DayTrading: Środa 26.10.2016
Re: DayTrading: Środa 26.10.2016
No i znów włożyłem łapki pod pociąg.. parę stówek poszło.. Wywalaja szybciej niż spadali...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
przejdzie na realny rachunek to sie o tym doskonale przekona poki co zyje w blogiej nieswiadomosciTsunamiPL pisze:Rynek się zmienia, z czasem to zauważysz. Możesz tłuć i zarabiać kasę na określonych setupach, traktować rynek jak bankomat, po czym po pewnym czasie będziesz robił to samo i będziesz tracił.Świeżak44 pisze:Fajnie przeskoczyli 2130 na SP500, tak jak chciałem..ale czy to jest juz ten moment na LLL??? "To co powinni zrobić dziś, zrobia jutro" - moja nowa zasada na indeksach

-- Dodano: 26 paź 2016, 17:05 --
Farciarz zyjesz? zamknales eski czy je kisisz?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Przy takim wywalaniu, to żaden wskaźnik na M1 tego nie ogarnia.. NAwet linie Dadasa ledwo nadążają.. Lecą jak rakieta.. Bez korekt nawet na M1

Welcome to the Real WorldŚwieżak44 pisze:Przy takim wywalaniu, to żaden wskaźnik na M1 tego nie ogarnia.. NAwet linie Dadasa ledwo nadążają.. Lecą jak rakieta.. Bez korekt nawet na M1![]()
![]()

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W takim tempie za 30 min 10800 padnie..
dlatego właśnie ja nie wiem co to jest M1Świeżak44 pisze:Przy takim wywalaniu, to żaden wskaźnik na M1 tego nie ogarnia.. NAwet linie Dadasa ledwo nadążają.. Lecą jak rakieta.. Bez korekt nawet na M1![]()
![]()

w ruletkę mi się już znudziło granie

-- Dodano: śr 26-10-2016, 16:12 --
z chęciąŚwieżak44 pisze:W takim tempie za 30 min 10800 padnie..

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Nie wiem czy to pytanie padało, ale Świeżak nie lepiej Ci grać na realu na małych kwotach?
Złych nawyków się nauczysz. Na realu zupełnie inaczej patrzy się na pieniądz.
Złych nawyków się nauczysz. Na realu zupełnie inaczej patrzy się na pieniądz.
Świeżak44 pisze:W takim tempie za 30 min 10800 padnie..

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

czyli albo gora albo dol bardzo trafna analiza

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!