewno zauważyli i dlatego nikt nie wrzucił na forum: (pewno zaraz będą teksty, że to nie 123. Jak nie jak TAK!!! 123 jak BYK!!!)
a... i przypomniało mi się: uwaga bo TREND zaczyna się od tej jednej formacji!!!
Przypomnij please, w ktorym momencie wszedłeś w Ske tutaj?belon pisze:Przecież to typowa formacja, która zapowiedziała spadki, i którą tak łatwo się znajduje na BIEŻĄCYM WYKRESIE...
- fx-technik
- Fanatyk
S na GJ, teraz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?