DayTrading: Piątek 04.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.11.2016
@ Farciarz
Z jakiej platformy podałes mi te 3h słupki ( załozyłem konto na Dukascopy - jForex, ale d... tam mają jak na MT4)?
...jak nie chcesz publicznie machnij na priv.
Przy okazji- ten jForex na pierwszy rzut oka to lipa - kiedys trochę korzystałem z cTradera- ten mi sie podobał- jak ktos ma namiar na wmiarę przyzwoitego brokera z taką platformą ; poproszę.
aaa... okazja na shorta na ujku- bliski stop 5 pips i szansa na wyjęcie >15
Z jakiej platformy podałes mi te 3h słupki ( załozyłem konto na Dukascopy - jForex, ale d... tam mają jak na MT4)?
Przy okazji- ten jForex na pierwszy rzut oka to lipa - kiedys trochę korzystałem z cTradera- ten mi sie podobał- jak ktos ma namiar na wmiarę przyzwoitego brokera z taką platformą ; poproszę.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 12:37 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.
SAXO BANKwarmia pisze:@ Farciarz
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ThxFarciarz pisze:SAXO BANKwarmia pisze:@ Farciarz
uwierzyłeś? Ja od 3.15 - 3.16 wbijam SELLPipsKong pisze:USD Try to najbezpieczniejszy Long na świecie
moja metoda

kolega Damian wytrzyma z EURTRY na sell?
http://www.myfxbook.com/members/Kiljan/mforex/1351484
czy dorzuci do pieca z pół bańki do depo ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
znacie test na prawdę z depozytem 5USD?highend pisze:uwierzyłeś? Ja od 3.15 - 3.16 wbijam SELLPipsKong pisze:USD Try to najbezpieczniejszy Long na świecie
moja metoda
PS K. co z tym Ujkiem, moze ktoś podgonić w górę
David, rzeźnik jeszcze dzis zaraz za turkami liderem wzrostu, pokaz eski, chce czuc twój ból

Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 12:49 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Zobacz FXCM platforme. Nie maja MA3X3 ale mozesz zaimportowac. Chyba najlepsza platforma za darmo.warmia pisze:@ Farciarz
Farciarz gdzie moje camele.
Może być dobra taka taktyka na indeksach pod wyniki wyborów.
Zostajemy do poniedziałku na S pod wygraną Trumpa.
W poniedziałek zamieniamy S na L.
To jest trochę ryzykowny wariant w przypadku wygrania wyborów przez Clinton, ale dla ryzykantów dobry.
Stąd wydaje mi się, że lepiej wybrać wariant bezpieczniejszy, czyli bez pozycji do poniedziałku, a w poniedziałek niezależnie od tego kto wygra wejście w L. Gdy wygra Trump wtedy eLki mogą być tanie, a gdy wygra Clinton droższe.
PS.
Pomyliłem datę wyborów sądząc, że są teraz w niedzielę, a to dopiero we wtorek 8 listopada.
Stąd dzień "0", o którym pisałem to nie poniedziałek tylko środa, gdzie może być większy ruch.
Zostajemy do poniedziałku na S pod wygraną Trumpa.
W poniedziałek zamieniamy S na L.
To jest trochę ryzykowny wariant w przypadku wygrania wyborów przez Clinton, ale dla ryzykantów dobry.
Stąd wydaje mi się, że lepiej wybrać wariant bezpieczniejszy, czyli bez pozycji do poniedziałku, a w poniedziałek niezależnie od tego kto wygra wejście w L. Gdy wygra Trump wtedy eLki mogą być tanie, a gdy wygra Clinton droższe.
PS.
Pomyliłem datę wyborów sądząc, że są teraz w niedzielę, a to dopiero we wtorek 8 listopada.
Stąd dzień "0", o którym pisałem to nie poniedziałek tylko środa, gdzie może być większy ruch.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 13:20 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
gdzie sie można podpisać pod tym stwierdzeniemTGV2 pisze: mam w dupie wybory

pisałeś że rzuciłeśCaldeborn pisze: Farciarz gdzie moje camele.

PS UWAGA NA RZEŹNIKA

tyle rzeźnika i przyszłości, a co przyniesie przyszłość na USD/TRY kto napisze

ale nie W1

Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 13:07 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
@ Caldeborn
Thx.
Thx.
Pewnie dorzuci jeszcze z 5-10 lotów i ze dwie bańki do depohighend pisze:uwierzyłeś? Ja od 3.15 - 3.16 wbijam SELLPipsKong pisze:USD Try to najbezpieczniejszy Long na świecie
moja metoda

On ma ponad 1000 zł/dziennie ze swapu.
Nic nie robisz i masz 30 tyś zł/miesięcznie.

The only way is up