Sraczka byla i juz przeszla zaczynamy zarabiacdoktorek pisze:dax tez wrocil na eur---usd dolozylem SSSSdoktorek pisze:500 wrocila nie jest zledoktorek pisze:kilka same dobre transakcje i dzisjaj chyba mnie wydymaja mam sssss 500--- dax -- i eur -usd
DayTrading: Środa 26.10.2016
Re: DayTrading: Środa 26.10.2016
Miej zawsze stoperan przy sobiedoktorek pisze: Sraczka byla i juz przeszla zaczynamy zarabiac

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Bralem na Demo nigdy sraki nie dostanieszFarciarz pisze:Miej zawsze stoperan przy sobiedoktorek pisze: Sraczka byla i juz przeszla zaczynamy zarabiac
Davidzie to nie były moje słowa...DavidFx pisze:skutecznosc najlepiej bylaby gdybym wchodzil idealnie w gorke i dolek co do pipsa
127,51 lekko wybije na m5 (fałszywka) i Maciek z klanu
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
sapinka na świeczkach m30 podejście wzrostowe
poszla podpucha na edku
zaraz wyrżną s-kowiczów
zaraz wyrżną s-kowiczów
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

mocne te spadkowe świeczki m15, musieliby zmieniać zdanie grubasy od większych orderów
Tak apropo, co u Highenda ?
Gdzie jego słynne eur power ?
Gdzie jego słynne eur power ?

The only way is up
rzeznik jest wlasnie w trybie rakiety juz go nic nie zatrzyma ani wskazniki Farciarza z ksiazek ani Tomasza slowa to niemozliwe 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Rzeźnik ->132
Wczoraj już odpalał, ale wrócił po spóźnialskich
Wczoraj już odpalał, ale wrócił po spóźnialskich

The only way is up