PS wytrzymasz 300pips w górę na start

Kong, odnosząc się do twojej stopki. Przecież na wszystkich surowcach miękkich jak i twardych, wszystkich indexach i obligacjach nie masz swapu tak więc gdzie te Twoje miliony?PipsKong pisze:
a nic, to samo co zwykle ;] czyli za dużo i za szybko bym chciał i znowu muszę kombinować
oczywiście ropa spedaliła mi sporo depo ;/
nie tutaj chodzi o to by np. na Longu E/U było -200 zł. per day na 10 lotach a na Shorcie +200 zł. ,żeby były równeNieśmiertelny Trader pisze:Kong, odnosząc się do twojej stopki. Przecież na wszystkich surowcach miękkich jak i twardych, wszystkich indexach i obligacjach nie masz swapu tak więc gdzie te Twoje miliony?PipsKong pisze:
a nic, to samo co zwykle ;] czyli za dużo i za szybko bym chciał i znowu muszę kombinować
oczywiście ropa spedaliła mi sporo depo ;/
Prawdopodobnie we wszystkich MM jest zero.PipsKong pisze: a Ty jaki broker ??
Co z tego jak ropa spadla o 5%, a kanadyjczyk tego nie zdyskontowal. Dla mnie ma to sens w szerszej perspektywie rynku.kamilao1987 pisze:no tak, lepsze dane dla Kanady a CAD się osłabia...
forex jak był nie racjonalny tak jest
dobra... ale z lirą mamy EUR i USDsimon000111 pisze:Na lirze lubia pod koniec roku wycztscic rynek. Pozatym ta waluta to smiec. Inflacja ogromna, niskie ratingi... a swap w dlugim terminiec nie pokryje strat. Wyszlismy z poteznej formacji na W1. IMO tylko l na korektaxh