A gdzie miał sl bo nie pamiętam ?majkel79 pisze:Szkoda Farciarza i jego longów na rzeźniku ale taki jest forex
Może przetrzymał tą figurkę ?
A gdzie miał sl bo nie pamiętam ?majkel79 pisze:Szkoda Farciarza i jego longów na rzeźniku ale taki jest forex
niestety nie miał SLTsunamiPL pisze:A gdzie miał sl bo nie pamiętam ?majkel79 pisze:Szkoda Farciarza i jego longów na rzeźniku ale taki jest forex
Może przetrzymał tą figurkę ?
Tydzień jest nadal wzrostowy.pl-samurai pisze:No i wraca temat USD/JPY i dlugo wyczekiwanego S - dalej widac ze sil brak
Nie potrzeba. Już jest taki jedenbelon pisze:Tak, jak pisałem: eSki w tym miejscu (nad linią) to był FUKS i FART.
Kurs BYŁ nad linią i było bardzo duże PP że będzie SL.
A trzeba BYŁO zrobić jak pisałem - poczekać i brać eSki na idealny retest linii od dołu:
Jak pojadą wyżej to wkleje następnego skrina i napiszę, że też miałem rację.
Qurcze, chyba zostanę teoretykiem historycznego wykresu FX.
Nawet jak nie mam racji to mam rację.
Komuś jeszcze pokomentować?
Weekly Pivot do zaliczenia 142,71 i zobaczymy co dalej, bo do końca tygodnia jeszcze 2 dnibelon pisze:I teraz GJ na poważnie:
wydaje mi się, że trzeba poczekać, aż wyraźnie się określą z kierunkiem (ktoś, coś dodatkowo do tego?): pzdr
Dodatkowo poprawka na min pod pivotem i mamy strefę: dzięki Niemiaszekniemiaszek pisze:Weekly Pivot do zaliczenia 142,71 i zobaczymy co dalej, bo do końca tygodnia jeszcze 2 dnibelon pisze:I teraz GJ na poważnie:
wydaje mi się, że trzeba poczekać, aż wyraźnie się określą z kierunkiem (ktoś, coś dodatkowo do tego?): pzdr![]()
![]()
WS1 140,27 spory kawałek(pierwszy poziom wsparcia w ujęciu Weekly), ale dla "geya" to żaden problem