wiadomo że będzie na odwrótkarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)

wiadomo że będzie na odwrótkarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
Po fakcie narysujesz sobie sam, ja tylko podpowiedziałem.Tomasz196407 pisze:Karnak jak tam ta pędząca, szkoda że nie pokazałeś, przecież po to tu jesteśmykarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
farciaż dobry z ciebie chłopak nie moge tu nic napisac bo mnie bananem poczęstuja ale kazdy wie czym pachnieszFarciarz pisze:zaczyna sie David, do sesji USA rzeźnik będzie nosem badał maksimum, ujek też bedzie po pysku walił, mam nadzieję, że nie zwiniesz się na OFFLINE, tylko zostaniesz z nami przywitać tę radosną nowinę.
Lutek już OFFline M1 zaatakowało i uciekł jak pies z podwinętym ogonem
PS przepraszam pojawił się, pewnie działa teraz na dwa baty i na facebooku tez radzi co robić, byle w dobrą stronę
nie ma sprawy karnak, npkarnak pisze:Po fakcie narysujesz sobie sam, ja tylko podpowiedziałem.Tomasz196407 pisze:Karnak jak tam ta pędząca, szkoda że nie pokazałeś, przecież po to tu jesteśmykarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
Jak tam kolego wciąż na Longach na DAXIE?DavidFx pisze:Farciarz nie ma sensu prognozowac cene sam o tym wiesz doskonale i tak ze 3 razy zmieniesz zdanie a jednak spadki a potem a jednak wzrosty po co to komu taka zabawa![]()
juz dawno przestalem sie w to bawic jaki poziom cenowy osiagnie cos tam bo nie zgadniesz chocbys zgadywal wieki
-- Dodano: 04 lis 2016, 8:18 --
oczywiscie byli tutaj tacy co tym sie trudnili po setkach tysiacach wpisach odeszli z pustymi reklamowkami i dziurawymi skarpetkami oddali cala kase jaka mieli chcieli miec zawsze racje i to sie zemscilo na nich
Indeksy spuszczone do kibla. Konsola do wyborów.TGV2 pisze:szykuja wybicie z klina, pod dobre dane.omg