klasyczne to było wybicie przed zjazdem:)))TsunamiPL pisze:Podebrałem usd/pln na L. Zobaczymy czy będzie nokaut w grudniu 4,30-4,50.
-- Dodano: śr 07-12-2016, 11:07 --
Spokojnie, jeszcze Farciarz może wyciągnąć swoje 100 pips. Klasyczne zaniżanie przed odpałem.
DayTrading: Środa 07.12.2016
Re: DayTrading: Środa 07.12.2016
Rzeźnik. 123. wejście.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
cena urośnie dużo wyżej, czasami trzeba mieć jaja, żeby trzymać też, nie zmarnuj tego wejścialeechang pisze:Rzeźnik. 123. wejście.
PS uwaga na fajerwerki na gbp/jpy

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
teraz to robimy gruby zjazd na rzeźniku:))141,600Farciarz pisze:cena urośnie dużo wyżej, czasami trzeba mieć jaja, żeby trzymać też, nie zmarnuj tego wejścialeechang pisze:Rzeźnik. 123. wejście.
Mnie tam już nie ma. Wziąłem swoje 14 pips.Farciarz pisze:cena urośnie dużo wyżej, czasami trzeba mieć jaja, żeby trzymać też, nie zmarnuj tego wejścialeechang pisze:Rzeźnik. 123. wejście.
Jeżeli będą warunki do dalszego wejścia, to wejdę w L lub S. A Ty teraz musisz czekać pół dnia aż CI może wyjdzie na + lub zejdzie niżej...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Lachon 14 pipsów czyli na minus ., jajcarz forexowy:)))
-- Dodano: 07 gru 2016, 12:37 --
rzeznik znowu klasyczna podbitka i zjazd i co tu dumać panowie grac to trzeba umić:))
-- Dodano: 07 gru 2016, 12:37 --
rzeznik znowu klasyczna podbitka i zjazd i co tu dumać panowie grac to trzeba umić:))
a teraz pomyśl, że trzymasz, i zajrzyj na wykres za 24h, chcesz oszukać rynek, oszukasz siebie, zaraz ruszy w gorę i powiesz sobie, ku...źwa czemu wyszedłem, czy znonu kupić, odpowiedź tak im wcześniej to zrobisz tym lepiejleechang pisze:Mnie tam już nie ma. Wziąłem swoje 14 pips.Farciarz pisze:cena urośnie dużo wyżej, czasami trzeba mieć jaja, żeby trzymać też, nie zmarnuj tego wejścialeechang pisze:Rzeźnik. 123. wejście.
Jeżeli będą warunki do dalszego wejścia, to wejdę w L lub S. A Ty teraz musisz czekać pół dnia aż CI może wyjdzie na + lub zejdzie niżej...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
lachon 14 pipsów trejd roku 

trzymaj L GBP/JPY i się nie wyłączaj OFFLINElutek pisze:lachon 14 pipsów trejd roku

Właśnie teraz głowa jest poddawana testowi, to jakbys sobie wyobraził własny rachunek, L na maxa GBP/JPY
PS.

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
uważajcie z tym geykiem bo może obrać kurs na 141Farciarz pisze:trzymaj L GBP/JPY i się nie wyłączaj OFFLINElutek pisze:lachon 14 pipsów trejd roku![]()
Właśnie teraz głowa jest poddawana testowi, to jakbys sobie wyobraził własny rachunek, L na maxa GBP/JPY
PS.Konsole są najbardziej trudne w grze, Trzymaj
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI