MM to nie broker, kiedyś taki broker zabrał mi 25000 zł. bo zmienili sobie spread ....Nieśmiertelny Trader pisze:Prawdopodobnie we wszystkich MM jest zero.PipsKong pisze: a Ty jaki broker ??
DayTrading: Piątek 04.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.11.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ja czekam z S ponad 400 pipsów wyżej. Niebawem rozwalą szczyt z 2015.09. Wtedy wypadało tam zniesienie, w tym roku jest juz nie aktualne.kamilao1987 pisze:no tak, lepsze dane dla Kanady a CAD się osłabia...
forex jak był nie racjonalny tak jest
zmoczyles juz wiecej jak 100k na fx?PipsKong pisze:MM to nie broker, kiedyś taki broker zabrał mi 25000 zł. bo zmienili sobie spread ....Nieśmiertelny Trader pisze:Prawdopodobnie we wszystkich MM jest zero.PipsKong pisze: a Ty jaki broker ??
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
moczę kolejne ;]highend pisze:zmoczyles juz wiecej jak 100k na fx?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
każdy ma swój limit, potem punkt zwrotny, albo koniec z FXPipsKong pisze:moczę kolejne ;]highend pisze:zmoczyles juz wiecej jak 100k na fx?
Mój limit wyniósł 12385PLN

Najwyraźniej jesteście bogatsi. A to nie zabawa dla zbyt bogatych, bo luz w nich zbyt duży.
Test na prawdę kosztuje depozyt 5USD i 4ry kolejne, jak wybije z rynku, nie wpłacaj
PS. Broker MM po prostu tak robi, sam ci zaproponuje ECN, jak go zaczniesz czyścić matematyką
Jeśli ktos myslał,. że ja nigdy nie starciłem jest naiwnym gupcem, a ci którzy boja sie mówic o tym są jeszcze wiekszymi głupcami

Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 14:39 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jak widać, za krótko jesteś na rynkuFarciarz pisze:każdy ma swój limit, potem punkt zwrotny, albo koniec z FXPipsKong pisze:moczę kolejne ;]highend pisze:zmoczyles juz wiecej jak 100k na fx?
Mój limit wyniósł 12385PLN![]()
Najwyraźniej jesteście bogatsi. A to nie zabawa dla zbyt bogatych, bo luz w nich zbyt duży.
Test na prawdę kosztuje depozyt 5USD i 4ry kolejne, jak wybije z rynku, nie wpłacaj
PS. Broker MM po prostu tak robi, sam ci zaproponuje ECN, jak go zaczniesz czyścić matematyką
Jeśli ktos myslał,. że ja nigdy nie starciłem jest naiwnym gupcem, a ci którzy boja sie mówic o tym są jeszcze wiekszymi gupcami

Kazdy ma swój indywidualny limit i jak źle idzie musi szukac pomocy jak najszybciej, albo pomoc sama go znajdzie, ale wtedy musi byc Farciarzem 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Gaduła
co ten trynkiewicz dzisiaj odpierdala 
strzały z dupy !

strzały z dupy !
Don i Tańczący z wykresami, głupców tutaj nie brakuje
Pisze do mnie niedawno jeden na priv, zadałem mu pytanie ile straciłeś? proste pytanie prawda. A on na to, że zarabia.
Po jaki wiec h..do mnie pisze pytam. Chce się zaprzyjaźnić
jesli ktoś nie potrafi przyznac sie do własnej porazki to jest chłopcem a nie mężczyzną

Pisze do mnie niedawno jeden na priv, zadałem mu pytanie ile straciłeś? proste pytanie prawda. A on na to, że zarabia.
Po jaki wiec h..do mnie pisze pytam. Chce się zaprzyjaźnić

jesli ktoś nie potrafi przyznac sie do własnej porazki to jest chłopcem a nie mężczyzną

Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 14:52 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.