Stomper
Jeszcze podawaj depo percent jesli juz wyniki sa w $sztachu pisze:Najnowsze obiecujące ustawienia:
TP=20, SL=40, MinProfitValue=2, FT=false, TF=M5 reszta standard.
W tym miesiącu już 300$ z konta 500$ w przód przy spreadzie 5 (tester).
Aha, w związku ze znaczną zmianą w ruchach walut testy proponuję opierać na ostatnich 4 miesiącach.
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
oblicz podatek od zagranicznego brokera
sztachu z twoimi ustawieniami w ostatnie 3 miechy traci mi 50% depo (tester AM).sztachu pisze:standard: 10%, raposo: a jak u Ciebie?
mysle, ze przy skalpowaniu nie ma sobie co zawracac glowy brokerem ktory ma spread wiekszy niz 3p.
ale polecam sprawdzic te ustawienia na eur/chf i usd/chf
choc tez rewelacji nie ma.
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
Ja właczyłem stompera na fxpro (demo) wieczorem w piątek i ugrał 17dolarów w tym jedna pozycja jest otwarta +3p, ale nawet nie wiem jaki tam jest spreadkubek pisze:Czy jest tu ktos kto testuje stompera na fxpro? Mialem tam zakladac konto live, ale teraz to sam nie wiem Ja mialem odpalone na amiralu (spread 2) i na interbanku (spread 3). Admiralowe gralo bardzo ladnie, interbankowe mniej ladnie.
chyba tak. na godzine albo dwie przed zamknieciem zwiekszaja spread na wiekszosci (lub wszystkich?) par. To samo jest bodajze w niedziele wieczorem. Ale (o ile jest jak bylo na NF) mozliwe, ze zmniejszaja spread w ciagu dnia gdy sa male ruchy. Pamietam, ze na NF czesto spread na eurchf wynosil 1praidman pisze:Przy spreadzie 5? Jak Ci się to udało zrobic??:)sztachu pisze:W tym miesiącu już 300$ z konta 500$ w przód przy spreadzie 5 (tester).
Słuchajcie czy FXPro podnosi spread przed weekendem. Bo widze, że dali 5 a było 2
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
Panowie wpadłem na pewien pomysł!
Obejrzyjcie załączony plik, kiepskie modelowanie, więc trzeba to potwierdzić forwardem. Stomper chyba nie tylko nadaje się na EURGBP.
Dodano po 8 minutach:
Aha, nie wiem o co chodzi ale jak ustawimy error margin na 5, to z 250 wyciągamy 1500
:D:D:D
Dodano po 18 minutach:
jeszcze dodam coś takiego
Obejrzyjcie załączony plik, kiepskie modelowanie, więc trzeba to potwierdzić forwardem. Stomper chyba nie tylko nadaje się na EURGBP.
Dodano po 8 minutach:
Aha, nie wiem o co chodzi ale jak ustawimy error margin na 5, to z 250 wyciągamy 1500
Dodano po 18 minutach:
jeszcze dodam coś takiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.