wiadomo że będzie na odwrótkarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
DayTrading: Piątek 04.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.11.2016
zaczyna sie David, do sesji USA rzeźnik będzie nosem badał maksimum, ujek też bedzie po pysku walił, mam nadzieję, że nie zwiniesz się na OFFLINE, tylko zostaniesz z nami przywitać tę radosną nowinę.
Lutek już OFFline M1 zaatakowało i uciekł jak pies z podwinętym ogonem
PS przepraszam pojawił się, pewnie działa teraz na dwa baty i na facebooku tez radzi co robić, byle w dobrą stronę
L-kowicze na UJKU i rzeźniku zapinać pasy
Rzeźnik jak zawsze liderem, tym razem wzrostów
PS przepraszam pojawił się, pewnie działa teraz na dwa baty i na facebooku tez radzi co robić, byle w dobrą stronę
L-kowicze na UJKU i rzeźniku zapinać pasy
Rzeźnik jak zawsze liderem, tym razem wzrostów
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 10:41 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Po fakcie narysujesz sobie sam, ja tylko podpowiedziałem.Tomasz196407 pisze:Karnak jak tam ta pędząca, szkoda że nie pokazałeś, przecież po to tu jesteśmykarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
farciaż dobry z ciebie chłopak nie moge tu nic napisac bo mnie bananem poczęstuja ale kazdy wie czym pachnieszFarciarz pisze:zaczyna sie David, do sesji USA rzeźnik będzie nosem badał maksimum, ujek też bedzie po pysku walił, mam nadzieję, że nie zwiniesz się na OFFLINE, tylko zostaniesz z nami przywitać tę radosną nowinę.
-- Dodano: 04 lis 2016, 10:43 --
Karnak jak to dobrze ze to nie my jestesmy leszczami
-
Tomasz196407
- Fanatyk

nie ma sprawy karnak, npkarnak pisze:Po fakcie narysujesz sobie sam, ja tylko podpowiedziałem.Tomasz196407 pisze:Karnak jak tam ta pędząca, szkoda że nie pokazałeś, przecież po to tu jesteśmykarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
Jak tam kolego wciąż na Longach na DAXIE?DavidFx pisze:Farciarz nie ma sensu prognozowac cene sam o tym wiesz doskonale i tak ze 3 razy zmieniesz zdanie a jednak spadki a potem a jednak wzrosty po co to komu taka zabawa![]()
juz dawno przestalem sie w to bawic jaki poziom cenowy osiagnie cos tam bo nie zgadniesz chocbys zgadywal wieki
-- Dodano: 04 lis 2016, 8:18 --
oczywiscie byli tutaj tacy co tym sie trudnili po setkach tysiacach wpisach odeszli z pustymi reklamowkami i dziurawymi skarpetkami oddali cala kase jaka mieli chcieli miec zawsze racje i to sie zemscilo na nich
Glen69 czy może Glue69, wciągałeś coś od rana patrząc na DAXA 
PS David wyłaczenie lampki navi nic nie da, i tak rzeźnik urośnie, mam go w małym palcu, na 200%, ujek też, to nie jest do sprzedawania
Lutek dał dobrą radę, trzymaj na maxa i tak tez rób z eskami na rzeźniku
znikniesz w końcu 
pokaz te eski, chcę widzieć twój ból
PS David wyłaczenie lampki navi nic nie da, i tak rzeźnik urośnie, mam go w małym palcu, na 200%, ujek też, to nie jest do sprzedawania
Lutek dał dobrą radę, trzymaj na maxa i tak tez rób z eskami na rzeźniku
pokaz te eski, chcę widzieć twój ból
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
kamilao1987
- Gaduła

siemanko!
Wiecie Panowie dlaczego Lira zalicza taką stratę dzisiaj?
Są jakieś informacje?
Wiecie Panowie dlaczego Lira zalicza taką stratę dzisiaj?
Są jakieś informacje?
szykuja wybicie z klina, pod dobre dane
.omg 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
Indeksy spuszczone do kibla. Konsola do wyborów.TGV2 pisze:szykuja wybicie z klina, pod dobre dane.omg
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.