jackub pisze:Może tu lezy odpowiedź .....http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost3415563
Ja mam problem właśnie z tym wyborem. np. teraz siedzę tutaj na forum, a mógłbym ten czas przecież wykorzystać na trening przed wykresami, ale mi się nie chce bo to jest prostsze. Już nie mówiąc o innych rzeczach, które mam poświęcić a tego nie robię. Niby każdy wie jak należy postępować, ale... Może nie wykształciłem do tej pory w sobie takich umiejętności, żeby być profesjonalistą. Ale chyba nie trzeba wchodzić pod wodę i siedzieć tam aż do utraty przytomności, żeby udowodnić swojemu guru, że jestem gotowy poświęcić nawet życie za to co chcę robić. Słyszałem o takich metodach. Są prostsze sposoby, ale to nie przypadek że znowu trafiłem na słowo prokrastynacja... Sorki, że rozwiązuję własne problemy w cudzym dzienniku. Ku*(@.1. Will you sacrifice certain things in order to achieve your dream?
edit - jak tak czytam siebie, to jakbym słyszał tego znajomego, który opowiada dlaczego mu nie wyszło...

edit - Piję w tych swoich wydowach do tych kilku lat spędzonych przed wykresami i braku widocznych postępów.
...