DayTrading: Środa 26.10.2016
Re: DayTrading: Środa 26.10.2016
a Farciarz popelnil blad wiadomo kazdemu sie zdarza jestesmy tylko ludzmi wszedl w eski a rakieta coraz bardziej sie rozpedza 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Farciarz- bardzo trafiony nick
Raz się udo...
Na kablu zabawa dopiero się zacznie jutro po 10:30
Raz się udo...
Na kablu zabawa dopiero się zacznie jutro po 10:30
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 16:36 przez ajron, łącznie zmieniany 1 raz.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

i jak nie kochac rzeznika i na nim nie grac az dziwi mnie postawa innych a szczegolnie Tomasza tylko dax dax a on wkolko sie kreci 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
wpis zrobiłem w księdze zasługDavidFx pisze:a Farciarz popelnil blad wiadomo kazdemu sie zdarza jestesmy tylko ludzmi wszedl w eski a rakieta coraz bardziej sie rozpedza
Fajnie przeskoczyli 2130 na SP500, tak jak chciałem..ale czy to jest juz ten moment na LLL??? "To co powinni zrobić dziś, zrobia jutro" - moja nowa zasada na indeksach 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Rynek się zmienia, z czasem to zauważysz. Możesz tłuć i zarabiać kasę na określonych setupach, traktować rynek jak bankomat, po czym po pewnym czasie będziesz robił to samo i będziesz tracił.Świeżak44 pisze:Fajnie przeskoczyli 2130 na SP500, tak jak chciałem..ale czy to jest juz ten moment na LLL??? "To co powinni zrobić dziś, zrobia jutro" - moja nowa zasada na indeksach
The only way is up
-
- Fanatyk
wiesz że farciaż czyta biblie Mar , a ja tez sie uczeDavidFx pisze:i jak nie kochac rzeznika i na nim nie grac az dziwi mnie postawa innych a szczegolnie Tomasza tylko dax dax a on wkolko sie kreci
nie to co ty wilk guru itp

Swoją drogą tylko kretyn wejdzie w S na rzezniku patrząc na D1.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"