Dla pocieszenia powiem, że MQ tylko 25%

Powiedz mi czemu masz AngleCheck ustawione na 16?
Dodano po 16 sekundach:
A na jakim spreadzie testowałeś?
A skąd ja mam wiedzieć kiedy będzie właśnie ten moment, a skąd Ty to będziesz wiedzieć. Twoje wskazówki jak na razie są na tyle tajemnicze, że ja np. je zupełnie ignoruje. Jedyne co udało mi się rozszyfrować to, że proponujesz nam zwiększyć SL i TF. Mi jakoś na testerze nic dobrego z tego nie wychodzi. Na razie Twoje podejście do tego tematu wygląda tak, że sugerujesz nam żebyśmy do czegoś dążyli, tylko, że sami nie wiemy do czego, jednak TY jako nasz guru i nauczyciel już dawno to osiągnąłeś. Ciekawy jestem czy faktycznie tak jest. Masz nieźle pojebany charakter jak dla mnie. Więcej byś udowodnił jakbyś faktycznie nam coś wartościowego powiedział niż tylko stwarzał pozory. Koniec OT z mojej strony.BUF pisze:Panowie nauka polega na kierowaniu we właściwą stronę a nie na biernym podaniu wszystkiego "na tacy" Obrażanie się to nie najlepsza droga. Powiedziałem, że chętnie pomogę w moemncie jak nie będziecie sobie dawać już rady.
- dobre. Od razu widać niedoświadczoną osobę. Zwiększyć zyski ? patent prosty - załączyc proszę 3 interwały na raz. Oczywiście każdy interwał wymaga osobnej optymalizacji. Zmienić również czas - EA niech działa od godziny 18:00 ( czas według ustawień w parametrach).sztachu pisze:Masz nieźle pojebany charakter jak dla mnie