Stomper
nie zmieniasz kwotowan a dodajesz 0 dla wartosci wyrazanych w pipsach w ustawieniach stompera.davit pisze:A czy może ktos wrzucic gotowego Stompera pod fx pro bo nie bardzo wiem gdzie zmienić te kwotowaniaa chetnie potestuje
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
yyy które to dokładnie wartościraposo pisze:nie zmieniasz kwotowan a dodajesz 0 dla wartosci wyrazanych w pipsach w ustawieniach stompera.davit pisze:A czy może ktos wrzucic gotowego Stompera pod fx pro bo nie bardzo wiem gdzie zmienić te kwotowaniaa chetnie potestuje

sorry ale jestem poczatkujacy
No faktycznie dzwigneli spread z 2 do 5 nawet nie zauwazylem na AM a jezeli chodzi o FXpro to tu u mnie poprostu Stomper nie zarabia nie wiem dlaczego.Caly czas mowa o real kontach.kubek pisze:Dziala. Testowalem w admiralu na malym koncie, ale podniesli spread i teraz przenosze do fx pro, juz troche wieksze pieniadze.
to moze lepiej za testy sie nie bierz tylko jakas ksiazke przeczytajdavit pisze:yyy które to dokładnie wartościraposo pisze:nie zmieniasz kwotowan a dodajesz 0 dla wartosci wyrazanych w pipsach w ustawieniach stompera.davit pisze:A czy może ktos wrzucic gotowego Stompera pod fx pro bo nie bardzo wiem gdzie zmienić te kwotowaniaa chetnie potestuje
![]()
sorry ale jestem poczatkujacy

sl, tp, mpv, error margin.
nie zarabia tzn nie otwiera zadnych transakcji czy otwiera i przynosi straty/idzie w bok?kiker pisze:No faktycznie dzwigneli spread z 2 do 5 nawet nie zauwazylem na AM a jezeli chodzi o FXpro to tu u mnie poprostu Stomper nie zarabia nie wiem dlaczego.Caly czas mowa o real kontach.kubek pisze:Dziala. Testowalem w admiralu na malym koncie, ale podniesli spread i teraz przenosze do fx pro, juz troche wieksze pieniadze.
i moze rowniez nie zmieniles tych parametrow?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
otwiera pozycje ale co zarobi to zaraz sl lapie i ciezko mu odrobic i tak sie krecie w kolo a na AM cienki bo cienki jest zysk no i tych punkcikow mam ale juz po AM jak maja 5 spread .Od kiedy zmienili spread na AM? bo w srode i czwartek niebylo wtopy czyzby to bylo ze spreadem 5?
Dodano po 53 sekundach:
nie bylo......wrrrr
Dodano po 53 sekundach:
nie bylo......wrrrr
Ostatnio wymyśliłem coś nowego TP=20, SL=60, mm raposa TF=M5. Ostatnie 2 dni ubiegłego tygodnia +50$ bez wtopy. Temat się już mocno rozrósł więc zapytam: jak jest ze Stomperem i M1? SL napewno musi być wysoki.
Dodano po 8 minutach:
Aha jeszcze jedno, sprawdźcie stompera na innych parach europejskich: eurchf np. oraz na eurcad, eurndz, usdchf. Według mnie ruchy na eurgbp teraz są diametralnie inne niż 2 lata temu jak napisano Stompera. Więc dobra optymalizacja powinna chodzić na innych parach. Kwesta również zmiany czasu gry. Na pewno granie na dolarach trzeba ustawić bez extrim profit.
Trzeba trochę ożywić wątek, więc Panowie i Panie (jeżeli się pojawią) do testerów!
Pozdrawiam.
Dodano po 8 minutach:
Aha jeszcze jedno, sprawdźcie stompera na innych parach europejskich: eurchf np. oraz na eurcad, eurndz, usdchf. Według mnie ruchy na eurgbp teraz są diametralnie inne niż 2 lata temu jak napisano Stompera. Więc dobra optymalizacja powinna chodzić na innych parach. Kwesta również zmiany czasu gry. Na pewno granie na dolarach trzeba ustawić bez extrim profit.
Trzeba trochę ożywić wątek, więc Panowie i Panie (jeżeli się pojawią) do testerów!